SvBourdelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2022
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ναι αμε
Κάνα φοντάν σε πρόσφεραν για τα καλωσορίσματα η ξεροσφύρι την έβγαλεςΝαι αμε
Θεούλης!Κάνα φοντάν σε πρόσφεραν για τα καλωσορίσματα η ξεροσφύρι την έβγαλες
Καμία ενημέρωση με τα καινούργια φρούτα του κρύσταλ; από εμφάνιση;Λυδια και λιζα εχω καιρο να τις δω στο λουξουρι και αυτες σταματησαν παλι;; Γενικα απο το κακο στο χειροτερο παει η δουλεια. Εκανα συνεδρια με μπελλα πριν καποιες μερες παραμενη μεγαλη ξεπετα χαιδεμα με νυχια και οταν σε γυρναει πολυ χλιαρα πραγματα κριμα γιατι φαινεται οτι κατεχει το αθλημα…
παντως το τηλεφωνο αυτο ειναι απο το ακουαΤο aqua άλλαξε όνομα και ανεβάζει στορυ με κοπέλες λέτε να έκανε δουλειά το elegance και να ανέβασαν τις υπηρεσίες τους λογο ανταγωνισμού
![]()
δεν πήγα καθόλου στο σαλονάκι γιατί είχε κοσμοσυρροήΚαμία ενημέρωση με τα καινούργια φρούτα του κρύσταλ; από εμφάνιση;
Και η διεύθυνση β.ολγας 126 πρώτος όροφοςπαντως το τηλεφωνο αυτο ειναι απο το ακουα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μια φορα που ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω ποιες κοπελες ειανι ακουω ξενια λεω τι φαση... πραγματικα δεν ξερω ή η κοπελα κανει προγραμματαρα σε καποιους εκλεκτους και περναν καλα ή δεν ξερω τι αλλο μια φορα που την πηρα πιο ξινη δεν γινοταν να ειναι ειχα ακουση και δυο νεα ονοματα μια μαρια και μια ναταλια αν θυμαμαι καλα αλλα δεν τις εχω δειΚαι η διεύθυνση β.ολγας 126 πρώτος όροφος
που το βρήκες ρε θηρίο.....γάτος, που το μύρισες????χαχαχααχ//////αναμένουμε νέα σου!!!!!
εχει παει κανενας η κασκαντεριλικη ?που το βρήκες ρε θηρίο.....γάτος, που το μύρισες????χαχαχααχ//////αναμένουμε νέα σου!!!!!
καλημερα,πηρα τηλεφωνο μονο μασαζ λεει.εχει παει κανενας η κασκαντεριλικη ?
οχι γυναικα μου μιλησεΚαι απο ότι είδα είναι αρσενικόυ γένους
απο βανα τιποτα καλο,οχι γυναικα μου μιλησε
O ένας χειρότερος απ' τον άλλον....γαμησε ακαπωτα κ έχυνε λέει....ο άλλος λέει ωραίοςωραίος
πόσα σου ζήτησε;
απο βανα τιποτα καλο,
πηγες απο κοντα?Και απο ότι είδα είναι αρσενικόυ γένους