Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.479
- Πόντοι
- 456
Κωλος δεκτικός και πρόθυμος....
Κωλος δεκτικός και πρόθυμος....
Παντα μωρό...Κωλος δεκτικός και πρόθυμος....
Τρέλα......!!!
super οπως πάντα
Τρέλα......!!!
Να σαι καλά μάτια μουsuper οπως πάντα
Και μόνο που με είπες κοπέλα στα 45 βαδίζοντας για 46...τι άλλο να θελωΑν και δεν έχω συναντήσει την κοπέλα, οφείλω να πω πως είναι πολύ sexy.
Όχι μόνο κοπέλα, κοριτσάρα, γυναικάρα με τα όλα τηςΚαι μόνο που με είπες κοπέλα στα 45 βαδίζοντας για 46...τι άλλο να θελω![]()
Αααα με σκλαβωνεις!!!Όχι μόνο κοπέλα, κοριτσάρα, γυναικάρα με τα όλα της
Η αλήθεια να λέγεται. Δεν κομπάζω.Αααα με σκλαβωνεις!!!![]()
Αααα με σκλαβωνεις!!!![]()
Ευχαριστώ..πάντως ότι δείχνω εδω ,ετσι ακριβώς ειμαι κι από κοντάΗ αλήθεια να λέγεται. Δεν κομπάζω.
Να είσαι καλά. Το πιστεύω και θα ήθελα με την 1η ευκαιρία να το συμπεράνω ιδίοις όμμασιΕυχαριστώ..πάντως ότι δείχνω εδω ,ετσι ακριβώς ειμαι κι από κοντά![]()
Πιπινάκι γάλακτος είσαι ότι νούμερο και αν γράφει η ταυτότητα!!Και μόνο που με είπες κοπέλα στα 45 βαδίζοντας για 46...τι άλλο να θελω![]()
Τελειώνω το δημοτικό και παω για γυμνάσιο...Πιπινάκι γάλακτος είσαι ότι νούμερο και αν γράφει η ταυτότητα!!
Τελειώνω το δημοτικό και παω για γυμνάσιο...
![]()
Από κορμί και από διάθεση κρίνω εγώ και σε βρίσκω κοριτσάκι!Τελειώνω το δημοτικό και παω για γυμνάσιο...![]()
...όταν ζεις όπως γουστάρεις, με συνειδητες επιλογές, μεταδίδεις και στους άλλους την καλή διάθεση σου!Από κορμί και από διάθεση κρίνω εγώ και σε βρίσκω κοριτσάκι!
Πως κυκλοφορεις ετσι;Καλημέρα, καλή Κυριακή!
Να τονίσω αλλη μια φορα...ΟΧΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ οσον αφορά κλείσιμο ραντεβού, ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ μιλω.
![]()
Ειμαι ηφαίστειο μωρο μου...Πως κυκλοφορεις ετσι;
Θα κρυωσεις.
Καυλημερες!!!