Kotsarikos(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς την Νικολέτα στον Εύοσμο; Παρακαλω τα φώτα σας.
2 φορές. Αν έχει όρεξη μια χαρα ειναι. Φραπέ και στοματικό. Κάτω εσώρουχο δεν έβγαλε αλλά δεν επέμενα. Νομίζω βγάζει ανετα. Και λογικά κάνει φουλ. Όταν επικοινωνήσω ξανά θα σε πωΚαλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς την Νικολέτα στον Εύοσμο; Παρακαλω τα φώτα σας.
Εκτός θέματος είσαι αδερφέ![]()
Πήγε κανένας συνάδελφος εδώ?
Μασάζ λέει η επικεφαλίδα στο κανε ρε επιστήμονα.Εκτός θέματος είσαι αδερφέ
Έχουμε αγγελία της?2 φορές. Αν έχει όρεξη μια χαρα ειναι. Φραπέ και στοματικό. Κάτω εσώρουχο δεν έβγαλε αλλά δεν επέμενα. Νομίζω βγάζει ανετα. Και λογικά κάνει φουλ. Όταν επικοινωνήσω ξανά θα σε πω
Αγγελια εχουμε ;Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς την Νικολέτα στον Εύοσμο; Παρακαλω τα φώτα σας.
Έχω κλεισει για σήμερα. Θα πάω και θα σου πωΓεια σας παιδιά εχει παει κανεις στην Αλίκη που κανει ποδολαγνεια ; Γιατι πολυ μυστήρια μου φάνηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
kanesex
kanesex.com
Ευχαριστώ πολύ.2 φορές. Αν έχει όρεξη μια χαρα ειναι. Φραπέ και στοματικό. Κάτω εσώρουχο δεν έβγαλε αλλά δεν επέμενα. Νομίζω βγάζει ανετα. Και λογικά κάνει φουλ. Όταν επικοινωνήσω ξανά θα σε πω
Στο ινσταγκραμ νομίζω το ανέβαζε παλιότεραΈχουμε αγγελία της?
εγώ το αγαπητέ δεν το είπα ειρωνικά όπως εσύ που το βάζεις μέσα σε εισαγωγικά. Υπάρχουν κανόνες εδώ και όταν υπάρχει εκπρόσωπος επιχείρησης καλό είναι να δημιουργεί δικό του θέμα. Δεν είναι κακό αλλά ίσως στην προσπάθειά σου να κάνεις εκδούλευση να μην το καταλαβαίνεις. Η δημιουργία ξεχωριστού θέματος είναι υπέρ του μαγαζιού.
Είναι γνωστή η συνήθεια σου να έχεις αντιπαράθεση με άλλους οπότε δε συνεχίζω μ
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ για αυτο που εγινε ντοροs ......θα εχει θετικα αποτελεσματα στο να εξελιχθουν τα προγραμματα Massage και απο τα υπολοιπα υδριματαΝομίζω αυτά που γράφονται εδώ θα πρέπει να προβληματίσουν τα λοιπά μαγαζιά εκτός elegance. Κατά την άποψή μου θα πρέπει να σκεφτούν μία διαφορετική διαχείριση των παλιών τους πελατών, ώστε να τους κρατήσουν. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε 2 φορές τον μήνα να και τρώμε το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Βελτιώστε τις υπηρεσίες σας στους παλιούς πελάτες....
εγώ το αγαπητέ δεν το είπα ειρωνικά όπως εσύ που το βάζεις μέσα σε εισαγωγικά. Υπάρχουν κανόνες εδώ και όταν υπάρχει εκπρόσωπος επιχείρησης καλό είναι να δημιουργεί δικό του θέμα. Δεν είναι κακό αλλά ίσως στην προσπάθειά σου να κάνεις εκδούλευση να μην το καταλαβαίνεις. Η δημιουργία ξεχωριστού θέματος είναι υπέρ του μαγαζιού.
Είναι γνωστή η συνήθεια σου να έχεις αντιπαράθεση με άλλους οπότε δε συνεχίζω μαζί σου Οχι δεν ειναι ετσι κανειs λαθοs ......τουs κανονεs του νηματοs τουs γνωριζω καλυτερα απο εσενα ουτε εκδουλευση κανω ουτε promotion σε κανενα ιδρυμα σε καμια κορασιδα .....Εδω το νημα υπαρχει για να διατυπωνεται ελευθερα η εμπειρια μαs .....kαι στο φιναλε η προταση σου ακυρη ....τι δεν καταλαβεs τελικα η κοπελα δεν ενοχλησε θα μηνει στο νημα και θα επικοινωνει μεσω μνμ ΤΕΛΟΣ
Καλησπέρα στην παρέα. Καινούργιος εδώ.. Πολυ παλιά επίσκεψη στο βανα αλλά εποχή μσγκυ. Ξανά από τότε τίποτα. Μονο πρόσφατα σε μια Νικολέτα εύοσμο
Καλησπέρα μάγκες. Αγγελία της αλικης??Γεια σας παιδιά εχει παει κανεις στην Αλίκη που κανει ποδολαγνεια ; Γιατι πολυ μυστήρια μου φάνηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
kanesex
kanesex.com
Όχι αμέρικαν μπαρ...................!Πολύ κίνηση στο elegance , κόσμος μπαίνει βγαίνει συνεχώς . Καλές υπηρεσίες ισχύει ότι έγραψαν πριν από μένα όσοι πήγαν . 30-50 και 70 € οι τιμές στα γνωστά προγράμματα , καλός και καθαρός ο χώρος ...ΑΛΛΑ κοινόχρηστο το μπάνιο ...αρκετά άβολο. Το μόνο μείον που βρήκα είναι αυτό ...δεν μου αρέσει να γυρνάω , ως άλλος Κωνσταντάρας , περιτυλιγμένος με μια πετσέτα και χαιρετάω κόσμο λέγοντας " χαίρεται Ζαβαλος βιομήχανος "
Σε ποιό μαγαζί;2 φορές. Αν έχει όρεξη μια χαρα ειναι. Φραπέ και στοματικό. Κάτω εσώρουχο δεν έβγαλε αλλά δεν επέμενα. Νομίζω βγάζει ανετα. Και λογικά κάνει φουλ. Όταν επικοινωνήσω ξανά θα σε πω
Στο σπίτι της έκανε αν λέμε για την ίδια. Είχε μια ανάρτηση ινσταγκραμ με ένα κρεβάτι, που έλεγε ότι κάνει μασάζΣε ποιό μαγαζί;
λοιπον μολις γυρισα απο την κυρια Αλικη πηγα ειδα και ευγενικα την ειπα ακυρο δεν αξιζει με την καμιαΈχω κλεισει για σήμερα. Θα πάω και θα σου πω