koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.543
- Πόντοι
- 4.460
ακομα αρμεγει πουτσες αλλα εχει μπαζολεψει επικινδυνα.Η Τάνια που έχει αρμέξει πούτσες και πούτσες. Γνωρίζουμε τίποτα?
Ευχαριστώ
ακομα αρμεγει πουτσες αλλα εχει μπαζολεψει επικινδυνα.Η Τάνια που έχει αρμέξει πούτσες και πούτσες. Γνωρίζουμε τίποτα?
Ευχαριστώ
πρεπει να πιασουν δουλεια οι σκληροι ελληνες μυστες του μπου να διορθωσουν αυτες τις φημες. Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται.
Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο @Tsarkofilos μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτόΑδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
Σωστά, θέλει Πακιστανούς αυτή που τους γίνεται κάγκελο μόνο που τη βλέπουν και χύνουν στο 2λεπτο. Ε ας γαμιέται με Πακιστανούς λοιπόν.Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Καλησπέρα aftos_eimai και καλως όρισες στο forum του Bou. Πρέπει αρχικά όσο μπορείς να ενημερώνεις και να δώσεις πληροφορίες για να πάρεις πληροφορίες πίσω (πήγαινε μία τσάρκα και περιέγραψε τι είδες και που ή πως σου φάνηκε κάποια). Μην σπαμάρεις σε παρακαλώ απλά την ίδια ερώτηση (με απαίτηση και για σύντομα) δεν θα σου απαντήσουν οι πιο παλιοί. Σε παρακαλώ διάβασε τις ενημερώσεις του Smyrni (κάνε και κανένα Like) και αν αυτά που γράφει σου κάνουν κάποιο κλικ ρωτάς για την συγκεκριμένη περισσότερες πληροφορίες η διαβάζεις εδώ και στο άλλο γνωστό site τι λέει η συγκεκριμένη κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα για πρωινές πιπάρες είναι λίγο δύσκολο δεν ξέρω αν είναι στα γούστα σου, θα πρότεινα να πας Ελένη Διδύμου 8 ( από τις 9 έρχεται, διάβασε πρώτα κριτικές) είτε αργότερα Μιλένα Διδυμου 27 που είναι μετά τις 12 επίσης έχει ημερήσιες ενημερώσεις και εδώ και στο άλλο site ρίξε μία ματιά και εκεί. Εύχομαι καλή συνέχεια.Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Καλησπέρα, από το πρωί στις 10 εργάζεται έως 12 το βράδυ το ρουμανακι.Να ρωτήσω η Τζούλια η μικροκαμωμένη πιτσιρικά απο φυλής, δουλεύει και δεύτερη βάρδια? Γιατί την έχω πετύχει μόνο πρωί.
Σε ποιο μαγαζί είναι συναγωνιστή?Έχει ξαναδουλέψει αυτή εκεί...όντως τα καταπίνει..και της αρέσει το γλειφομούνι....γλωσσοφιλα πολύ βαθιά...προσοχή όμως..δε μασάει πουθενά....
Σε ποια αναφέρεσαι..έχασα λίγο τη συζήτηση
ΙβανκαΣε ποια αναφέρεσαι..έχασα λίγο τη συζήτηση
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Εγώ το έχω πει ότι τα κορίτσια αξίζουν. Πάντα περνάω σούπερ. Όσες φορές έχω πάει τις παίρνω παρτούζα. Σκέφτομαι ότι πρέπει να τις πάρω και ξεχωριστά κάποια στιγμή.Τώρα...
Αν δεν σας ενοχλώ....
Διδυμου 27
Τανια και Ειρήνη σε υπέρ προγράμματα και οι δύο.
Σε λίγο Ιβάνκα!
Διδυμου 22, 20,18,16
Κλειστά
Διδυμου 8
Ελένη και Βερονικα
Ανακοίνωσε η υπηρεσία τα Πάντα Εκτός κώλο
Το τριανταρι βγήκε πολύ εύκολα από την τσέπη!!
Μέσα έγινε της πουτανας το κάγκελο.
Μια από τις δύο τα καταπιε γιατί πεινουσε είπε...
Δεν τις είχα ξαναπαρει.
Καλή φάση.