Giorgosp13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας ξέρουμε κάτι για εδώ πέρα ? Είναι η γνωστή άνετα ?6997294866...IOANNA
Φιλε μετά από αρκετές φόλες του 6 70 και 80 που έχω φάει το τελευταίο καιρό πήγα παραλιακή 30 με τι ΛιλιΣταματήστε να δίνετε 60, 70 και 80 ευρώ σε φόλες. Πείτε όλοι 50 max ή τίποτα και σε δύο βδομάδες θα δείτε πως θα πέσουν οι τιμές. Μας έχουν βρεί μαλακες στο Ηράκλειο.
Tην αλλη στο λιμανι εννοεις την Εμμανουελα? Για μενα εχει ριξει πολυ το επιπεδο των υπηρεσιων της...Φιλε μετά από αρκετές φόλες του 6 70 και 80 που έχω φάει το τελευταίο καιρό πήγα παραλιακή 30 με τι Λιλι
και ήταν υπέροχα να πάτε και να με θυμήθητε.....τι κόλπα έκανε δεν λέγεται τι τσιμπουκι δεν φαντάζεστε..... έχω πάει και με της δύο από εκεί και είναι κλάσης ανώτερες από τι κατρουλιαρα
στο τεχνοπ.
και από της γιφτοβουλγαρες φάλαινες.... να κάνουμε όλοι μα όλοι εμπάργκο και να τούς λέμε 40 και πολλά είναι ..... με την άλλη τι καριόλα τη φαλενα τη Τσενη που το στομάχι της σκεπάζει το μουνι τής και μου πήρε 60 και δεν γαμησα και ακόμα τρέχω...και τη Μαρία που έπαθα τα ίδια ήρθε και μυρίζε κατουρα και εξαφανίστηκα
Tην αλλη στο λιμανι εννοεις την Εμμανουελα? Για μενα εχει ριξει πολυ το επιπεδο των υπηρεσιων της...
Ισχύει ότι η Λίλη είναι η καλύτερη στην κυριολεξία στο Ηρακλειο αλλά πάντα έχει κόσμο στον οικο αυτό με ξενερώνειΦιλε μετά από αρκετές φόλες του 6 70 και 80 που έχω φάει το τελευταίο καιρό πήγα παραλιακή 30 με τι Λιλι
και ήταν υπέροχα να πάτε και να με θυμήθητε.....τι κόλπα έκανε δεν λέγεται τι τσιμπουκι δεν φαντάζεστε..... έχω πάει και με της δύο από εκεί και είναι κλάσης ανώτερες από τι κατρουλιαρα
στο τεχνοπ.
και από της γιφτοβουλγαρες φάλαινες.... να κάνουμε όλοι μα όλοι εμπάργκο και να τούς λέμε 40 και πολλά είναι ..... με την άλλη τι καριόλα τη φαλενα τη Τσενη που το στομάχι της σκεπάζει το μουνι τής και μου πήρε 60 και δεν γαμησα και ακόμα τρέχω...και τη Μαρία που έπαθα τα ίδια ήρθε και μυρίζε κατουρα και εξαφανίστηκα
Περιοχή ? Καιι πρόγραμμα - κόστος ?Anna συνάντηση σήμερα στις Άννας. ότι βλέπετε στην φωτογραφία με λίγα χρόνια παραπάνω. πίπα φοβερή και καλή συμμετοχή στο σεξ. βυζί μικρό αλλά με ωραίες ρώγες για γλυψιμο, που της αρέσει κιόλας... και το κυριότερο, πεντακάθαρη!
Αμμουδάρα, 50€ για ένα μισάωροΠεριοχή ? Καιι πρόγραμμα - κόστος ?
Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου!!Ισχύει ότι η Λίλη είναι η καλύτερη στην κυριολεξία στο Ηρακλειο αλλά πάντα έχει κόσμο στον οικο αυτό με ξενερώνει
Μακαρι να έκανε ραντεβού μόνη της
στο γνωστό ξενοδοχείο, το στενό απέναντι από την αλάνα του Τεχνόπολις στον κεντρικό δρόμοΣτο γνωστό ξενοδοχείο στο στενό του Πετούση ?
και η δύο μου κάνουν όλα τα γούστα όχι δεν μου είπαν πότε και μη φανταστείς έχω πάει 2 φορές με τι κάθε μία το τελευταίο ένα χρόνο δεν είμαι συχνός πελάτηςTην αλλη στο λιμανι εννοεις την Εμμανουελα? Για μενα εχει ριξει πολυ το επιπεδο των υπηρεσιων της...
ειμαι αναμεσα σε αυτην και την μαρια μασταμπα που ειπωθηκε καποια μυνηματα πρινAnna συνάντηση σήμερα στις Άννας. ότι βλέπετε στην φωτογραφία με λίγα χρόνια παραπάνω. πίπα φοβερή και καλή συμμετοχή στο σεξ. βυζί μικρό αλλά με ωραίες ρώγες για γλυψιμο, που της αρέσει κιόλας... και το κυριότερο, πεντακάθαρη!
50€ παίρνει στην Καλλιθέα.. Δεν έχω άποψη, αλλά την κράζουν για φόλα αν το ψάξεις εδώ μέσα..6948670793 βίσκομαι καλλιθέα για λίγες ημέρες το δωράκι μου είναι 50€
Τιλ 6948670793 Είμαι μια πολύ καυτή Λατίνα, με μεγάλα βυζιά και πολύ νόστιμο μουνί, μου αρέσει το σεξ, μου 8αρέσει να τελειώνουν τα βυζιά μου, οι υπηρεσίες μου είναι εξαιρετικές και πλήρεις, μου αρέσει το σεξ και στο κρεβάτι μου όλα αυτά που παίζεις μπορείτε να φανταστείτε, διαθέσιμο ΤΙΛ στο θα...kanesex.com
Από το κακο στο χειρότερο πάμε..... Καλύτερα γροθο.... Σε ευχαριστώ πολύ50€ παίρνει στην Καλλιθέα.. Δεν έχω άποψη, αλλά την κράζουν για φόλα αν το ψάξεις εδώ μέσα..