Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα!!! Έχουμε καμία ενημέρωση από Φυλής?
Καλημέρα!!! Έχουμε καμία ενημέρωση από Φυλής?
Ιβάνκα το ονομά της από Ουκρανία,ξανθιά με μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους,συμπαθητική παρουσία με λίγα πιασιματάκια 28-30 χρονών κάπου εκεί την έκοψα,άσχημο το σαλοναρισμά της,ψυχρό θα έλεγα δεν σε προδιαθέτει να περάσεις,αρχικά έφυγα αλλά έξω αναθεώρησα και καλώς έπραξα διότι μέσα είναι αρκετά καλή,ξεκινάει φουλ γλωσσόφιλα,σου ρουφάει κυριολεκτικά την γλώσσα,δάχτυλα αφήνει,γενικά την κουμαντάρεις εσύ και έχει καλή συμετοχή και αυτή,αντέχει σφυροκοπημα και το κυριότερο τα πέρνει στο στόμα και τα καταπίνει,τουλάχιστον αυτό είδα σε εμένα,γενικά παντως από εμένα είναι ότι αξίζει,φαίνεται μελαγχολική κοπέλα αλλά μέσα κοιτάει να σε ευχαριστήσει,νεα κοπέλα την παρουσίασε η 2τσα,όμως έχει πείρα απότι φαίνεται γι αυτά που κάνει,σαν κάπου να την έχω δει πάντως,στούντιο ίσως δεν μπορώ να θυμηθώ,τεσπα μια δοκιμή νομίζω αξίζει.
Το 2019,θυμάμαι το Ιωαννίνων 5 ήταν αδερφάκι του Άγκυρας 9.Δεν είναι καινούργια, πολύ παλιά καραβάνα, δουλεύει καιρό στο 12α και απο τότε που άνοιξε πάλι το 9 κάνει βάρδιες και στα δύο ανάλογα το πρόγραμμα μιας κ είναι αδελφά μαγαζιά.
Καμία σχέση.Αυτη δουλευει και στο λιοσιων 73; Η καμια σχεση;
Τάνια και ΤζούλιαΔιδυμου 27 ξερει κανεις ποια ειναι σημερα?
H Ιβάνα έπαιζε σε άλλο σπίτι παλιά συναγωνιστή;Περιμένοντας την Δικηγόρο...
Το μυστήριο λύθηκε!!!
Τώρα Live
Διδυμου 27
Τανια Τζούλια και...
Ιβάνα!
Καλώς ήρθε το δολάριο!!!
Ιβάνα λοιπόν +10kgr από παλιά εμφανώς σε χειρότερη κατάσταση ψυχικά. Κρίμα. Πρέπει να έχει φτάσει ταβάνι με τα χάπια. Μυρίζε και λίγο αλκοόλ...
Καλή γενικά και ήρεμη 8/10 αλλά από εμένα είναι όχι.
Της ευχηθηκα πάντως τα καλύτερα.
Έλλης 3H Ιβάνα έπαιζε σε άλλο σπίτι παλιά συναγωνιστή;
Νομίζω Φυλής 67 ΆνναΚαλησπέρα!Μετα απο μήνες ανεβαίνω Αθηνα και λέω να περασω απο τα παλια λημερια!!!Ποια ειναι η ποιο σκιννυ που παιζει τωρα?
Εγώ δεν την ήξερα από πριν, αλλά χθες που την είδα μια χαρά μου φάνηκε. Με μείον 10 κιλά πρέπει να ήταν μόνο κόκκαλα. Προσωπικά σκελετούς δεν γαμάω ούτε δωρεάν.Τωρα θα μου πεις ο καθένας τα γούστα του.Ιβάνα λοιπόν +10kgr από παλιά εμφανώς σε χειρότερη κατάσταση ψυχικά
Μάλλον Κλαούντια και μάλλον αναδουλειές.Φυλής 66 δεξιά μια σούπερ μαύρη κλείδωσε και έφυγε. Δεν ξέρω τι έπαιζε εκεί
Καλά θυμάσαιΤο 2019,θυμάμαι το Ιωαννίνων 5 ήταν αδερφάκι του Άγκυρας 9
υπάρχει κριτική, για μένα μην περάσειςμια Εύα κοντή μελαχρινή
με βυζάρες
από φυλής 84 κάτω τρίτη βάρδια έχει δοκιμάσει κανείς να πει
άποψη;;
Η μελαχρινή με τα 3αρια βυζιά από το πρώην Βικοσπιτο ή άλλη?Φυλής 69 κάτω στο Βικοσπιτο
Χριστίνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69
Καινούργια μικρή γλυκιά αλλά λίγο γιουβαρλακι...
Καλή περίπτωση φάνηκε!