George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 52
- Like
- 5.955
- Πόντοι
- 7.636
Και εδώ μεγάλη μπάλα παίζεται…Εχει champions league σήμερα...
Και εδώ μεγάλη μπάλα παίζεται…Εχει champions league σήμερα...
Μεγάλη μπάλα ίσως επιπέδου champions league όχι όμως...Και εδώ μεγάλη μπάλα παίζεται…
80s ησουνα αγεννητη και δεν υπηρχαν και BodylineΑγαπουλες μ να σας πω κάτι με κάθε φιλική κ καλή διάθεση, αν εμφανιζεστε στο ραντεβού σαν να έχετε έρθει από τσόντα των 80s μην αναρωτιεστε γιατί δεν υπάρχει περιποίηση της "γύρω περιοχής". Να σκεφτόμαστε κ λιγάκι τα κορίτσια ε
Σήμερα όμως;Παίζουμε και άλλη μέρα μπαλιτσαΕχει champions league σήμερα...
Οι παντρεμένοι που δεν περιποιουνται συχνά τη περιοχή δεν το κλαδευουν όταν επισκεπτονται cg για να μην δώσουν στόχο.Εξακολουθούν να υπάρχουν άντρες που δεν ξυρίζουν τα αρχίδια τους; Έλεος μόνο την πάρτη σας σκέφτεστε;
![]()
Οι παντρεμένοι που δεν περιποιουνται συχνά τη περιοχή δεν το κλαδευουν όταν επισκεπτονται cg για να μην δώσουν στόχο.
Οι παντρεμενοι δε γιορταζουνε ποτεεεΟι παντρεμένοι που δεν περιποιουνται συχνά τη περιοχή δεν το κλαδευουν όταν επισκεπτονται cg για να μην δώσουν στόχο.
Δεν είναι απόλυτο αυτό... εγω όταν ήμουν παντρεμένος, ξυρισμένος ήμουν πάντα...Nαι σωστά δεν το σκέφτηκα αυτό.
Ίσως πάντα όμως οπότε δεν σε υποπτευοταν καποιοςΔεν είναι απόλυτο αυτό... εγω όταν ήμουν παντρεμένος, ξυρισμένος ήμουν πάντα...
Κ δεν με ενοχλεί καθόλου όταν κάποιος είναι καθαρός. Με ενοχλεί μόνο όταν υπάρχει δυσαρέσκεια π αρνούμαι να ικανοποιήσω την συγκεκριμένη απαίτηση υπό αυτές τις συνθήκεςΟι παντρεμένοι που δεν περιποιουνται συχνά τη περιοχή δεν το κλαδευουν όταν επισκεπτονται cg για να μην δώσουν στόχο.
Δεν ξενοπηδουσα ποτέ...Ίσως πάντα όμως οπότε δεν σε υποπτευοταν καποιος
Εγώ προσωπικά τρίχες δεν θέλω να ρουφάω, ο καθένας όπως τη βρίσκει. Κ δεν μιλάω για το οκ ξυρίστηκα πριν μια βδομάδα, μιλάω για το έχω να ξυριστω από τον καιρό του Νώεναι αλλά, αλλο καθαριότητα, άλλο περιποιηση
εδώ διαφωνώ με το κορίτσι, όπως και για τα κορίτσια, αν έχουν τρίχα no problem
Γιατί άμα τους δει η γυναίκα τούς να ξυρίζουν τα καμπανελια τούς χωρίζουν?Οι παντρεμένοι που δεν περιποιουνται συχνά τη περιοχή δεν το κλαδευουν όταν επισκεπτονται cg για να μην δώσουν στόχο.
Ο θεος με φωτησε και ξυριστικα ακριβως πριν το ραντεβου μας...!!!!Εγώ προσωπικά τρίχες δεν θέλω να ρουφάω, ο καθένας όπως τη βρίσκει. Κ δεν μιλάω για το οκ ξυρίστηκα πριν μια βδομάδα, μιλάω για το έχω να ξυριστω από τον καιρό του Νώε
Θα υποπτευτει ότι κάτι περίεργο έγινε όταν ο άλλος δεν τον έχει ξυρίσει ποτεΓιατί άμα τους δει η γυναίκα τούς να ξυρίζουν τα καμπανελια τούς χωρίζουν?
θα το έλεγα αλλιώς (όχι φώτιση) αλλά οκ...Ο θεος με φωτησε και ξυριστικα ακριβως πριν το ραντεβου μας...!!!!