Έχει τόσες φίλες στα σπιτάκια που καλύτερα Μεταξουργείο Αθήνα και 10€ πάρα 40€ που ζητάνε εδώ.. εξάλλου έχω δει κοπέλες που δούλευαν εδώ με 40€ να δουλεύουν τώρα Μεταξουργείο και φυλής
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
aristotelis4312
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Like
- 863
- Πόντοι
- 81
Τωρα που το λες δε κάνει κακο μια απεντομοση τώρα που θα πιάσουν και οι ζέστες, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση με τόσες σαύρες που μαζεύτηκαν, τα τρώνε αυτές τα έντομα . B tw αυτή η ξανθιά που δούλευε το Δεκέμβρη δίπλα από τη ραισα στη γωνία Άντζελα νομίζω , έφυγε όπως όντος έλεγε? Κριμα γτ ήταν καλό κομμάτιΠάλι τα ίδια έχουμε πρωινιατικα...
Για να είναι δηλωμένη η τάδε συγκεκριμένη κοπέλα και να δουλεύει εκείνη την ώρα ,σε μπουρδέλο με άδεια , σημαίνει ότι ήδη έχει υποδείξει ιατρικές εξετάσεις και έτσι πήρε άδεια και βρίσκεται εκεί .η άδεια δεν είναι για όλο τον χρόνο , ανανεώνεται όσο συχνά και οι εξετάσεις .σταματήστε να ψάχνετε διαβόλους ,μερικοί ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή ψάχνετε θέματα για να περάσετε την ώρα σας στο ίντερνετ.
Ο άλλος έγραψε να αναρτήσουν και επιγραφή λες και έκαναν απεντομοση ..
Τελευταία τροποποίηση:
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 8.296
Η Ελενα η ρουμανα με τις βυζαρες και τα πρασινα ματια σταματησε απο τα σπιτια;ξερει κανεις αν κανει συναντησεις εκτος;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.482
- Πόντοι
- 4.766
Αυτή είναι η Ραισα...την μιλφ λέει που ήταν στου Ερημίτη με τα μεγάλα βυζιά...
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρα πελάτες δω μου στέλνετε ότι εμείς περνούμε κουρδους κ οτι δε έχουμε εξετάσεις..λοιπόν κοιταξτε την δουλειά σας εδώ δεν είστε γι να μας κάνετε μαθήματα υγιεινής ειδικά εσεισ που οι πιο πολυ ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικο..εμείς προσωπικά ξένους δε βάζουμε μεσα ομωσ αυτό δε συμβαίνει ότι θα σας δώσω αναφορά τι κάνουμε αντε γτ τελικά αναρωτιέμαι για πιο λόγο τα γράφετε αυτά αν πιστευετε έτσι μην έρχεστε απλά αλλά μην ανοίγετε το στόμα σας χωρίς να ξέρετε που ξαφνικά από γαμιαδεσ μας βγηκατε δικαστές καλό απόγευμα
κάποιοι ειναι μαλακες και αγενείς, αλλα τελικα δεν μας είπες....εξετάσεις κάνουν τα κορίτσια στα σπιτάκια ?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Δεν νομιζω να γνωριζει τι κανουν στ' αλλα.κάποιοι ειναι μαλακες και αγενείς, αλλα τελικα δεν μας είπες....εξετάσεις κάνουν τα κορίτσια στα σπιτάκια ?
Η Λαρα μου ειχε πει οτι τις απαγορευουν να μιλανε με τις αλλες κοπελες του μαγαζιου οταν αλλαζει η βαρδια.
Φαντασου δηλαδη τι μυστικοτητα παιζει γενικα.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Δεν είναι μυστικότητα φίλε.Δεν νομιζω να γνωριζει τι κανουν στ' αλλα.
Η Λαρα μου ειχε πει οτι τις απαγορευουν να μιλανε με τις αλλες κοπελες του μαγαζιου οταν αλλαζει η βαρδια.
Φαντασου δηλαδη τι μυστικοτητα παιζει γενικα.
Απλά δεν σε ενδιαφέρει και δεν πας για κουτσομπολιό στα μπουρδέλα ..τι είναι καμιά αίρεση να έχουν μυστικά;
Για να γαμησεις πας,όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσουν μερικοί τόσο πιο εύκολα θα το κατανοήσουν .
Πάλι τα ίδια και τα ίδια ,είπαμε άμα έχει άδεια το μπουρδέλο είναι αυτονόητο ότι έχουν και εξετάσεις .
Έχει κάνει η άλλη και προφίλ να μας ενημερώνει για τις βάρδιες και μπαίνουν οι έξυπνοι να την κάνουν και έλεγχο ,κανένας μηχανικός υπάρχει εδώ μέσα να πάει να μετρήσει το οίκημα;μπορεί να κλέβει και τετραγωνικά
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Για την Λαρα το ειπα.. μου εκανε εντυπωση με τον τροπο που μου το ειχε πει, λες και κρατανε καποιο μυστικο και δεν πρεπει να συζητιεται ουτε απο τους ιδιους.Δεν είναι μυστικότητα φίλε.
Απλά δεν σε ενδιαφέρει και δεν πας για κουτσομπολιό στα μπουρδέλα ..τι είναι καμιά αίρεση να έχουν μυστικά;
Για να γαμησεις πας,όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσουν μερικοί τόσο πιο εύκολα θα το κατανοήσουν .
Πάλι τα ίδια και τα ίδια ,είπαμε άμα έχει άδεια το μπουρδέλο είναι αυτονόητο ότι έχουν και εξετάσεις .
Έχει κάνει η άλλη και προφίλ να μας ενημερώνει για τις βάρδιες και μπαίνουν οι έξυπνοι να την κάνουν και έλεγχο ,κανένας μηχανικός υπάρχει εδώ μέσα να πάει να μετρήσει το οίκημα;μπορεί να κλέβει και τετραγωνικά
Αλλα μαλλον ειναι πολιτικη του μαγαζιου να μην μιλανε οι κοπελες μεταξυ τους για πελατες και γενικα οτι συμβαινει στις βαρδιες τους ωστε να μην επηρεαζεται η αλλη που παει να δουλεψει μετα.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Να τα βλέπεις πιο ρεαλιστικά και απλά τα πράγματα,γαμιεται , πληρώνεται και φεύγει ..τι έχει να συζητήσει ;ειδικά για πελάτες !Για την Λαρα το ειπα.. μου εκανε εντυπωση με τον τροπο που μου το ειχε πει, λες και κρατανε καποιο μυστικο και δεν πρεπει να συζητιεται ουτε απο τους ιδιους.
Αλλα μαλλον ειναι πολιτικη του μαγαζιου να μην μιλανε οι κοπελες μεταξυ τους για πελατες και γενικα οτι συμβαινει στις βαρδιες τους ωστε να μην επηρεαζεται η αλλη που παει να δουλεψει μετα.
Έχω δει και πελάτες σταμπαρισμενους που τρώνε πόρτα από μπουρδέλο!
Να σου πω την αλήθεια γελούσα όταν το είδα στο σαλόνι! Τι ψυχολογικά μπορεί να έχεις για να φας πόρτα σε τέτοιο μέρος!!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Αυτοι που τρωνε πορτα..συνηθως κανουν χοντρες μλκιες.Να τα βλέπεις πιο ρεαλιστικά και απλά τα πράγματα,γαμιεται , πληρώνεται και φεύγει ..τι έχει να συζητήσει ;ειδικά για πελάτες !
Να σου πω την αλήθεια γελούσα όταν το είδα στο σαλόνι! Τι ψυχολογικά μπορεί να έχεις για να φας πόρτα σε τέτοιο μέρος!!!
Αλλη κοπελα μου ελεγε οτι ενας οποτε πηγαινε σ αυτην ηθελε σχεδον να την χτυπαει, να την πιανει απο το λαιμο και ξερεις να ξεφευγει πολυ απ τα ορια, αν και αυτη αρκετα δυναμικη και στο κρεβατι και γενικα, καπου του λεει φτανει μην ξαναπατησεις εδω.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
κούρασε αυτό με τις εξετάσεις των κοριτσιών στα στούντιο και τα ακάποτα γαμήσια που ζητάνε 8/10 πελάτες. Αλλάξτε ρότα
και για να το ελαφρύνουμε λίγο σύντροφε @yakuza old boy πότε θα φάμε κουφέτα στον επικείμενο γάμο σου με την Βερόνικα?
και για να το ελαφρύνουμε λίγο σύντροφε @yakuza old boy πότε θα φάμε κουφέτα στον επικείμενο γάμο σου με την Βερόνικα?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Ποια κουφέτα να φας ρε Κούλη ;κούρασε αυτό με τις εξετάσεις των κοριτσιών στα στούντιο και τα ακάποτα γαμήσια που ζητάνε 8/10 πελάτες. Αλλάξτε ρότα
και για να το ελαφρύνουμε λίγο σύντροφε @yakuza old boy πότε θα φάμε κουφέτα στον επικείμενο γάμο σου με την Βερόνικα?![]()
Αυτή τώρα τρώει χαβιάρι με την σκούπα που έκανε και ο Yakuza ακόμα μαμά Τερέζα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Ποια κουφέτα να φας ρε Κούλη ;
Αυτή τώρα τρώει χαβιάρι με την σκούπα που έκανε και ο Yakuza ακόμα μαμά Τερέζα
δεν θα χρειάζεται να δουλεύει ο σύντροφος @yakuza old boy....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
νομίζω τα είπαμε ,έχει ένα δίμηνο νομίζω που έκανε επέμβαση στη μέση και τώρα είναι σε αποθεραπεία....φυσιοθεραπείες.Λογικά θα γυρίσει στον χώρο που ήταν.....Η Ελενα η ρουμανα με τις βυζαρες και τα πρασινα ματια σταματησε απο τα σπιτια;ξερει κανεις αν κανει συναντησεις εκτος;
Προσοχή με τα χειρουργεία !

Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
νομίζω τα είπαμε ,έχει ένα δίμηνο νομίζω που έκανε επέμβαση στη μέση και τώρα είναι σε αποθεραπεία....φυσιοθεραπείες.Λογικά θα γυρίσει στον χώρο που ήταν.....
Προσοχή με τα χειρουργεία !![]()
πάντως τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες ήταν διεκπαιρεωτικές μια εντελώς φλάτ κατάσταση ούτε κρύο ούτε ζέστη όπως είχα γράψει στην κριτική μου. Στα πρώτα χρόνια έκανε καλύτερα γαμήσια και έδινε γλωσσόφιλα και ήταν 100% gfe. ίσως έπαιξε ρόλο ότι παντρεύτηκε έγινε μάνα και τα έκοψε όλα τα έξτρα μαχαίρι
Κοίτα έχω φάει πόρτα μόνο και μόνο επειδή είχα καταναλώσει κάτι παραπάνω σε αλκοόλ και αυτό γιατί η τσα2 ήταν βλαμμένη και δεν ήθελε να πετάξω τα λεφτά για κομοντινοΝα τα βλέπεις πιο ρεαλιστικά και απλά τα πράγματα,γαμιεται , πληρώνεται και φεύγει ..τι έχει να συζητήσει ;ειδικά για πελάτες !
καλησπέρα και από εμένα πέρασμα γρηγορο λογο χρονου απο τα μαγαζια για τα δικα μου ματια χαλια η περιοχη μεγαλης ηλικιας η περισοτερες και με πολλα κιλα τα delivery στην περιοχη πηραν φωτια
κατι Ισπανίδες χοντροκολες είδα δεν μαρεσαν ! πέρασμα και από πιάτσα μια φορα περπατούσε επι της γεννιτσον μια γυναικά σουμο εφυγα για σπιτι !
Zizou43
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα και από εμένα πέρασμα γρηγορο λογο χρονου απο τα μαγαζια για τα δικα μου ματια χαλια η περιοχη μεγαλης ηλικιας η περισοτερες και με πολλα κιλα τα delivery στην περιοχη πηραν φωτιακατι Ισπανίδες χοντροκολες είδα δεν μαρεσαν ! πέρασμα και από πιάτσα μια φορα περπατούσε επι της γεννιτσον μια γυναικά σουμο εφυγα για σπιτι !
Για που λες; Για τo villa erotica;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38