eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.675
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα στο κομψό κ σεξυ πλάσματακιΚαλημέρα, καλή Κυριακή!
Να τονίσω αλλη μια φορα...ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ οσον αφορά κλείσιμο ραντεβού, ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ μιλω.
![]()
Καλημέρα στο κομψό κ σεξυ πλάσματακιΚαλημέρα, καλή Κυριακή!
Να τονίσω αλλη μια φορα...ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ οσον αφορά κλείσιμο ραντεβού, ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ μιλω.
![]()
Καλημέρα ευγενικό αγορι..Καλημέρα στο κομψό κ σεξυ πλάσματακι
Καλοκαίρι comingΠως κυκλοφορεις ετσι;
Θα κρυωσεις.
Καυλημερες!!!
Σε λιγο καιρό με το μαγιό θα πηγαίνω madison χαχαχαχαχα!!Καλοκαίρι coming
Πρέπει να γίνει deal εκεί για δωμάτιο με πισίνα όπως στο crystalΣε λιγο καιρό με το μαγιό θα πηγαίνω madison χαχαχαχαχα!!
Οταν το αποφασισεις πες το μας να φτιαξουμε και το αναλογο concept για φωτογραφιες.Σε λιγο καιρό με το μαγιό θα πηγαίνω madison χαχαχαχαχα!!
Ναι ναι!!!!Οταν το αποφασισεις πες το μας να φτιαξουμε και το αναλογο concept για φωτογραφιες.
Να φανταστώ από μέσα τιποταααα!!Καλημέρα, καλή Κυριακή!
Να τονίσω αλλη μια φορα...ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ οσον αφορά κλείσιμο ραντεβού, ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ μιλω
![]()
Σιγά μην φορούσα χαχαχαχα!!Να φανταστώ από μέσα τιποταααα!!
Το έχασες το βρακί σου ή γουστάρεις ξεβράκωτη;;Σιγά μην φορούσα χαχαχαχα!!
....με σταθερούς κυρίους που πλέον ξέρω τα γούστα τους μωράκι,τους κάνω εκπλήξεις..Το έχασες το βρακί σου ή γουστάρεις ξεβράκωτη;;![]()
Γι' αυτό σε πάμε με 1000. Ρίξε καμία φωτο με πατουσακια βρε....με σταθερούς κυρίους που πλέον ξέρω τα γούστα τους μωράκι,τους κάνω εκπλήξεις..![]()
Ωωωω... Μα τον Τουτατίς... Τι γυναικάρα είναι αυτή;;;;;Καλημέρα, καλή Κυριακή!
Να τονίσω αλλη μια φορα...ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ οσον αφορά κλείσιμο ραντεβού, ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ μιλω
![]()
Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..Γι' αυτό σε πάμε με 1000. Ρίξε καμία φωτο με πατουσακια βρε
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!Ωωωω... Μα τον Τουτατίς... Τι γυναικάρα είναι αυτή;;;;;
2 σε ένα - πατουσάκια, κολαράκιΑχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Είσαι τεράστιο είδωλοΑχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Τσαχπινιά χαχαχαχα!2 σε ένα - πατουσάκια, κολαράκι
Αγαπη μου εσυ..Είσαι τεράστιο είδωλο![]()
Να σε τραβαει φωτογραφος φωτογραφιες συχνοτερα.Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Καλησπέρα!Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!
Για τρελό χύσιμο αυτή η στάση Jo.Αχ εσυ...εχε χάρη που σου έχω αδυναμία απο τοτε που σε συνάντησα..
![]()
Κουκλί μου τι κάνεις;;!!