eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.657
- Πόντοι
- 1.056
Ε άμα έχει κ απόφαση είναι εντάξει το μωρό βρε παιδιάΑν δεις στις ιστορίες της έχει μια απόφαση από ψυχιατρική κλινική.
Εκεί αναγράφει ότι είναι 20 ετών.

Ε άμα έχει κ απόφαση είναι εντάξει το μωρό βρε παιδιάΑν δεις στις ιστορίες της έχει μια απόφαση από ψυχιατρική κλινική.
Δεν είδα βρε αδερφέ να είπε για δεύτερη φορά ούτε να αντιδράσει όταν του είπα ότι δεν γίνεται να έδωσε 110€ για μια φορά.Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου δεν είπε ότι πηρε μια φορά με πρωκτικο, απλά ότι δεν ήταν για δεύτερη.
Οπότε πηρε το "1 ώρα 2 φορές χωρις πρωκτικο 70€ (+40€ πρωκτικό)" που είναι 100 και τελείωσε μια φορα
Δεν νομίζω να εννοείς εμένα ότι μόνο κρίνω γιατί έχω δώσει αρκετές κριτικές και τηλέφωνα από καλές περιπτώσεις για εμένα τουλάχιστον και χωρίς ανταλλάγματαΕυτυχώς κάποιοι γράφουν κριτικές... ένα κάποιοι άλλοι μόνο κρίνουν
10ποστ για να λυθει ποσες φορες την πηρε ο τυπος κ ποσα πληρωσε....!Παμε παρακατω λεω εγωΔεν είδα βρε αδερφέ να είπε για δεύτερη φορά ούτε να αντιδράσει όταν του είπα ότι δεν γίνεται να έδωσε 110€ για μια φορά.
Τέλος πάντων την άποψη μου είπα... Για εμένα δεν κολλάνε
Συμφωνώ από εμένα έληξε όχι τίποτα άλλο μια φορά το πήρα το τανακι δεν το ξέρω και από εχθές!10ποστ για να λυθει ποσες φορες την πηρε ο τυπος κ ποσα πληρωσε....!Παμε παρακατω λεω εγω
Αν δεις στις ιστορίες της έχει μια απόφαση από ψυχιατρική κλινική.
Eιχα σκοπο να την παρω...τωρα το ξανασκεφτομαι.Συμφωνώ από εμένα έληξε όχι τίποτα άλλο μια φορά το πήρα το τανακι δεν το ξέρω και από εχθές!
Συμφωνώ και θα πω για πολλοστή φορά πως από κώλο γαμιέται απίστευτα και έχει πολύ σφιχτό κουλούρι....το θέμα είναι να μην είσαι Ινδιάνος και να ξέρεις πως να τον κάνεις να συνηθίσει το μέγεθος σου και μετά βάρα σφυρί όσο θέλειςΕίναι vfm πολύ
Είναι vfm πολύ
ποιες λες εδω αδερφε?Κιαρα
Μάγια
Φίλε ανέβασε στόρι κομμάτια από ξενοδοχείο με κουταλι στο τραπέζι... μάλλον κάνει κ άλλα...τελικα κανει χασις και κοκαινη, παλι καλα που δεν τρυπιεται
και να μην κανει ακομα σε λιγο καιρο θα κανει σιγουρα αν συνεχισει ετσι.. επισεις μεσα απο τα στορυ δειχνει φωτο σπιτια περιεργα δρομους περιοχες ισως ειναι και επικινδυνη για ΣΜΝ.Φίλε ανέβασε στόρι κομμάτια από ξενοδοχείο με κουταλι στο τραπέζι... μάλλον κάνει κ άλλα...
Φίλε ανέβασε στόρι κομμάτια από ξενοδοχείο με κουταλι στο τραπέζι... μάλλον κάνει κ άλλα...
Από το προφίλ της κάνει τα πάντα..... Δεν τρυπιεται αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και άλλος τρόπος..τελικα κανει χασις και κοκαινη, παλι καλα που δεν τρυπιεται
Απόφαση από ψυχιατρική και το συζητάς ακόμα;Αν δεις στις ιστορίες της έχει μια απόφαση από ψυχιατρική κλινική.
απ οτι γραφει ειχε παει εκει για δηλητηριαση απο χαπια...Απόφαση από ψυχιατρική και το συζητάς ακόμα;
Γάμο κατευθείαν αυτή είναι κελεπουρι!!
Η κοπελιά δυστυχώς είναι κατεστραμενη, σίγουρα θα την κρεμπιασουν οι επίδοξοι... αν φεναπ οτι γραφει ειχε παει εκει για δηλητηριαση απο χαπια...
Αδερφέ δε με νοιάζει η γνωμάτευση η θεραπεία της,αρκετούς τρελούς έχουμε τριγύρω και με ψυχολογικά δε θα μαζέψουμε και αλλουςαπ οτι γραφει ειχε παει εκει για δηλητηριαση απο χαπια...
Δεν το συζητάω. Λέω απλά για την ηλικία της που είχαν αποριαΑπόφαση από ψυχιατρική και το συζητάς ακόμα;
Γάμο κατευθείαν αυτή είναι κελεπουρι!!