Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (22 μέλη και 171 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.619
Πόντοι
10.656
κατι γινεται στο μεταξι και εχει κινηση παντου, και η πειραιως λογω ολυμπιακου πανε σαν χελωνες...
Οσοι ειστε με αμαξι πηγαιντε αυριο προς τα εκει καλυτερα

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.122
Πόντοι
3.246
Είναι γύρω στα 27 , μάλλον, η Βίκυ , όμορφο πρόσωπο
και έχει καλό σώμα λεπτό, μέτριο ανα΄στημα.
Πολύ ωραίο δέρμα,
Πολύ γλυκιά .

Πήγαινε να τη δεις αρχηγέ !
ΔΕΝ πληρώνεις είσοδο όπως στο στριπ κλαμπ!

:2funny: :2funny:

Στο Κολωνου 32 είναι μια ΜΟΥΝΑΡΑ Ουκρανή
και ζητάει 20 ευρώ, αλλά είναι δυνατή !
η Βίκυ τα
έχει
πατημένα τα 35!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
Αφού πουλάει το κορμί της το συμφέρον της είναι να το παρουσιάζει όσο το δυνατόν πιο σεξουαλικό και θελκτικό. Σίγουρα μια γυναίκα που βγαίνει με παντόφλες δεν θα τραβήξει το βλέμμα του πελάτη που δεν την ξέρει. Ούτε εάν βγει ξυπόλητη που και αυτό το κάνουν κάποιες. Είναι και θέμα γούστου του πελάτη, τι τον φτιάχνει. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει να σαλονάρει γυμνή που και αυτό το κάνουν μερικές. Δηλαδή νομίζουν ότι δεν έχουμε ξαναδεί γυμνή γυναίκα και θα μας ρίξουν; Μου αρέσει το σέξυ και πρόστυχο μαζί. Εσώρουχα , ζαρντιέρες, μποτες, γόβες, τέτοια πράγματα. Τώρα μία που την ξέρεις και είσαι πελάτης σίγουρα δεν δίνεις σημασία πως θα βγει στο σαλόνι. Αλλά εάν δεν την ξέρεις για μένα παίζει ρόλο πως θα βγει στο σαλόνι.
Εγώ τρελένομε όταν σαλοναρι η Βίκη με της παντόφλες της …. Τελευταία φορά που την πείρα πριν πολύ καιρό 56;;αν θυαμαμε καλά …την έστησα στα 4 γαμουσα δυνατά και με το ένα χέρι τις έδινα κολοσκαμπιλα που τα γούσταρε …και στο αριστερό χέρι κράταγα την πα ντοφλα της και την μυρηζα ( αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας πριν καν πηδηχτουμε )έχυσα ποτάμια μειλαμε ……. Αυτή η εσάνς Ποδαριλας αναμεμιγμένης με φτηνό άρωμα ….και σε συνδιασμο αυτό το φιδίσιο κορμακι της και αυτά τα λεπτά και μακρυά δάχτυλα των ποδιών της … που μπαίνουν σε αυτά τα παντοφλακια με έκανε και έβγαλα τόνους σπέρματος !!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Ρε μάγκες μια μιλφαρα Αλεξανδρα στο Φωκαιας 17 ισόγειο που κάνει φουλ πλην γκροβερ την έχει παρει κανένας;
Πρωινή βαρδια.
Με παρακαλουσε χθες στο σαλόνι, εκανα τσάρκα για να περάσει η ώρα, να της χυσω το στόμα!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Ρε μάγκες μια μιλφαρα Αλεξανδρα στο Φωκαιας 17 ισόγειο που κάνει φουλ πλην γκροβερ την έχει παρει κανένας;
Πρωινή βαρδια.
Με παρακαλουσε χθες στο σαλόνι, εκανα τσάρκα για να περάσει η ώρα, να της χυσω το στόμα!
Είναι η Αγγέλα από Διδύμου 20. Δεν λέει και πολλα. Την περίμενα καλύτερη. Έχω ανεβάσει κριτική.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Εγώ τρελένομε όταν σαλοναρι η Βίκη με της παντόφλες της …. Τελευταία φορά που την πείρα πριν πολύ καιρό 56;;αν θυαμαμε καλά …την έστησα στα 4 γαμουσα δυνατά και με το ένα χέρι τις έδινα κολοσκαμπιλα που τα γούσταρε …και στο αριστερό χέρι κράταγα την πα ντοφλα της και την μυρηζα ( αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας πριν καν πηδηχτουμε )έχυσα ποτάμια μειλαμε ……. Αυτή η εσάνς Ποδαριλας αναμεμιγμένης με φτηνό άρωμα ….και σε συνδιασμο αυτό το φιδίσιο κορμακι της και αυτά τα λεπτά και μακρυά δάχτυλα των ποδιών της … που μπαίνουν σε αυτά τα παντοφλακια με έκανε και έβγαλα τόνους σπέρματος !!
Καλά ξηγήθηκες. Εγώ λέω να πάω και να της ρίχνω κωλοσκάμπιλα με την παντόφλα της.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Είναι η Αγγέλα από Διδύμου 20. Δεν λέει και πολλα. Την περίμενα καλύτερη. Έχω ανεβάσει κριτική.
Μόνο που αλλάζει μαγαζί μια κοπέλα, τόσος κόσμος τη βλέπει πρώτη φορά.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Μόνο που αλλάζει μαγαζί μια κοπέλα, τόσος κόσμος τη βλέπει πρώτη φορά.
ούτε εγώ την ήξερα, πρώτη φορά την είδα. Άλλοι το έγραψαν ποιά είναι. Όπως και η Κλεοπάτρα που πριν δούλευε σαν Πάολα

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
ούτε εγώ την ήξερα, πρώτη φορά την είδα. Άλλοι το έγραψαν ποιά είναι. Όπως και η Κλεοπάτρα που πριν δούλευε σαν Πάολα
Άσε κι εγώ την έχω πατήσει, είχα δει την Κλεοπάτρα και πέρασα νομίζοντας ότι είναι καινούριο φρούτο και δε την αναγνώρισα ότι είναι η Πάολα που είχα γαμήσει 3-4 χρόνια πριν ούτε όταν είχα την κοντινότερη επαφή που θα μπορούσα να έχω. :P

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.422
Πόντοι
486
Ρε μαγκες θελω τα φωτα σας,περασα απο διδυμου 18α πριν κανα 10λεπτο και ειναι κλειστο.Εχει σημειωμα στη πορτα οτι η αλιονα εχει ρεπο αλλα λεει μεχρι 1/4 αλλα εχουμε 5 σημερα.Εχετε καμια ιδεα τι παιζει και ειναι κλειστα;
Βγάζουν και χαρτί απ'έξω για τα ρεπό :globeos-cigar:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο που παίζει κανένα μαύρο μωρό;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom