Πέρασμα πριν λίγο στην Εμιλυ, Φιλιππιδου 11Α, ξανθια Μιλφ 30άρα, με μεγάλα μαστάρια, λίγο κρεμασμένα βέβαια, ωραίο κωλο, και γενικά λεπτό κορμί, δεν έχει λίπος πάνω της.
Φάτσα οκ, μέτρια αλλά παλεύεται.
Δεν με έπεισε η εμφάνιση της, αλλά λίγο τα κωλοτριψίματα, λίγο ότι μου άρεσε η φάση μαζί της, έδωσα το μπλε εισιτήριο και εισήλθα στο ρομαντικό δωμάτιο.
Μπήκε μέσα με όρεξη για παιχνίδι, όπως και στο σαλόνι, αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, το χούφτωμα, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και παίξαμε κι εκεί.
Σηκώθηκα όρθιος, κι άρχισε το ακάπελο τρομπόνι στημένη στα 4 κι εγώ να χαζεύω τον ωραίο της κωλο στον καθρέφτη, ο οποίος είναι πιο ωραίος στημένος.
Το τσιμπουκι της καλό, με προσπάθειες για deep throat, αλλά σύντομο, μου έβαλε σκούφο και ξάπλωσε ανάσκελα, χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της μπήκα σιγά σιγά, καθότι ξηρή και στενή, αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα τα φιλιά στο λαιμό στ αυτιά, είναι πολύ παθιάρικο κορίτσι αμα την εμπνεύσεις, της έλεγα προστυχόλογα και διάφορες μαλακίες στα Ρουμάνικα που έμαθα από άλλες Ρουμάνες, της άρεσε πολύ.
Το μουνάκι της άρχισε να υγραίνει και η διείσδυση άρχισε να γίνεται πολύ εύκολη και ταχύτερη, το κορίτσι βογκούσε πολύ καυλιάρικα στ'αυτί μου, και φιλιόμασταν με πάθος και βαθειά γλωσσόφιλα, πολύ ωραία σκηνή, και δεν της το'χα να γουστάρει τοσο τη φάση.
Το κορίτσι άρχισε να λικνίζει το σώμα της σαν χέλι, το μουνάκι της είχε γίνει μούσκεμα εντελώς, καθώς εβλεπα να έρχεται το τέλος, την έστησα στα 4, της έριξα κι εκεί ένα δυνατό πιστονάρισμα 2-3 λεπτών κι έχυσα.
Η τσατσα είχε ξεκινήσει ήδη να χτυπάει την πόρτα, αλλά η Εμιλυ είχε όρεξη για κουβεντούλα κι αγκαλιές.
Τα είπαμε όμορφα και καλά, μιλήσαμε σε 3 γλώσσες, καθως γνωρίζει κάποια βασικά αγγλικά.
Συμπερασματικά το κορίτσι είναι τιμιότατο, δεν βιάζεται, αμα την εμπνεύσεις θα περάσεις πολύ όμορφα, είναι ευχάριστος χαρακτήρας, δεν έχει τουπέ δηλαδή, ούτε νεύρα.
Επέμενε να περάσω και 2η φορά, αλλά τ'αρχίδια μου είχαν αδειάσει εντελώς.
Από μένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ η Εμιλυ.