πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.824
- Πόντοι
- 16.131
αρκει να μην εισαι στην πλευρα αυτης τις δοξαςΤο χρήμα πολλοί εμισησαν τη δόξα ουδείς!!
αρκει να μην εισαι στην πλευρα αυτης τις δοξαςΤο χρήμα πολλοί εμισησαν τη δόξα ουδείς!!
Μωρό μου να ξέρεις ότι θα σε στήσω εγω! Στα 4!Καλημέρα αγάπη!!
Δεν έχει γεννηθεί ο άντρας που θα με στήσει σε ραντεβού!!
Νομίζουν κάποιοι ότι στήνουν τις κοπέλες εμείς που αν κάποιος δεν έρθει π..χ..στις 5 ακριβώς 5 και 2 λεπτά έχουμε κλείσει το επόμενο ραντεβού....χαχαχαχαχα
Αυτά για την ιστορία!!
Πονηρούλη....Αυτά γράφεις, θα ντραπεί, θα κοκκινίσει και θα ξαναμπεί αύριο....Μωρό μου να ξέρεις ότι θα σε στήσω εγω! Στα 4!
αργεις πολυΜωρό μου να ξέρεις ότι θα σε στήσω εγω! Στα 4!
δεν πιστευω να ερχεσαι με το βελος Εσύ μην παίρνεις θάρρος έχει πάρει κίτρινη κάρτα!Μωρό μου να ξέρεις ότι θα σε στήσω εγω! Στα 4!
ενταξει στην τριτη βγαινει εκτος για 1 αγωνιστικηΕσύ μην παίρνεις θάρρος έχει πάρει κίτρινη κάρτα!
![]()
Εργάζομαι ρε φιλε , τι να κάνω?αργεις πολυδεν πιστευω να ερχεσαι με το βελος
![]()
Στην τρίτη κίτρινη πάω με άλλη???ενταξει στην τριτη βγαινει εκτος για 1 αγωνιστικη
αδιορθωτος τς τς τςΣτην τρίτη κίτρινη πάω με άλλη???
Το να εργάζεσαι απίθανο. Όλη την μέρα μέσα στα νήματα είσαι . Δεν σε προλαβαίνουμε.... Μήπως μας εργάζεσαι ή είσαι το αφεντικό , βάζεις τους άλλους να δουλεύουν (και την γραμματέα) και απλά επιβλέπεις....Εργάζομαι ρε φιλε , τι να κάνω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην τρίτη κίτρινη πάω με άλλη???
Και όμως εργάζομαι φιλε μου...Το να εργάζεσαι απίθανο. Όλη την μέρα μέσα στα νήματα είσαι . Δεν σε προλαβαίνουμε.... Μήπως μας εργάζεσαι ή είσαι το αφεντικό , βάζεις τους άλλους να δουλεύουν (και την γραμματέα) και απλά επιβλέπεις....
Νομίζω οτι έχεις ήδη 2 κίτρινες... Μάλλον σε βλέπω να την τρως την αγωνιστική . Η 110 δεν χαρίζεται. Βγάζει κάρτες , κάνει μπλόκ, ..... Προσοχή...
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, εμένα δηλαδή!
τωρα τελευταια οι πληροφοριες του ειναι συγκεχυμενες
Κύριε πολυζωη να σας ρωτήσω ως σοφός άντρας που είστε!!τωρα τελευταια οι πληροφοριες του ειναι συγκεχυμενεςκατι συμβαινει
αλλος τον τρωει και δροσιζεταιΚύριε πολυζωη να σας ρωτήσω ως σοφός άντρας που είστε!!
Όταν κάποιος εχει κάνει μπαν(ακι)
Στην θάλασσα δροσίζεται η ζορίζεται??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία απάντηση σας!!
και αλλος τον τρωει και ζοριζεται

Κατάλαβα ζορίζεταιαλλος τον τρωει και δροσιζεταικαι αλλος τον τρωει και ζοριζεται
![]()
λακωνικοτατος αν και μακεδονας
Στη θαλασσα εχει συνηθως και λουκουμαδες ομως με.......??????Κύριε πολυζωη να σας ρωτήσω ως σοφός άντρας που είστε!!
Όταν κάποιος εχει κάνει μπαν(ακι)
Στην θάλασσα δροσίζεται η ζορίζεται??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία απάντηση σας!!
Με γλύψιμο!Στη θαλασσα εχει συνηθως και λουκουμαδες ομως με.......??????
![]()