Επισκέφθηκα το Krystal επί της Μοναστηριού για ραντεβού με την Μπελλα τη περιβόητη κάθε φορά που έπαιρνα κενό καθόλου η αυτή η το μαγαζί.
Λαό θάλασσα στο Krystal από κόσμο πάνε καλά οι δουλειές με τον Κουλη από ότι βλέπω
Πολλές κοπέλες η μία ποιο όμορφη από την αλλη δεν ήξερα που να κοιτάξω, και ξαφνικά τα μάτια μου πεταχτηκαν σαν του κογιότ από το road runner μόλις ήρθε στο σαλόνι η Μπελα τι βυζιααααααα είναι αυτά Παναγία μού, πρέπει να έγινα ολίγον ρεζίλι τι μου έλεγαν τίποτα δεν άκουγα σα χάνος κοιτούσα τα βυζια και μετά έρχεται και το δεύτερο εγκεφαλικό μόλις γύρισε για να με πάει δωμάτιο και βλέπω τη κωλαρα, έλεγα από μέσα μου μαλακιες για να μη χυσω πριν καν μπω στο δωμάτιο.
Τοσα χρόνια τέτοιο μουνι δεν έχω δει, μου είπαν ότι δούλευε αλλού παλιά χτυπάω το κεφάλι μου ότι δεν την ήξερα.
Άρχισε να με κάνει μασάζ εμένα ο πουτσος έτοιμος να τρυπήσει το κρεβάτι, είχα και κάτι αγαμιες,
Πιάσαμε κουβέντα για να ξεχαστω,ωραίο μασάζ με δύναμη στον αυχένα και στη πλάτη πολύ καλό σοσιαλ.
Τη πουτσομαλλαξη η κοπέλα την έχει σπουδάσει και με διδακτορικό.
Μου χαιδευε αρχιδια και πουτσα με τις νύχτες της ενώ της ρουφαγα σα μωρό τα βυζια
Ούτε 3 λεπτά δεν άντεξα ο έρμος.
Θα ξαναπάω γτ θέλω ισπανικό θέλω να της ρούφηξω το μουνι
Ελπίζω να τα κάνει
Τα γράφω και μου σηκώθηκε πάλι.
Κόστος 30 + 20
Σωμα: 10/10
Πρόσωπο: 10/10
Σοσιαλ:8/10
Μασάζ: 7/10
Εκτόνωση: 100000/10
Φεύγοντας μου σύστησε κάτι πιτσιρίκες εται όπως ήμουν εγώ και τη μάνα μου να μου συστηνε ούτε που θα καταλάβαινα.
Μπράβο μανάρι μ
Στη μάνα σου, στο Θεό, στον παλατικο?
Όποιος σε έκανε έτσι τα σέβη μου