Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα vana....

Συνημμένα

• received_222168250341347.jpeg
    received_222168250341347.jpeg
    154,2 KB · Εμφανίσεις: 100

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.092
Επίσκεψη στη Στεφάνια εξ Αθηνών τις προηγούμενες ημέρες! Αρχικά η κοπέλα όπως προαναφέρθηκε είναι καλουτσικια, της διπλανής πόρτας, που όμως λες(έμπαινα) .. το μασαζάκι όντως σε κρεβάτι όμως για εμε όχι απαγορευτικό. Καλό μασάζ, μου άρεσε- όχι μασέρ βέβαια - αλλά αν ψάχνουμε μασέρ πάμε άλλου! Τέλος Εντζινγκ τελείωμα αρκετά καλο(καλύτερο από απλό φραπέ σε μασατζιδικα)! Ευγενικό το κορίτσι από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή.
Ωραίος.. απλά μπορείς να πετύχεις και καλό μασάζ και πολύ όμορφο κορίτσι για παρακάτω! Όσο για το καλό μασάζ συμφωνώ ότι είναι προϋπόθεση και για μένα, έχουμε όμως διαφορετική άποψη.. κάνω μασάζ μια φορά την εβδομάδα για περισσότερα από 10 χρόνια(χωρίς φραπέ), από 25 ως 35 / 60’ .. & πάλι της κοπέλας που λέτε ήταν με το ζόρι μέτριο! Anyway.. αν θελουμε μασάζ όμως πάμε άλλου όχι εκει είναι η αλήθεια..
Λοιπόν,
Έχει ιδιαίτερο κοινωνιολογικο ενδιαφέρον πως μεταβάλλεται έτσι η άποψη σου..
Τον Νοέμβριο λοιπόν που με συνάντησες κ έγραψες κριτική,χαρακτηρίσες πολύ καλό το enging κ τώρα χώρις ν με έχεις συναντήσει ξανά από τότε..μέτριο ..
Επίσης εσύ δεν ήσουν που απαιτούσες κρεβάτι μασάζ για πιθανή επόμενη συνάντηση?
Τώρα που έχω εξοπλιστεί πλήρως ξαφνικά έγινα μόνο για μία φορά δοκιμή..

[

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Μπορεί καποιος να ενημερωσει για τις κοπελες της Βανας; (service κτλ) , ή να προτείνει κάποια;
Εδώ ή σε μηνυμα
Δικη μου προταση Ευριδικη!!! Δομνα!! Ναταλια......

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Σίγουρα δεν σταμάτησε γιατί δεν την πετυχαινω. Αν γνωρίζεις κάτι θα ήθελα μια ενημέρωση.

Σίγουρα δεν σταμάτησε γιατί δεν την πετυχαινω. Αν γνωρίζεις κάτι θα ήθελα μια ενημέρωση. Σε ευχαριστω
Σταματησε επιβαιβεωμενο και απο την Ναντια ...αλλα λενε πωs εχει αδεια για λογουs : {Management Definition and Concept of disorientation} αποπροσανολισμου τηs ερωτησηs απο την επιχειρηση....Η κριστυ εχει να δουλεψει απο τα τελη του προιγουμενου ετουs

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Πολύ σωστά κατάλαβες, σου ζητώ συγνώμη κιόλας που λέω τη γνώμη μου και που άλλαξα(όχι εντελώς) γνώμη μετά από αυτό το διάστημα! Όμως επιμένω, το γεγονός ότι δεν έχω ξανά ρθει θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις για την κριτική που έκανα! Απλά ήμουν ευγενικός όπως & εσυ φυσικά!
Και πάλι συγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις άσχημα αλλά αυτή είναι γνώμη πάλι το λέω! Από κει & πέρα οποίος θέλει έρχεται εκει, ποιος θέλει .. μασάζαρα 30’ από μασέρ και μετά πίπα ακαποτη(πιπαρα δηλαδή) από μουνακι όμορφο με βυζαρες 3 Νο αληθινές με 70€ ας στείλει μήνυμα δεν διαφημίζω δημόσια εγώ καμία κοπέλα!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.358
Πόντοι
37.562
Πολύ σωστά κατάλαβες, σου ζητώ συγνώμη κιόλας που λέω τη γνώμη μου και που άλλαξα(όχι εντελώς) γνώμη μετά από αυτό το διάστημα! Όμως επιμένω, το γεγονός ότι δεν έχω ξανά ρθει θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις για την κριτική που έκανα! Απλά ήμουν ευγενικός όπως & εσυ φυσικά!
Και πάλι συγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις άσχημα αλλά αυτή είναι γνώμη πάλι το λέω! Από κει & πέρα οποίος θέλει έρχεται εκει, ποιος θέλει .. μασάζαρα 30’ από μασέρ και μετά πίπα ακαποτη(πιπαρα δηλαδή) από μουνακι όμορφο με βυζαρες 3 Νο αληθινές με 70€ ας στείλει μήνυμα δεν διαφημίζω δημόσια εγώ καμία κοπέλα!
Σε ποιον απευθυνεσαι?

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Relief Center, μασάζ με τη Βασιλεία, ολόγυμνος αλλά εως εκεί αν και έκανε κοντινά περάσματα...μου φαίνεται όλες εκέι απλά σε καυλώνουν έως ένα σημείο...ας δοκιμάσει και άλλος να πει....τα ίδια και παλιά με τη Νικόλ. και αυτή μέχρι ένα σημείο και μετά σταματάει...

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
640
Πόντοι
81
Relief Center, μασάζ με τη Βασιλεία, ολόγυμνος αλλά εως εκεί αν και έκανε κοντινά περάσματα...μου φαίνεται όλες εκέι απλά σε καυλώνουν έως ένα σημείο...ας δοκιμάσει και άλλος να πει....τα ίδια και παλιά με τη Νικόλ. και αυτή μέχρι ένα σημείο και μετά σταματάει...
Ποσο φιλε μου κοστος ; Εχει και ενα με ποδια αξιζει ;

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81

ψωλεας

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
η Αλεξανδρα που λεω,ειχε καμια εβδομαδα που αρχισε εκει ,ειναι Ρωσιδα και ειναι χρονια στην Ελλαδα,περ 35 ετων και στα 2 προγράμματα ηταν καλη...το μαγαζι ειναι πριβε,επομενος μη μου στέλνετε μνμ για τηλέφωνο
πριβέ ;;;; αγγελίες σεξ με γυναίκες | trans & gay - milf aggelies sex | openday.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom