You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουρολογνεία - Golden Rain
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnjohn43
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
Ευχαριστώ!Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
Τι σημαίνει η καλύτερη στην ουρολαγνεια;;;Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κάποια να σε κατουράει καλυτερα από κάποια άλλη.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
και όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μουΤι σημαίνει η καλύτερη στην ουρολαγνεια;;;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.436
- Πόντοι
- 4.510
Να φανταστώ μετά κάνεις μπάνιο έτσι;και όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μου
dimitris.kyrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
και όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μου
Όλοι όσοι πάμε έρικα κάνουμε μπάνιο και πριν και μετά, αν κάνεις golden shower όχι μόνο μπάνιο θα κάνεις αλλά η έρικα σου δίνει ένα μικρό ποτήρι με ειδικό διάλυμα να ξεπλύνεις το στόμα σου και ένα σετ οδοντοβούρτσα μίας χρήσης όπως έχουν τα καλά ξενοδοχείαΝα φανταστώ μετά κάνεις μπάνιο έτσι;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.436
- Πόντοι
- 4.510
Πολύ σωστή επαγγελματίαςΌλοι όσοι πάμε έρικα κάνουμε μπάνιο και πριν και μετά, αν κάνεις golden shower όχι μόνο μπάνιο θα κάνεις αλλά η έρικα σου δίνει ένα μικρό ποτήρι με ειδικό διάλυμα να ξεπλύνεις το στόμα σου και ένα σετ οδοντοβούρτσα μίας χρήσης όπως έχουν τα καλά ξενοδοχεία
dimitris.kyrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
Ακόμα και το golden shower θέλει τον τρόπο τουΤι σημαίνει η καλύτερη στην ουρολαγνεια;;;
dimitris.kyrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
Ναι είναι σε όλα, καθαρά τα πάντα, ακόμα και παντόφλες μιας χρήσεως δίνει, πετσέτες σεντόνια όλα πεντακάθαρα και η ίδιαΠολύ σωστή επαγγελματίας
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.436
- Πόντοι
- 4.510
Έτσι είναι το σωστό...!Ναι είναι σε όλα, καθαρά τα πάντα, ακόμα και παντόφλες μιας χρήσεως δίνει, πετσέτες σεντόνια όλα πεντακάθαρα και η ίδια
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.518
- Πόντοι
- 216
Οι κοπέλες από γραφεία, εχω δεί οτι προσφερουν αυτην την υπηρεσία, εναντι αντιτίμου.
Έρικα για ουρολαγνεία η καλύτερη
Αν δέχεται ούρα στο πρόσωπο σίγουρα είναι η καλύτερη!
Πού εργάζεται η Έρικα;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Η έρικα σε κατουράει όχι εσύΑν δέχεται ούρα στο πρόσωπο σίγουρα είναι η καλύτερη!
Πού εργάζεται η Έρικα;
dimitris.kyrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
Εδώ γελάμεΑν δέχεται ούρα στο πρόσωπο σίγουρα είναι η καλύτερη!
Πού εργάζεται η Έρικα;
Η έρικα σε κατουράει όχι εσύ
Δεν ενδιαφέρομαι να γίνω πελάτης της. Εσύ την έχεις δοκιμάσει;
σκασε ρε καθυστερημενε,αηδιασακαι όμως γίνεται ,η έρικα δεν στα δίνει με την μία σε εμένα πρώτα με κατουράει πάνω στο σώμα μου και μετά τα πίνω της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τα πίνω επειδή έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ,άλλη φορά ενώ με έχει στραπάρει και μου έχει κάνει και fisting μου κατούρησε την πίσω τρύπα μου όλα μέσα ,άλλη φορά στο έπιπλο που έχει μόνο για ουρολαγνεία και skat,άλλη φορά στο κρεβάτι δεμένος με χωνί στο στόμα μου για να τα πιώ όλα και μετά να την καθαρίσω με την γλώσσα μου
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Οι περισσότερες αφέντρες κάνουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τότε μη τα διαβάζεις χάχα και η θεανώ κάνεισκασε ρε καθυστερημενε,αηδιασα
Accountant 7