swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Παιδια ξερουμε καμια καλη περιπτωση Χαλανδρι Αγια Παρασκευη Χολαργο κλπ?
Έχει αναφερθεί πολλάκις, κάνε ένα σερτς και θα βρεις πληροφορίες![]()
HRINA
Hrini 54 xronon me plysies kambiles , ella moro mou stin agalitsa mou , na se xalaroso . .Για να περάσεις ομορφα και χαλαρα παρε τηλ. 6974785567kanesex.com
Τι γνωρίζουμε για την συγκεκριμένη ;
Ευχαριστώ φίλε! Είχες δίκιο... και πολύ καλή συμπεριφορά γενικότερα.H Anna_pipinaki είναι δοκιμασμένη ... Το καλύτερο deepthroat με απόλυτη περιποίηση στα μπαλάκια. Μπορείς να της ζητήσεις ότι θέλεις ... πριν το καταλάβεις έχει μπει στο ρόλο και τον "τερματίζει"
αναθεμα την ωρα ,καταρα στη στιγμη που αποφασισα βασιζομενος στο κατω κεφαλι.......λοιπον.....πρωτη φορα εφτασα στα ορια να γινω ρεζιλι στο χοτελι.....η κοπελιτσα,οντως νεαρη,ειναι τοσο κουτοπονηρη οσο δεν φανταζεστε.....μην σας ξεγελασει το κοριτσιστικο υφακι....πιπα?καλυτερα να με εγλυφε σκυλος στο δρομο.συμμετοχη?θυμαστε τη φωτογραφια απο τη βουλη που κοιμουνται ολοι?αλλα της λες αλλα καταλαβαινει κι αλλα κανει.....οχι ομως επειδη ειναι χαζη,το αντιθετο μαλιστα....κλεβει οσο χρονο μπορει,δεν σε αφηνει να μπεις οσο βαθια μπορεις και σιγουρα δεν εχει στο μυαλο της την ικανοποιηση του πελατη....σπανια λεω οτι εκλαψα τα λεφτα.....ετσι οπως συμπεριφερθηκε ενα 80αρι το διωρο θα ηταν υπεραρκετο.....μοναδικο καλο σημειο ειναι η αισθηση της κωλοτρυπιδας.......ΑΝ και το τονιζω το ξανασκεφτομουν θα ηταν μονο για το ξεκωλιασμα ......χωρις ομως να ειμαι καθολου ευγενικος.......κωλο απο το πρωτο δευτερολεπτο.....αλλωστε ειπε οτι της αρεσει κιολας....την πατησα που το ειδα μικρο και το σεβαστηκα πιο πολυ απο οσο επρεπε........κανει και ντουετο με μια ιωαννα 24.......μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησω πολλα οσον αφορα την αντιμετωπιση μου στις κορασιδες .......ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
τελικά έχει δοκίμασει κάνεις να Μας πει ρε παιδιά ?
Δεν την έχω συναντήσει λόγω χρονικού περιθωρίου. Αλλά ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία,ευγενική και γλυκιά.Καλημέρα κύριοι...
Γνωρίζουμε κάτι για το παρακάτω??
![]()
Ή ποιο καυτή συνάντηση 6951597510
Μωρό μου έχω θεϊκό και καυτό κορμάκι για καλό σεξ έλα να απολαύσουμε μαζί την ευχαρίστηση και ή ποιο καυτή εμπειρία είμαι ή σισσυ απόλυτα αισθησιακή και εντυπωσιακή άν θέλεις να απολαύσεις την εμπειρία κάλεσε με τώρα..είμαι διαθέσιμη μόνο σε χοτελ νότια προάστια από 10.00 έως 18.00 κλείσε το...kanesex.com
Μαλιστα!!Δεν την έχω συναντήσει λόγω χρονικού περιθωρίου. Αλλά ήταν πολύ καλή στην επικοινωνία,ευγενική και γλυκιά.
Αν θυμάμαι καλά 80€ μια ώρα. Και κάνει μόνο σε Πρίαμο Ηλιούπολη συνάντηση αν θυμάμαι.Μαλιστα!!
σημαντικο πολύ αυτο...
Σου πε τιποτα τιμουλες προγραμματα κλπ?
σε αλλες αγγελιες γραφει 70 και σε μερικες θα μπορουσα να πω οτι τραβελοφερνει λιγακι..Αν θυμάμαι καλά 80€ μια ώρα. Και κάνει μόνο σε Πρίαμο Ηλιούπολη συνάντηση αν θυμάμαι.
δε βλέπω κάτι φοβερό...Για Kelly Kelina έχουμε πληροφορίες; Login • Instagram
μπορει να κανω λαθος.. δες αυτη τη 3 η φωτο Μελαχρινή κούκλα με αισθησιακό καυτό κορμάκι 6951597510 - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξΔεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο(τραβελοκατασταση). Μπορεί να είναι άλλη τιμή.
Δεν αξίζει καθόλου και ζητάει πολλά.δε βλέπω κάτι φοβερό...
δεν ξέρω τι ζητάει αλλά είχα πολύ καλύτερες γκόμενεςΔεν αξίζει καθόλου και ζητάει πολλά.
Καλημέρα κύριοι...
Γνωρίζουμε κάτι για το παρακάτω??
![]()
Ή ποιο καυτή συνάντηση 6951597510
Μωρό μου έχω θεϊκό και καυτό κορμάκι για καλό σεξ έλα να απολαύσουμε μαζί την ευχαρίστηση και ή ποιο καυτή εμπειρία είμαι ή σισσυ απόλυτα αισθησιακή και εντυπωσιακή άν θέλεις να απολαύσεις την εμπειρία κάλεσε με τώρα..είμαι διαθέσιμη μόνο σε χοτελ νότια προάστια από 10.00 έως 18.00 κλείσε το...kanesex.com
Ευχαριστω αδερφε!ζαμπετας..![]()
Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Ανεξάρτητες συνοδοί & callgirls πάνω από 116.000 αναρτήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα. Πληροφορίες, κριτικές, φωτογραφίες, ανταλλαγές απόψεων, συνεχής ενημέρωση από τα μέλη.www.bourdela.com
Αρχηγέ το avatar είναι respectΓια να ξεφύγουμε λίγο απο γραφεία, ποια από τις ανεξάρτητες κύριες έχει καλές υπηρεσίες στην πίσω πόρτα και όχι πολύ υψηλό κασέ ?