aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.282
- Πόντοι
- 11.956
Μέτρια!!!!!!αφού ρωτάςΞέρω δεν είναι από παραλία αλλά Μολις ξεκινήσουμε τα μπάνια θα ανεβάσω και από εκεί . Πως την βλέπετε την καριολα μου![]()
Μέτρια!!!!!!αφού ρωτάςΞέρω δεν είναι από παραλία αλλά Μολις ξεκινήσουμε τα μπάνια θα ανεβάσω και από εκεί . Πως την βλέπετε την καριολα μου![]()
Και ξαναζωντανεύει το threadΈρχεται το καλοκαίρι
Πολύ σωστά. Είναι ο καιρός που ζευγαρώνουν οι φώκιες. Κάνουν την εμφάνιση τους επάνω στα βράχια, όπου και περιμένουν να ζευγαρώσουν με το ταίρι τους. ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΆ, για την σωματική σας ακεραιότητα. ΚΊΝΔΥΝΟΣ - ΘΆΝΑΤΟΣ.Ανοίγει ο καιρός.. και κάνουν την εμφάνισή τους..
Ωραίο μελανούρι!!Σε λίγο καιρό θα πάρει φωτιά το νημα
Μερικές πρόσφατες από Αγια Νάπα.
Κυρίως Ουκρανικα κορμιά!
Προσέξτε πώς κοκκινίζει ο κωλος της καυλας που κάθεται στην άμμο, λες και έχει φάει ξυλιές!
Στην Ουκρανία δεν έχουν πόλεμο ;;;;;;;;;;;;;;;;Μερικές πρόσφατες από Αγια Νάπα.
Κυρίως Ουκρανικα κορμιά!
Προσέξτε πώς κοκκινίζει ο κωλος της καυλας που κάθεται στην άμμο, λες και έχει φάει ξυλιές!
Όχι μαν ήρθαν φανταρινες εδωΣτην Ουκρανία δεν έχουν πόλεμο ;;;;;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι επειδή έχει πόλεμο στην Ουκρανία οι κοπέλες δε θα βγάλουν τις κωλαρες έξω για μαύρισμα;Στην Ουκρανία δεν έχουν πόλεμο ;;;;;;;;;;;;;;;;
Τούμπανο για δυνατά γαμησιακαλη προσωπικη και ιντερνετικη φιλη! ΟΧΙ απο εμενα τραβηγμενες οι φωτος!! φατσα καρτα το κωλετο ομως ε..;!
Καυλακια!Επειδή ξέρω ότι γουστάρετε Ουκρανικα κωλαράκια, πάρτε μερικά ακόμα!
Πολύ καλά θα έλεγα!!!!!Καλά αρχίσαμε για φέτος..