paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.913
- Πόντοι
- 10.656
ξέρω το λόγο που το έκανες εσύ κ δεν σου είπα τπτ γιαυτόΆμα χακαρουν λογαριασμούς άλλο αυτό. Εγώ στην τελικη δεν ήθελα να δω φώτο, να μπορέσω να στειλω 1-2 μνμ ηθελα που σίγουρα θα διαβαστούν, σε αντίθεση με το instagram.
Δεν είναι μαθηματική ακρίβεια όμως, το είπα και πιο πάνω το 2015 χωρίς of δεν ήταν όλες οι μουναρες βίζιτες.
τα έχω πει στο νήμα με τις πορνοσταρ βαριέμαι να τα ξανά γράφω κ για ρεμπεκα μουρασε τις σαπιες του χαγιατε και για πες εμπειρια με στεισι.
μεγαλη αδυναμια, πολλες μαλακιες για παρτη της
δωσε λινκ τοτε ρε τεμπελητα έχω πει στο νήμα με τις πορνοσταρ βαριέμαι να τα ξανά γράφω κ για ρεμπεκα μουρ
Πήγαινε στο θέμα και ψάξε για δικά του μνμ μόνο, όλα γίνονταιδωσε λινκ τοτε ρε τεμπελη
αμα ειχες 50 μηνυματα θα τα βρισκα ευκολα, τωρα με 1300 κλαψαμε
Κάνε αυτό που λέει από κάτω ο dem εάν γίνεται , σιγά μην ψάχνω μήνες πριν!δωσε λινκ τοτε ρε τεμπελη
αμα ειχες 50 μηνυματα θα τα βρισκα ευκολα, τωρα με 1300 κλαψαμε
Καλα νταξει δεν καιγομαι κιολας. κουβεντα να γινεται.Πήγαινε στο θέμα και ψάξε για δικά του μνμ μόνο, όλα γίνονται
Απ'όλες τις γλώσσες εσύ διάλεξες αυτή της αλήθειας!αν γινω πρωθυπουργος, θα φυλακιζω χωρις δικη οποιον στελνει λεφτα σε ονλυφανσ και τετοιες πιπες...
ειναι οι χειροτεροι εχθροι του ανδρα...και αντι να τους κυνηγαμε μερα νυχτα, κραζουμε τους μπουστηδες που στην τελικη δεν μας πειραζουν κιολας...
ομως ο γαμημενος που δινει λεφτα σε ονλυφανς στερει απο τους υπολοιπους καυλωμενους χυστες την δυνατοτητα να γαμησουν μια μουναρα, η οποια αν δεν ειχε τα λεφτα απο το ονλυφανς, θα κατεληγε βιζιτα με μαθηματικη ακριβεια...
υγ : και να πεις οτι δεν μπορεις να δεις τσοντες ρε πουστη μου την σημερινη εποχη, να πω αντε μπες στο ονλυφανς....αλλα ολο το ιντερνετ ειναι γεματο με τζαμπα τσοντες ρε γαμημενοι!!! μιλαμε για ατελειωτες τσοντες...ο τρουμπακης που βλεπει 20 ωρες την μερα τσοντες, γυρω στο 12% του tubegalore ειναι ακομα...δεν τελειωνουν λεμε!!!!και ειναι και τζαμπα!!!!τι σκατα κανετε στο ονλυφανς???
![]()
Ένα λογικό πόσο για τα πατσαδομπουτια της "ευσωμουλας " εδινα για δοκιμή ....λεφτά για το σεντόνι - βρακί της σοφρωνης φαντασιαζομενος πως βλέπω μουνοχαραδρα δεν έδιναΌχι εσύ, ο μλκας ο σφεζενιος που κλαψομουνζει συνέχεια για την Ελλάδα σίγουρα ομως.
άνθρωπος που λέει τροφαντα τα πόδια της σοφρωνη και κοιτάει bbw.
Τύπε έχεις δίκιο στο ότι το διαδύκτιο είναι γεμάτο τσόντες και ο καθένας μπορεί να δει τσάμπα ότι γουστάρει εκεί μέσα. Από κει και μετά όμως το τι καβλωνει τον καθένα είναι δίκη του υπόθεση, όπως και το που θα ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν νομίζω να σε έβαλε κανένας κεχαγιά στην τσέπη του.αν γινω πρωθυπουργος, θα φυλακιζω χωρις δικη οποιον στελνει λεφτα σε ονλυφανσ και τετοιες πιπες...
ειναι οι χειροτεροι εχθροι του ανδρα...και αντι να τους κυνηγαμε μερα νυχτα, κραζουμε τους μπουστηδες που στην τελικη δεν μας πειραζουν κιολας...
ομως ο γαμημενος που δινει λεφτα σε ονλυφανς στερει απο τους υπολοιπους καυλωμενους χυστες την δυνατοτητα να γαμησουν μια μουναρα, η οποια αν δεν ειχε τα λεφτα απο το ονλυφανς, θα κατεληγε βιζιτα με μαθηματικη ακριβεια...
υγ : και να πεις οτι δεν μπορεις να δεις τσοντες ρε πουστη μου την σημερινη εποχη, να πω αντε μπες στο ονλυφανς....αλλα ολο το ιντερνετ ειναι γεματο με τζαμπα τσοντες ρε γαμημενοι!!! μιλαμε για ατελειωτες τσοντες...ο τρουμπακης που βλεπει 20 ωρες την μερα τσοντες, γυρω στο 12% του tubegalore ειναι ακομα...δεν τελειωνουν λεμε!!!!και ειναι και τζαμπα!!!!τι σκατα κανετε στο ονλυφανς???
![]()
Όπου θέλει ξοδεύει κάποιος τα λεφτά του αλλά η συμπεριφορά του επηρεάζει και τους άλλους ....αν με κάποιο κοσμογονικό γεγονός εξαφανίζονταν το οf και το mym οι πρώην βίζιτες κατά πάσα πιθανότητα θα επέστρεφαν στο άθλημα γιατί για επιστροφή στα 4 ευρώ την ώρα ούτε λόγοςΤύπε έχεις δίκιο στο ότι το διαδύκτιο είναι γεμάτο τσόντες και ο καθένας μπορεί να δει τσάμπα ότι γουστάρει εκεί μέσα. Από κει και μετά όμως το τι καβλωνει τον καθένα είναι δίκη του υπόθεση, όπως και το που θα ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν νομίζω να σε έβαλε κανένας κεχαγιά στην τσέπη του.
ΥΓ. Για να σε προλάβω, κι εγώ θεωρώ σαχλαμάρα το only fans κ το mym και αυτές τις πίπες, κ δεν έχω δώσει ποτε ούτε ένα ευρώ σε αυτά. Αυτό όμως δεν με κάνει καλύτερο από αυτούς που δίνουν, ούτε μου δίνει το δικαίωμα να τους κράζω. Οπότε χαλάρωσε λιγακι
Ρε φίλε, αυτό το επιχείρημα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ζούμε σε μια πόλη που αριθμεί πάνω από 1.500 με 2.000 κοπελες που εκπορνεύονται, νόμιμες κ παράνομες κ «κρυφές», και κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες στο κλαρί. Οι επιλογές ειναι απεριόριστες. Οι κοπελες σε OF κ mym ειναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό αυτών.Όπου θέλει ξοδεύει κάποιος τα λεφτά του αλλά η συμπεριφορά του επηρεάζει και τους άλλους ....αν με κάποιο κοσμογονικό γεγονός εξαφανίζονταν το οf και το mym οι πρώην βίζιτες κατά πάσα πιθανότητα θα επέστρεφαν στο άθλημα γιατί για επιστροφή στα 4 ευρώ την ώρα ούτε λόγος
Πεσ τα ρε Τάκη....!ΠΕς ΤΑ ΡΕ.......ΤΆΚΗ!!!αν γινω πρωθυπουργος, θα φυλακιζω χωρις δικη οποιον στελνει λεφτα σε ονλυφανσ και τετοιες πιπες...
![]()
Κατά την αυτή λογική, και όσοι έχουν συνδρομή στο of και στο mym προτιμούν να βλέπουν φωτό και βιντεάκια μιας γκόμενας και να τον παίζουν, από το να συναντηθούν με μια κοπέλα.Ειμαστε πελάτες φίλε εξ ορισμού θέλουμε ανταγωνιστικές επιλογές και χαμηλή τιμή για να ψωνίσουμε ....επισης μας επηρεάζει και η δημοσιότητα μια που βλέπουμε πχ στο youtube θέλουμε να την πηδήξουμε πιο πολύ από μια πχ στον άμεσο περίγυρο μας ...μπορεί να ακουστεί κακό αλλά εμείς προτιμούμε μια κοπέλα που αναγκάζεται να βγει στη βίζιτα παρά αυτήν που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη φήμη της πουλώντας υλικό
Πάλι δικαίωμα τους είναι αλλά παραμένουν μπετοστοκοι ...όποιος μπορεί να πάρει βίζιτα μια κοπέλα αλλά επιλέγει να αγοράζει υλικό της ( ίδιας κοπέλας ) ας πάει να καταθέσει τα χαρτιά του για το επίδομα αμεαΚατά την αυτή λογική, και όσοι έχουν συνδρομή στο of και στο mym προτιμούν να βλέπουν φωτό και βιντεάκια μιας γκόμενας και να τον παίζουν, από το να συναντηθούν με μια κοπέλα.
Δημοκρατια εχουμε, δικαιωμα να κραζουμε εχουμε ολοι. Σαρεσει δεν σαρεσει. Εκτος αν θελει καποιο ναυαγιο που πληρωνει για OF πατσαβουρων, να το παρει προσωπικα και να μας τρεξει στα δικαστηριαΤύπε έχεις δίκιο στο ότι το διαδύκτιο είναι γεμάτο τσόντες και ο καθένας μπορεί να δει τσάμπα ότι γουστάρει εκεί μέσα. Από κει και μετά όμως το τι καβλωνει τον καθένα είναι δίκη του υπόθεση, όπως και το που θα ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν νομίζω να σε έβαλε κανένας κεχαγιά στην τσέπη του.
ΥΓ. Για να σε προλάβω, κι εγώ θεωρώ σαχλαμάρα το only fans κ το mym και αυτές τις πίπες, κ δεν έχω δώσει ποτε ούτε ένα ευρώ σε αυτά. Αυτό όμως δεν με κάνει καλύτερο από αυτούς που δίνουν, ούτε μου δίνει το δικαίωμα να τους κράζω. Οπότε χαλάρωσε λιγακι
Σου πέρασε από το μυαλό ότι και αυτοί μπορεί να λένε το ίδιο για σένα;Πάλι δικαίωμα τους είναι αλλά παραμένουν μπετοστοκοι ...όποιος μπορεί να πάρει βίζιτα μια κοπέλα αλλά επιλέγει να αγοράζει υλικό της ( ίδιας κοπέλας ) ας πάει να καταθέσει τα χαρτιά του για το επίδομα αμεα
Δημοκρατία έχουμε (ακόμα), αλλά δημοκρατία σημαίνει να εκφράζουμε ελεύθερα την γνώμη μας, όχι να βρίζουμε τον άλλο.Δημοκρατια εχουμε, δικαιωμα να κραζουμε εχουμε ολοι. Σαρεσει δεν σαρεσει. Εκτος αν θελει καποιο ναυαγιο που πληρωνει για OF πατσαβουρων, να το παρει προσωπικα και να μας τρεξει στα δικαστηριαΕιναι ευπροσδεκτος να ξεφτυλιστει πανελληνιως. Αλλα αν θελει, μπορει κιολας να μας πει "φτωχατζες" ή "τσιφουτηδες" που δεν σκαμε εικοσαρικα για φωτογραφιες. Δικαια και δημοκρατικα πραγματα.
Κατα τα αλλα, οταν "χαλαει η πιατσα" απο καποιους, το προβλημα μεταφερεται στην κοινωνια (και τους υπολοιπους). Να στο θεσω αλλιως με ενα παραδειγμα. Ο Ελληνας αγοραζει φετα. Η φετα ακριβυνε. Ο Ελληνας συνεχιζει να αγοραζει φετα. Υποθετικα το τραβαω απτα μαλλια και σου λεω οτι ο Ελληνας ειναι τοσο μαλακας που θα αγοραζει φετα ακομα κι αν παει 30 ευρω το κιλο. Αρα οποιος θελει να φαει λιγη φετουλα με τη σαλατα του, αλλα δεν ψηνεται να πληρωσει ενα μεροκαματο, εχει ή δεν εχει δικιο να κραζει τους μαλακες που δεν μπουκοταρουν την 30ευρη φετα;
Μπορω να συνεχισω με πολλα παραδειγματα οπως προσφορα φθηνης εργασιας, επιλογη πανακριβου νησιου για διακοπες, χρηση αυτοκινητου (βενζινης) για ανουσιες μετακινησεις ακομα κι αν τα μεσα εξυπηρετουν για μικρες αποστασεις κτλ κτλ κτλ κτλ
Η πιατσα χαλαει απο την ζητηση. Η προσφορα, ερχεται μετα να καρπωθει. Αρα, οταν καποιος κραζει καποιον που χαλαει την πιατσα, δεν τον κραζει επειδη πεταει τα λεφτα του, καψτα αμα θες σταρχιδια μας, αλλα επειδη ενα οχι τοσο απαραιτητο προιον παιρνει τεραστια αξια, και μακροπροθεσμα επηρρεαζει ολη την κοινωνια.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, επηρρεαζεται δραματικα και ο αγοραιος ερωτας, αλλα και η σταση των γυναικων απεναντι στους (ξελιγωμενους πλεον) αντρες. Γιατι μπορουν και να χεστουν στα λεφτα χωρις να πηδηχτουν, αλλα και γιατι μπορουν να εχουν παραλογες (οικονομικες) απαιτησεις απο τους συντροφους τους, εφοσον οι ξελιγωμενοι αγαπουληδες τα σκανε ακομα και για μια φωτο. Αρα καθε (γενικο και οχι προσωπικο) μπινελικι προς αγοραστες OF (και γενικα τετοιου ειδους πυρφορων), εχει βαση.