kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.967
- Πόντοι
- 6.256
Φυσικά, απαιτειται τελευταίο εκκαθαριστικοΨωλοζητιανα είναι??
Φυσικά, απαιτειται τελευταίο εκκαθαριστικοΨωλοζητιανα είναι??
Πάντα υπάρχει ενα αντίγραφο στο πορτοφόλι. Δν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχειΦυσικά, απαιτειται τελευταίο εκκαθαριστικο
Καλύτερα ! Να τον παίρνει άνετα!Απο κοντά ειναι σα μυγόχεσμα, αφου να φανταστεις εμενα μου πεφτει πολυ κοντή, φαντάσου
Καλύτερα ! Να τον παίρνει άνετα!
Εσένα φίλε θα σου παίρνει κ πίπα όρθια! ΠΠΟΕίμαι 1,92 και δεν θα με πείραζε καθόλου να με καβαλήσει αυτό το γκομενάκι.
Οι μικροκαμωμένες διπλώνουν καλύτερα και μπορείς γενικά να τις δουλέψεις διαφορετικά στο κρεβάτι από ότι την αλόγα.Εσένα φίλε θα σου παίρνει κ πίπα όρθια! ΠΠΟ
Όπως κ να χει εγώ θα τη γαμαγα δίχως αύριο!Οι μικροκαμωμένες διπλώνουν καλύτερα και μπορείς γενικά να τις δουλέψεις διαφορετικά στο κρεβάτι από ότι την αλόγα.
Η Βιτινάρος πχ. που καύλωνε τους περισσότερους εδώ μέσα φαίνεται εκτός από χόρτο να είναι και κομοδίνο.
τυπε αν την διπλωσεις αυτη απο 1,40 θα σου γινει 70ποντους......μη γραφουμε οτι θελουμε.....ορισμενα πραγματα καλο ειναι να μη διπλωνουν!Οι μικροκαμωμένες διπλώνουν καλύτερα και μπορείς γενικά να τις δουλέψεις διαφορετικά στο κρεβάτι από ότι την αλόγα.
Η Βιτινάρος πχ. που καύλωνε τους περισσότερους εδώ μέσα φαίνεται εκτός από χόρτο να είναι και κομοδίνο.
τυπε αν την διπλωσεις αυτη απο 1,40 θα σου γινει 70ποντους......μη γραφουμε οτι θελουμε.....ορισμενα πραγματα καλο ειναι να μη διπλωνουν!
Νομίζω θα τον παίρνει όλο το πηγάδι της!Ναι αλλά μόνο έτσι θα μπορέσεις να χτυπήσεις κατευθείαν μήτρα και να την κάνεις να ουρλιάξει από κάβλα και πόνο.
Αυτό βέβαια αν έχεις ένα φυσιολογικό πούτσο και όχι τον πούτσο του αράπη.
βλεπω και συ αλανι στη μεγαλη δημοκρατικη παραταξη του σαη .....Ναι αλλά μόνο έτσι θα μπορέσεις να χτυπήσεις κατευθείαν μήτρα και να την κάνεις να ουρλιάξει από κάβλα και πόνο.
Αυτό βέβαια αν έχεις ένα φυσιολογικό πούτσο και όχι τον πούτσο του αράπη.
Μια χαρά…Survivor...