Διαγραμμένο μέλος 218937
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποιος στρ8 φιλαράκος που ψάχνει παρέα για στριπτιζάδικο στην Αθήνα; Είμαι 29 χρονών, μένω στο κέντρο
Καλησπέρα, θα ψηνόμουν αλλά μένω επαρχία.Υπάρχει κάποιος στρ8 φιλαράκος που ψάχνει παρέα για στριπτιζάδικο στην Αθήνα; Είμαι 29 χρονών, μένω στο κέντρο
Μου αρέσει όταν αφήνετε τέτοια σχόλια λες και πλέον το 2023 είναι δύσκολο να βρεις άνδρα για φάση αν είσαι γκει. Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.
Ήταν μήνυμα αγάπης, μη μασάς!! Εδώ θέλουν όλοι να βοηθήσουν!!Μου αρέσει όταν αφήνετε τέτοια σχόλια λες και πλέον το 2023 είναι δύσκολο να βρεις άνδρα για φάση αν είσαι γκει. Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.
δεν ξερω τυπε, με ονομα ομορφος cuckold και με τα λιγα ποστ σου σε αλληλομαλακιες και χυσιματικες ιστοριες,Μου αρέσει όταν αφήνετε τέτοια σχόλια λες και πλέον το 2023 είναι δύσκολο να βρεις άνδρα για φάση αν είσαι γκει. Όχι, δεν το ψάχνω αυτό, απλά πρόσφατα μετακόμισα Αθήνα, και θα ένιωθα κάπως να πάω μόνος μου.
Μια μαλακιούλα μωρέ είναι, πωωωωως κάνετε έτσι!! Παρεξηγήσατε το παιδί.δεν ξερω τυπε, με ονομα ομορφος cuckold και με τα λιγα ποστ σου σε αλληλομαλακιες και χυσιματικες ιστοριες,
θα πηγαινα τοιχο τοιχο![]()
εσυ ζητησες "στρ8 φιλαράκο" στο πρωτο ποστ.«Τoxic masculinity» γέροι εδώ πέρα λες και τους αναγκάζει κάποιος να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και βλέπουν κίνδυνο παντού, και μιλάνε ακόμα κι όταν δεν τους ρωτάς. Μαλακες, πανέμορφος είμαι, βασικά, γιατί να μην το λέω;
Εσύ αποφάσισε πρώτα αν είμαι ομοφοβικός ή ομοφυλόφιλος, και μετά γράψε σχόλιο, γιατί οι απαντήσεις σου δεν βγάζουν νόημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σεξουαλικότητα κανενός, έγραψα στρ8 γιατί δεν θέλω να μου στείλει κάποιος που θα περιμένει κάτι σεξουαλικο από μένα.εσυ ζητησες "στρ8 φιλαράκο" στο πρωτο ποστ.
μηπως εισαι ομοφοβικος τυπε;![]()
γιωργο εσυ;Εσύ αποφάσισε πρώτα αν είμαι ομοφοβικός ή ομοφυλόφιλος, και μετά γράψε σχόλιο, γιατί οι απαντήσεις σου δεν βγάζουν νόημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σεξουαλικότητα κανενός, έγραψα στρ8 γιατί δεν θέλω να μου στείλει κάποιος που θα περιμένει κάτι σεξουαλικο από μένα.![]()
Άλλο όνομα έχω, αλλά όπως και να έχει δεν θα πάμε μαζί στριπτιζάδικο, μην προσπαθείς άλλο λολ καληνύχταγιωργο εσυ;
Gay memes in 2023. Wow! Original! Αλλά να ασχολείσαι τόσο πολύ με αυτό το ποστ, κάτι λέει και για σένα τότεΠαρέα ψάχνει το παίδι…
![]()
Άλλος ομοφοβικός μαλάκας από δω, πού πιστεύει ότι όλοι άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιμένουν αυτόν να τον κάνουν γκέι. Δεν το πρότεινα σε σένα συγκεκριμένα, περιττή η απάντηση σου. Αλλά για να μπαίνεις στην διαδικασία να απαντάς σε κάτι που δεν σε αφορά, κάτι θα πει για σένα.Αλληλομαλακίες και έτσι?
Πρόταση σε αγνώστους στρεϊτ για ντεμέκ στριποεπιδρομή?
Σόρυ τύπε....
Μπούστης....
![]()
Sorry mate, αλλα είσαι ΠΟΛΥ οφ εδω.«Τoxic masculinity» γέροι εδώ πέρα λες και τους αναγκάζει κάποιος να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και βλέπουν κίνδυνο παντού, και μιλάνε ακόμα κι όταν δεν τους ρωτάς. Μαλακες, πανέμορφος είμαι, βασικά, γιατί να μην το λέω;