Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (14 μέλη και 229 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.891
Πόντοι
10.656
Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται.
πρεπει να πιασουν δουλεια οι σκληροι ελληνες μυστες του μπου να διορθωσουν αυτες τις φημες. Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

Ολοι μαζι αδερφια, για μια καλυτερη ελλαδα :alivedick:

t.notia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
857
Πόντοι
361
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο @Tsarkofilos μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
52
Like
6.616
Πόντοι
3.491
21:45 μμ Ι.44 Φωτεινή, σταθερή αξία. Έπεσα σε στιγμή με όλα τα δωμάτια άδεια .
Ησυχία από άποψη κίνησης εκείνη την ώρα στο Μετάξι.
Οι παραβατικές μούρες σκόρπιες στην περιοχή η οποία πλέον κουράζει , ακόμη και για ένα γρήγορο πέρασμα.

Καλή συνέχεια Κύριοι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Σωστά, θέλει Πακιστανούς αυτή που τους γίνεται κάγκελο μόνο που τη βλέπουν και χύνουν στο 2λεπτο. Ε ας γαμιέται με Πακιστανούς λοιπόν.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.

Έπρεπε πρώτα να την ασβεστώσεις στο πρόσωπο και μετά να φύγεις από το δωμάτιο.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.122
Πόντοι
1.191
Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Καλησπέρα aftos_eimai και καλως όρισες στο forum του Bou. Πρέπει αρχικά όσο μπορείς να ενημερώνεις και να δώσεις πληροφορίες για να πάρεις πληροφορίες πίσω (πήγαινε μία τσάρκα και περιέγραψε τι είδες και που ή πως σου φάνηκε κάποια). Μην σπαμάρεις σε παρακαλώ απλά την ίδια ερώτηση (με απαίτηση και για σύντομα) δεν θα σου απαντήσουν οι πιο παλιοί. Σε παρακαλώ διάβασε τις ενημερώσεις του Smyrni (κάνε και κανένα Like) και αν αυτά που γράφει σου κάνουν κάποιο κλικ ρωτάς για την συγκεκριμένη περισσότερες πληροφορίες η διαβάζεις εδώ και στο άλλο γνωστό site τι λέει η συγκεκριμένη κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα για πρωινές πιπάρες είναι λίγο δύσκολο δεν ξέρω αν είναι στα γούστα σου, θα πρότεινα να πας Ελένη Διδύμου 8 ( από τις 9 έρχεται, διάβασε πρώτα κριτικές) είτε αργότερα Μιλένα Διδυμου 27 που είναι μετά τις 12 επίσης έχει ημερήσιες ενημερώσεις και εδώ και στο άλλο site ρίξε μία ματιά και εκεί. Εύχομαι καλή συνέχεια.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.285
Πόντοι
481
Να ρωτήσω η Τζούλια η μικροκαμωμένη πιτσιρικά απο φυλής, δουλεύει και δεύτερη βάρδια? Γιατί την έχω πετύχει μόνο πρωί.
Καλησπέρα, από το πρωί στις 10 εργάζεται έως 12 το βράδυ το ρουμανακι.
Την βρίσκεις είτε άνω είτε στον κάτω οίκο.
(Για φ65 μιλάμε μην γίνει λάθος)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.816
Πόντοι
2.886
Μάγκες η Ρίτα η καστανή Ουκρανή η όμορφη
που χρεώνει 20 ευρώ στο μαγαζί στο Μετάξι
Κολωνού μάλλον 32
εργάζεται ή λείπει ;

Κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει ;

Κέρδισα κα΄τι λίγα με την ΑΕΚ
και πρέπει να τα επενδύσω....

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.816
Πόντοι
2.886
Είδα ενημέρωση του Μέγιστου Σμύρνη για το Σάββατο
και ήταν Κολωνού 32 α

:hi: :hi::hi:

Τυπικό πρόγραμμα,
θα καταθέσω τα κερδάκια από ΑΕΚ
αν την πετύχω :sunglasses:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
474
Πόντοι
20

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356

Όταν η ιερόδουλη αποτυγχάνει να ολοκληρώσει την αποστολή της, αρχίζει την μετάθεση ευθυνών με δικαιολογίες. Οι δύο πιο άχρηστες μπουρδελοεπίσκεψεις, που μου έχουν τύχει είναι με: 1) Ηλέκτρα στο Φυλής 134 ή 136 αν θυμάμαι σωστά. Ενώ ήταν οκ εμφάνιση και σώμα, γαμιόταν σαν υπέρ-σούπερ slow motion από κάποιο ανεξερεύνητο και άλυτο πρόβλημα της. Πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία πορνατζήδων, την απέρριψε λόγω ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ της στο σεξ.
2) Με την κορμάρα Λίζα από το πάνω Φυλής 71 που όση καύλα και να είχες, στην κατέστρεφε. 0/10 συμμετοχή, 1/10 ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, -10/10 ΔΙΑΘΕΣΗ, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Πώς να γαμήσει κάποιος έτσι;

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.075
Πόντοι
28.636
Τώρα...
Αν δεν σας ενοχλώ....

Διδυμου 27
Τανια και Ειρήνη σε υπέρ προγράμματα και οι δύο.
Σε λίγο Ιβάνκα!

Διδυμου 22, 20,18,16
Κλειστά

Διδυμου 8
Ελένη και Βερονικα
Ανακοίνωσε η υπηρεσία τα Πάντα Εκτός κώλο
Το τριανταρι βγήκε πολύ εύκολα από την τσέπη!!
Μέσα έγινε της πουτανας το κάγκελο.
Μια από τις δύο τα καταπιε γιατί πεινουσε είπε...
Δεν τις είχα ξαναπαρει.
Καλή φάση.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.429
Πόντοι
5.960
Στην πρωϊνή βαρδια λιγο μετα τις 13:00.

Διδυμου 27 η Τάνια και αλλη μια gilf λιγο πιο λεπτη.

Λιοσιων 73 αριστερα Χαϊατ και Εμμυ.
Πέρασα με τη δευτερη που σαν εμφάνιση μοιαζει πολυ με τη Βικυ απο Φυλης69 συν 5 κιλακια και βυζι.
Μετρια πράγματα μεσα λογω μηχανικων κινησεων απο πλευρας της και σε κοβει σε πολλα σημεια. Υπομονετικη παντως. Το τιμησε απο αποψης χρονου.

Λιοσιων 73 δεξια δυο κοπελες Κωνσταντινα νεαρη λεπτη καστανη και μια πιο μεγαλη λιγο milf ξανθια με λιγο χαλαρωση στην κοιλιά που δεν θυμαμαι ονομα.

Χωματιανου 11β η Αντριαννα που εκοψα το δευτερο εισητηριο. Εχει παρει κάποια κιλακια. Η ψευτομαγκικη διαθεση παραμενει. Αλλά το στήσιμο της κωλαρας της παραμενει κορυφαιο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.397
Πόντοι
32.758
Τώρα...
Αν δεν σας ενοχλώ....

Διδυμου 27
Τανια και Ειρήνη σε υπέρ προγράμματα και οι δύο.
Σε λίγο Ιβάνκα!

Διδυμου 22, 20,18,16
Κλειστά

Διδυμου 8
Ελένη και Βερονικα
Ανακοίνωσε η υπηρεσία τα Πάντα Εκτός κώλο
Το τριανταρι βγήκε πολύ εύκολα από την τσέπη!!
Μέσα έγινε της πουτανας το κάγκελο.
Μια από τις δύο τα καταπιε γιατί πεινουσε είπε...
Δεν τις είχα ξαναπαρει.
Καλή φάση.
Εγώ το έχω πει ότι τα κορίτσια αξίζουν. Πάντα περνάω σούπερ. Όσες φορές έχω πάει τις παίρνω παρτούζα. Σκέφτομαι ότι πρέπει να τις πάρω και ξεχωριστά κάποια στιγμή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom