dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.721
- Πόντοι
- 8.345
![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
ηθικη εξαθλιωση 10 χρονια τωρα
![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Έλα ρε, 100-150 ευρώ για την Romi Rain καλά είναι, μη το σκέφτεσαι... Έχει μάθει και καλά ελληνικά από ότι φαίνεται...![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Και να πω ότι την εβρησα....παει στο διαολο..... Φαντάσου να της μιλαγα και άσχημα....ηθικη εξαθλιωση 10 χρονια τωρα
πες της ότι εχουμε πάρει master απο Μιμίκος![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Ξέρεις πόσες έχουν βάλει ψεύτικες φωτό που τα ζώα τις περνούν από διάσημες πορνοστάρ κιόλας;αλλά δε φταίνε αυτές τα άλλα ζώα που το τρώνε φταίνε και καλά να πάθουν!λες και θέλει πολύ μυαλό να κτλβς!Έλα ρε, 100-150 ευρώ για την Romi Rain καλά είναι, μη το σκέφτεσαι... Έχει μάθει και καλά ελληνικά από ότι φαίνεται...![]()
Eαν πω ονοματα τυπε μου ειναι σαν να τις βγαζω στην φορα.Δωσε ονοματα φιλε. Black list
Κάτια Ουκρανεζα με νήμα εδώ Katia ukΜάγκες έχετε κανένα καλό πετιτ να προτείνετε ???
Τι σκατοψυχιά είναι αυτή..![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Τουλάχιστον αίσχος![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Ποια είναι αυτή ?![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Η φωτογραφία είναι της Romi Rain, διάσημης πορνοστάρ...Ποια είναι αυτή ?
Ναι βρε το κατάλαβα ότι είναι μούφα η φωτό . Ποια κρύβεται από πίσω ρωτάωΗ φωτογραφία είναι της Romi Rain, διάσημης πορνοστάρ...
Ο μητσαρας από την οικοδομηΝαι βρε το κατάλαβα ότι είναι μούφα η φωτό . Ποια κρύβεται από πίσω ρωτάω
Πως μιλαει έτσι![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
ζωντόβολο σκέτο για πολλές σφαλιάρες φίλε μου.....Πως μιλαει έτσι
Μόνο από τη συνομιλία ρίχνεις άκυρο
Τη πηρα περυσι φιλε μου.ωραια κοπελα.πηρα κωλο.πεντακαθαρη.δε κανει πλεον πρωκτικο απ οτι ξερω.
για βαλε κανενα λινκ να την βρουμε, να της ευχηθουμε και μεις αδερφε...![]()
Απλή ενημέρωση......
Για να ξέρετε....
Ζωντοβολο κανονικόζωντόβολο σκέτο για πολλές σφαλιάρες φίλε μου.....
Ιωάννα αδαμαντοπουλουγια βαλε κανενα λινκ να την βρουμε, να της ευχηθουμε και μεις αδερφε...