Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.188
- Πόντοι
- 1.056
αυτο αναρωτιομουν και εγω χθες αν ειχες διαβασει τα πανταΤον μουλο που τις προωθεί πως τον βρίσκουμε;
τπτ πας παρακατω απλα
αυτο αναρωτιομουν και εγω χθες αν ειχες διαβασει τα πανταΤον μουλο που τις προωθεί πως τον βρίσκουμε;
Και γω. Δεν με πειράζει να καπνίζει όμως.....Προτείνετε εργαζόμενη με τα εξής χαρακτηριστικά:
α) να έρχεται στον χώρο μου (σπίτι, όχι ξενοδοχείο).
β) να τιμάει τα λεφτά της
(καλό VFM)
γ) να έχει καλό έως πολύ καλό, σφιχτό σώμα (δε με ενδιαφέρει το μέγεθος στήθους)
δ) να φιλάει στο στόμα
ε) να είναι πεντακάθαρη και μη καπνίστρια
στ) να είναι έμπειρη στη δουλειά (όχι πιπινάκι, όχι αματούρι)
ζ) να μην είναι πάνω από πενήντα ετών.
η) να επικοινωνεί καλά στα ελληνικά .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Ηλικία 50αρα?Πορνοσταρικο γαμησι και τα αρχιδια μεσα. Δεν κολλαει πουθενα
Και τι περιμένεις να γίνει? Έαν είναι γυφτακια ο τυπάς που γράφει λες να είναι κανένας λόρδος?αυτο αναρωτιομουν και εγω χθες αν ειχες διαβασει τα παντα
τπτ πας παρακατω απλα
ακομα καλυτερα τοτε να μη μπλεκουμε και τον νομο στα ποδια μαςΚαι τι περιμένεις να γίνει? Έαν είναι γυφτακια ο τυπάς που γράφει λες να είναι κανένας λόρδος?
εχω να παω Σαντορινη πολλα χρονια![]()
Bianca 6984018632
Bianca 22 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ whatsap 6998886164kanesex.com
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
50+φιλε danteΗλικία 50αρα?
Αδερφέ πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 120 η ωρα και οτι ειναι Αθηνα! Παντως καθε βδομαδα αλλαζει τοποθεσια, πριν κατι μερες ελεγε Θρακηεχω να παω Σαντορινη πολλα χρονια
Τιμές ξέρουμε;νομιζω ειναι προς καλιθεα τουτες
ναι βεβαια δες κριτική μουΚαλησπέρα μάγκες
Χριστός Ανέστη,
Με την Penny,έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα;
Πως την. Βρίσκουμε;Πήγα εγώ να τις δω και τις 2, ζήτησα ταυτότητα, ήρθαν χωρίς και δεν τις είδα τελικα.
Η Γιώτα φαίνεται μικρότερη από 18, μου είπαν ότι τα έκλεισε χθες και σήμερα (οτνα τις έδιωξα και καλά). Χοντροκομμένοι τροποι λίγο, το σοσιαλ δνε θα τράβαγε με τπτ
50+??
Ξέρει κάποιος;
![]()
Ιννα 6 9 3 4 8 2 5 9 7 8
50-70-100 evro.ΡΩΣΙΔΑ,ΙΝΝΑ ανεξάρτητη ,έμπειρη ξανθιά με ωραίο σώμα, με καμπύλες, με πλούσιο στήθος σας προσφέρω 69, • Μασάζ • Sex Και να ακούσω και να μάθω πραγματοποιώ και όλες τις δίκες σου φαντασιώσεις Μένω Αθήνα και θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά…kanesex.com
ενημερωσου καλα πριν παρεις παιζει απατη μεγαλη ψαξε λιγο εχει γινει ολοκληρο θεμα εδω μεσαΠως την. Βρίσκουμε;
60 δύο φορές , 90 παρτουζαΤιμές ξέρουμε;
50 μια φορά, 70 δύο, 100 τριςΛίγο ακανόνιστες τιμές