Συναγωνιστη Paluki luk πηγα αποψε αργα στοχευμενα για την Μπιουτη Φυλης 65 ομως δεν περασα καν δωματιο μαζι της...στο σαλονι κατι δεν μου αρεσε τελικα πανω της σαν γενικη εικονα...
Δεν σε καυλώνει το μαύρο λίπος;
Συναγωνιστη Paluki luk πηγα αποψε αργα στοχευμενα για την Μπιουτη Φυλης 65 ομως δεν περασα καν δωματιο μαζι της...στο σαλονι κατι δεν μου αρεσε τελικα πανω της σαν γενικη εικονα...
Τέλος, πέτυχα στο μετρό το Ναυάγιο ''Πίκερ'' που έχει βγάλει σπυριά από την αγαμία.![]()
αυτη η καριολα μονο ζημια κανει στον οικοΙάσωνος 44 τέρμα δεξί, με τσα2 την εκνευριστική
Νέλλυ.
Kαλησπέρα, και η μπιούτη έφτασε την Τζούλια σε μέγεθος? wow, θυμάμαι ότι ήταν νταρντάνα προς χοντρή. Η τζούλια όμως έχει πελώρια κοιλιά και 2.5 - 3άρι στήθος η Μπιούτη είχε τεσσέρι φοβερό στήθος μάλλον πήρε πολύ και αυτή, κρίμα ειναι μόνο 00.00 και μετά και δύσκολο κάποιος να την δει πιο πριν. Να είσαι καλά...Απλα να σε προειδοποιησω οτι οπως την εκοψα ειναι περιπου κοντα στα 100-110 κιλα με υψος καπου 1,75-1,80....αμα βεβαια θες πιασιματα ειναι οτι πρεπει, μιλαει και απταιστα Ελληνικα...αυτη και η Λευκορωσιδα Τζουλια απο Διδυμου 27 πρεπει να ειναι τα πιο μεγαλα θωρηκτα αυτη την στιγμη στην πιατσα...το καλο ειναι και οι δυο τα εχουν ωραια κατανεμημενα τα κιλα τους....δεν μεγαλες κοιλιες παρα τα κυβικα του....
Εννοηται με καυλωνει....απλα εκεινη την στιγμη...δεν ξερω ηταν μονη της χωρις τσατσα δεν ειχε δωματιο και με ειχε στο σαλονι να περιμενω κανα πενταλεπτο ενω ακουσε οτι μπηκα...ψιλοξενερωσα και οταν βγηκε ο τροπος που με κοιταξε...σαν να μην ειχε πολυ καλη διαθεση..μπορει να εκανα και λαθος...παντως θα ξαναπαω σιγουρα μεχρι το σαββατοκυριακο...και τοτε εχει δεν εχει καλη διαθεση θα περασω δωματιο οπωσδηποτε...Δεν σε καυλώνει το μαύρο λίπος;
δεν ειχε κανενα δωματιο οταν μπηκα σαλονι...αλλα και μετα οταν εφυγα δεν ειδα αλλους να μπαινουν...ποιος ξερει μπορει αργοτερα να ειχε κοσμο...Εννοείς σερί δωμάτιά ή ότι δεν έχει πολλή κίνηση;
Kαλησπέρα, και η μπιούτη έφτασε την Τζούλια σε μέγεθος? wow, θυμάμαι ότι ήταν νταρντάνα προς χοντρή. Η τζούλια όμως έχει πελώρια κοιλιά και 2.5 - 3άρι στήθος η Μπιούτη είχε τεσσέρι φοβερό στήθος μάλλον πήρε πολύ και αυτή, κρίμα ειναι μόνο 00.00 και μετά και δύσκολο κάποιος να την δει πιο πριν.
Συμφωνω μαζι σου bro 20 ευρω ειναι πολλα...καλυτερα αμα θες ελληνορωμαικη να πας στο Μεταξουργειο που βρισκεις εκει αρκετα θωρηκτα με 10ευρω...Να οπως για παραδειγμα εγω πριν λιγο επεστρεψα απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξυ και ανακαλυψα αλλη μια νταρντανα Αλβανιδα την Μαρια...και αυτη ψηλη γυρω στο 1,75 βυζι μεγαλο οχι ομως τεραστιο, μπουταρες, κωλαρα με αρκετη κυτταριτιδα...μελαχρινη εχει σχετικα γλυκο προσωπο...στο σαλονι μαζι με μενα ηταν και δυο ασιατες (μαλλον κινεζοι τουριστες) οι οποιοι μολις την ειδαν εξαφανιστηκαν σε χρονο dt....εγω τελικα την εβαλα ανασκελα και "κολυμπησα" στο τεραστιο σωμα της...ηταν που ηταν σαπιο το κρεβατι ετριζε κιολας οποτε καταλαβαινεις....παρε και μια φωτο απο το σαπιο δωματιο...10ευρω κοστισε η αγωνας ελληνορωμαικης...Για όσους ασχολούνται με την κατηγορία των βαρέων βαρών, τα 20 ευρώ δεν είναι πολλά για 10 λεπτά προπόνηση στην Ελληνορωμαῖκή πάλη;
Ξεχασα να σου πω την Νταρντανα Αλβανιδα την βρηκα Ιασωνος 31Β υπογειο...ξεκιναει βαρδια απο τις 12 το μεσημερι και παει μεχρι αργα οσο αντεξει...Για όσους ασχολούνται με την κατηγορία των βαρέων βαρών, τα 20 ευρώ δεν είναι πολλά για 10 λεπτά προπόνηση στην Ελληνορωμαῖκή πάλη;
Ξεχασα να σου πω την Νταρντανα Αλβανιδα την βρηκα Ιασωνος 31Β υπογειο...ξεκιναει βαρδια απο τις 12 το μεσημερι και παει μεχρι αργα οσο αντεξει...
Την μπιουτι την ξέρω χρόνια...Μέτρια πράγματαΚάποιο παλιό μέλος θα σου έλεγε ...
ΕΔΩ!! 1-0
Γράφω και εγώ και ο Επιρρεπης μια δυο σελίδες πίσω.. Τόσο πολύ βαριέσαι???
Αφού τα θες στο πιάτο λοιπόν.
Φυλής 65 Μαύρη Μπιουτη Τρίτη βάρδια
Περδικα 3 λαβύρινθος Μαύρη Μαίρη, νομίζω. Πρώτη βάρδια
Ιάσωνος 36 Μαύρη..
Τζέσικα πρώτη βάρδια
Και καμμια δεκαριά μαυριδερες από Κολομβία σπαρμενες παντού
Είσαι Οκ?
Και αν πας ποτέ και μας ενημερώσεις κιόλας σφυρα μου κλεφτικα...
Ήθελα τον τελευταίο μήνα 2-3 φορές να περάσω για την Ντανιέλα, ε, δεν πέρασα μόνο και μόνο γιατί μου πρήζει τα παπάρια αυτή η Νέλλυ, συγνώμη για την έκφρασηαυτη η καριολα μονο ζημια κανει στον οικο
Μόνο Ατζελα τώρα.Έχεις πάει κάποιος συναγωνιστής Κολωνού 48 σήμερα πρωί να μας πει στο δεξί ποια είναι?ψάχνω Στέλλα ξανθιά αδύνατη