Δεν έχω δει κανένα μήνυμα σου είχα αρκετά η αλήθεια είναιΦίλε, θεωρώ πως σκοπός του φόρουμ είναι να ενημερώνουμε σωστά ο ένας τον άλλον από φόλες που κυκλοφορούν, ή για κάτι που αξίζει, ο καθένας στον βαθμό που γνωρίζει και συμφωνα με προσωπικες εμπειρίες. Δεν είμαστε εδώ για γκρίνιες και ίντριγκες. Σε θέματα που γνώριζα και ρωτουσες εδώ, σου απάντησα σε προσωπικό μυνημα, όπως άλλωστε έχω κάνει και σε άλλα άτομα εδώ.. Εσύ παρόλα αυτα, ενώ σε ρώτησα προχθές περισσοτερες πληροφοριες για τις κοπέλες που λες από το Kane sex, δεν απάντησες ποτε, και αντιθέτως μετά βγαίνεις και γκρινιάζεις εδώ. Ας σταματήσει επιτέλους όλο αυτό. Αν ξέρουμε κάτι ας το λέμε εδώ.. Γι αυτό είναι αυτό το forum, και για αυτό είμαστε και εμείς εδώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για δυνατό ξεκάβλωμα που θα σου μεινει αξεχαστο ! ! ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ
Ειμαι ενα κοριτσι 31 χρονον. Με καθαρο κορμι Αλλα με βρωμικο μυαλο Ελληνιδα Αυτήν που βλέπεις αυτήν θα συναντήσεις. ((ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΟΥΑΖ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟ'Ι'ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑΤΙ...

Καλώς τα δεχτήκαμε