Νέα

Παρέα στην ηλικία μου να πάμε στριπτιζάδικο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.281
Πόντοι
456
Υπάρχει κάποιος στρ8 φιλαράκος που ψάχνει παρέα για στριπτιζάδικο στην Αθήνα; Είμαι 29 χρονών, μένω στο κέντρο
Καλησπέρα, θα ψηνόμουν αλλά μένω επαρχία.
Έχω δει αρκετούς που πάνε μόνοι τους. Έχω πάει και εγώ μόνος αλλά σε κωλόμπαρο είναι πιο πολύ φάση του μοναχικού.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Jake Gyllenhaal Love GIF

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Μου αρέσει όταν αφήνετε τέτοια σχόλια λες και πλέον το 2023 είναι δύσκολο να βρεις άνδρα για φάση αν είσαι γκει. Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.462
Πόντοι
206
Μου αρέσει όταν αφήνετε τέτοια σχόλια λες και πλέον το 2023 είναι δύσκολο να βρεις άνδρα για φάση αν είσαι γκει. Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.
Ήταν μήνυμα αγάπης, μη μασάς!! Εδώ θέλουν όλοι να βοηθήσουν!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
δεν ξερω τυπε, με ονομα ομορφος cuckold και με τα λιγα ποστ σου σε αλληλομαλακιες και χυσιματικες ιστοριες,
θα πηγαινα τοιχο τοιχο :tooth:

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.462
Πόντοι
206
δεν ξερω τυπε, με ονομα ομορφος cuckold και με τα λιγα ποστ σου σε αλληλομαλακιες και χυσιματικες ιστοριες,
θα πηγαινα τοιχο τοιχο :tooth:
Μια μαλακιούλα μωρέ είναι, πωωωωως κάνετε έτσι!! Παρεξηγήσατε το παιδί.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
«Τoxic masculinity» γέροι εδώ πέρα λες και τους αναγκάζει κάποιος να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και βλέπουν κίνδυνο παντού, και μιλάνε ακόμα κι όταν δεν τους ρωτάς. Μαλακες, πανέμορφος είμαι, βασικά, γιατί να μην το λέω;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
«Τoxic masculinity» γέροι εδώ πέρα λες και τους αναγκάζει κάποιος να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και βλέπουν κίνδυνο παντού, και μιλάνε ακόμα κι όταν δεν τους ρωτάς. Μαλακες, πανέμορφος είμαι, βασικά, γιατί να μην το λέω;
εσυ ζητησες "στρ8 φιλαράκο" στο πρωτο ποστ.
μηπως εισαι ομοφοβικος τυπε; :think:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
εσυ ζητησες "στρ8 φιλαράκο" στο πρωτο ποστ.
μηπως εισαι ομοφοβικος τυπε; :think:
Εσύ αποφάσισε πρώτα αν είμαι ομοφοβικός ή ομοφυλόφιλος, και μετά γράψε σχόλιο, γιατί οι απαντήσεις σου δεν βγάζουν νόημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σεξουαλικότητα κανενός, έγραψα στρ8 γιατί δεν θέλω να μου στείλει κάποιος που θα περιμένει κάτι σεξουαλικο από μένα. :)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Εσύ αποφάσισε πρώτα αν είμαι ομοφοβικός ή ομοφυλόφιλος, και μετά γράψε σχόλιο, γιατί οι απαντήσεις σου δεν βγάζουν νόημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σεξουαλικότητα κανενός, έγραψα στρ8 γιατί δεν θέλω να μου στείλει κάποιος που θα περιμένει κάτι σεξουαλικο από μένα. :)
γιωργο εσυ;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
OP
OP
Δ
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Αλληλομαλακίες και έτσι?
Πρόταση σε αγνώστους στρεϊτ για ντεμέκ στριποεπιδρομή?
Σόρυ τύπε....

Μπούστης....

Judge Joe Brown GIF
Άλλος ομοφοβικός μαλάκας από δω, πού πιστεύει ότι όλοι άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιμένουν αυτόν να τον κάνουν γκέι. Δεν το πρότεινα σε σένα συγκεκριμένα, περιττή η απάντηση σου. Αλλά για να μπαίνεις στην διαδικασία να απαντάς σε κάτι που δεν σε αφορά, κάτι θα πει για σένα.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
18
Like
2.089
Πόντοι
1.196
Sorry mate, αλλα είσαι ΠΟΛΥ οφ εδω.
1ον, ανοιξες θρεντ, άρα όλο και κάτι ρώτησες
2ον και βασικότερο, ποιος νομίζεις ότι είσαι που θα ζητήσουμε άδεια για να σου απευθύνουμε τον λόγο; Στον στρατό και στο βασιλιά αυτά, που έχουν ενα σκασμό οπλα από πίσω τους. Στο Bou εχουμε δημοκρατία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom