κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.065
- Πόντοι
- 21.395
Mην βριζεις μανΕνα εχω να σου πω ΝΤΡΟΠΗ σου ...
Εισαι αισχρος και καταπτυστος συκοφαντης
Μου καταστρεφεις το Image
Mην βριζεις μανΕνα εχω να σου πω ΝΤΡΟΠΗ σου ...
Εισαι αισχρος και καταπτυστος συκοφαντης
Μου καταστρεφεις το Image
Mην βριζεις μανΕνταξει, φανερογαμηκουλας εισαι, δεν χρειαζεται να εξαπτεσαι
![]()
Δειξε μου τους γειτονες σου να σου πω ποιος εισαι ...Mην βριζεις μανΕνταξει, φανερογαμηκουλας εισαι, δεν χρειαζεται να εξαπτεσαι
![]()
Τώρα ποιααασ φίλε μου η γνώμη τού παλιού είναι μπερδεμένη με το παρελθόν... & άνευ ιδιάζουσας σημασίας... Την γνώμη ενός νεώτερου θέλουμε να ακούμε.Ναι αλλά οι παλιοί έχουν πιο κατασταλαγμένη γνώμη ..
Σίγουρα θα ακούσουμε τον νεώτερο που έχει την ορμή, την φρεσκάδα και τον νεωτερισμό αλλά αν συνοδευτεί με την πείρα του παλιού το μείγμα γίνεται εκρηκτικό.Τώρα ποιααασ φίλε μου η γνώμη τού παλιού είναι μπερδεμένη με το παρελθόν... & άνευ ιδιάζουσας σημασίας... Την γνώμη ενός νεώτερου θέλουμε να ακούμε.
Η γνώμη μου λοιπόν διασχίζοντας την έκτη δεκαετία είναι όντως ποιο σοφή και για αυτό το 50..50 διότι στο έργο παίζω κι εγώ.Σίγουρα θα ακούσουμε τον νεώτερο που έχει την ορμή, την φρεσκάδα και τον νεωτερισμό αλλά αν συνοδευτεί με την πείρα του παλιού το μείγμα γίνεται εκρηκτικό.
Καλή ανάσταση.![]()
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους γερομπαμπαλήδες.....
Ζήτε...? ή σας έκατσε ο οβελίας στον οισοφάγο..?![]()
Καλησπέρα στους φίλους!![]()
Μία vintage photo από το 1997 με bonus δαχτυλάκια Jennifer Connelly για όσους ενδιαφέρονται![]()