Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.688
- Πόντοι
- 6.495
Ναι οκ, κι εδώ στη Θεσσαλονίκη για να πάω από Καλαμαριά π.χ. στο Κέντρο μπορεί να ξοδέψω 12-13, ευρώ με κίνηση, ή ακόμη και παραπάνω εάν έχει και βροχή, αυτό δε μου λέει κάτι, ούτε μπορώ να βασιστώ στο πόσο θα γράψει το ταξίμετρο κάθε φορά. Πιο λογικό θα μου ακουγότανε προσωπικά να πεις π.χ. για να εξυπηρετήσω Μαρούσι, Πειραιά, Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Ντράφι, Αιγάλεω, whatever θέλω +20/30/40, γιατί είμαι με βασική έδρα το κέντρο, ή έστω με αυτά καλύπτω τις Χ/Ψ παρακάτω περιοχές (π.χ. από Αμπελόκηπους μέχρι Π. Φάληρο).Μακριά για εμένα είναι όταν το ταξί δείχνει 15 και 20 ευρώ να πάω..
Για παράδειγμα, έχει τύχει να μείνω σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά και να αρνηθεί κοπέλα να ανέβει με ταξί, λόγω απόστασης, ενώ Θεσσαλονίκη π.χ. όταν πάω σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο και θέλω να έρθει κάποια κοπέλα, πάντα ρωτάω πόσα θέλει, ή εάν θα θελήσει + ταξί, γιατί γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είναι ένα σημαντικό έξοδο, μια ερώτηση π.χ. που όταν πηγαίνω σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης δε διανοούμαι να κάνω, ασχέτως του μέρους κατοικίας της εργαζομένης.