Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.721
- Πόντοι
- 456
1η φορα πηγα στην συγκεκριμένη οποτε δεν μπορώ να σου απαντησω κατι για προηγουμενες τιμές..Τελικά το κατέβασε πάλι 30 το απλό; 40 έλεγαν ότι το πηγε
1η φορα πηγα στην συγκεκριμένη οποτε δεν μπορώ να σου απαντησω κατι για προηγουμενες τιμές..Τελικά το κατέβασε πάλι 30 το απλό; 40 έλεγαν ότι το πηγε
Την είχα πάρει με 30 όταν ξεκίνησε. Πρόσφατα είπαν οτι το ανέβασε 10 ευρώ. Αρα μάλλον το έριξε πάλι.1η φορα πηγα στην συγκεκριμένη οποτε δεν μπορώ να σου απαντησω κατι για προηγουμενες τιμές..
Και εγώ με 30 την παίρνω μάλλον ανέβασε τα προγράμματα 10αρικοΤην είχα πάρει με 30 όταν ξεκίνησε. Πρόσφατα είπαν οτι το ανέβασε 10 ευρώ. Αρα μάλλον το έριξε πάλι.
Μακριά από Μόνικα , που τώρα πλέον στις βίλλες, την είχα δοκιμάσει στο Paradise 1....ειλικρινά καλύτερα να έκαιγα 40 ευρώ να δω πως καιγονται που δε το χω κάνει ποτέ....λίγα πράγματα το τελευταίο 3μηνο με περιορισμένα τα οικονομικά. Επελεξα λίγες επισκέψεις με μεγάλα προγράμματα. συνοπτικά. Λούνα πετιτ από κολομβια με 100αρι. πήρε αρκετή ώρα να ξεκλειδώσει αλλά στο τέλος βγάλαμε καλά γούστα. ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο απλό θα ήταν κομοδίνο. Ρίτα κλασική αξία αλλά πια αυτά που έκανα με 70 τώρα θέλει 100. σιγά σιγά να ψάχνω για αλλα... Ναταλυ Godiva η γυναίκα είναι καλο value for money λίγο στα όρια της υπερβολής. επίσης είδα στο σαλοναρισμα αυτή την εβδομάδα την Μόνικα στις Βιλλες είναι πάρα πολύ πετιτ ενώ γενικά μου αρέσουν αυτή είναι όντως πολύ...
Πολύ ενδιαφέρον μωρό Σάσα στις βιλλες .. θα δοκιμαστει
Συναδελφε, να σου βρουμε και μια γκομενα αν δεν εχεις.Καλημέρα σε όλους.ηθελα να ρωτήσω για τη Σάσα που ήταν κ στο άλλο site,πλέον δεν υπάρχει μπορεί κάποιος να πει αν έχει φύγει η κοπέλα?επίσης κρισταλια αξίζει? Και διάβασα για μια Τζένη στο goddiva τι ώρα τη βρίσκουμε? αξίζει? ευχαριστώ
Εμενα στο απλο 40 μου πηραν πριν καμια δεκαρια μερες.Και εγώ με 30 την παίρνω μάλλον ανέβασε τα προγράμματα 10αρικο
Δεν κατάλαβα το σχόλιο.ρωτησα για κάποιες κοπέλες που αναφέρθηκαν.οποιος δεν θέλει δεν βοηθάει.εχει γίνει λίγο άσχημο αυτό με την ειρωνεία του καθενός.Συναδελφε, να σου βρουμε και μια γκομενα αν δεν εχεις.
Μονο οι τσαρκες βοηθανε συναδελφε, τιποτε αλλο. Αντε και λιγο οι κριτικες αρκει να ειναι απο αξιοπιστα μελη!Δεν κατάλαβα το σχόλιο.ρωτησα για κάποιες κοπέλες που αναφέρθηκαν.οποιος δεν θέλει δεν βοηθάει.εχει γίνει λίγο άσχημο αυτό με την ειρωνεία του καθενός.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.απλα καλό είναι να ακούγονται κ εντυπώσεις.θα κάνω τη βόλτα μου λοιπόν.Μονο οι τσαρκες βοηθανε συναδελφε, τιποτε αλλο. Αντε και λιγο οι κριτικες αρκει να ειναι απο αξιοπιστα μελη!
Πολλές βασικά , όχι μόνο η Αλίνα. Και απο τα υπόλοιπα προς τα paradise και αντίστροφα ... έχει λίγο καιρό που ( απο οτι φαίνεται ) συνεργάζονται ξανά με τα paradise. Η αν έχει πολύ καιρό τον τελευταίο καιρό είναι πιό εμφανές τέλος πάντωνμε την αλινα τι παιχτηκε και ειναι paradise αλλα και στα υπολοιπα??
έχω και εγω να αναφέρω μερικές κριτικές.πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο η Σάσα. Δεν βρήκα χρόνο για να γράψω και κριτική στον κατάλογο. Έχω στην αναμονή τρεις κριτικές που μόλις βρω λίγο ελεύθερο θα κάτσω να τις γράψω
ναταλια 24 χρονων απο την κυπρο(κυπρο της αλβανιας) οπως δηλωνειΒάζω ένα γκάλοπ. Ποια θεωρείτε την πιο όμορφη αυτή τη στιγμή στα στούντιο; Που να την είδατε πρώτη φορά στο σαλόνι και να εντυπωσιαστείτε
Amper kai Annabelle (λόγο σώματος) βέβαια γουστα είναι αυτάΒάζω ένα γκάλοπ. Ποια θεωρείτε την πιο όμορφη αυτή τη στιγμή στα στούντιο; Που να την είδατε πρώτη φορά στο σαλόνι και να εντυπωσιαστείτε
Λούνα κοκκινομάλλα?Μακριά από Μόνικα , που τώρα πλέον στις βίλλες, την είχα δοκιμάσει στο Paradise 1....ειλικρινά καλύτερα να έκαιγα 40 ευρώ να δω πως καιγονται που δε το χω κάνει ποτέ....
Εμένα 40 μου πήρε πάντωςΤελικά το κατέβασε πάλι 30 το απλό; 40 έλεγαν ότι το πηγε