Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.422
- Πόντοι
- 486
Παίδες η Μπάρμπαρα απο βεργας εχει άδεια( ολο κριτικες. Για την νταρντανα επαρχουν μονο τελευταια για τον οικο)?
Τυπε στην κριτικη μου για τη Μπελα εχω βαλει εμφανιση 6/10. Επισης γραφω οτι εχει λιγη κοιλιτσα και αδυνατα ποδια.εθεάθη μόλις η Μπέλα... τπτ το ιδιαίτερο... κάτι τατουάζ περιεργα έχει σε όλο το σώμα που την κάνουν να μοιάζει με φυλακόβια! false alarm για εμένα μια χαρά είναι για μετάξι (και δεν είναι αυτή η ξανθιά του βίντεοκλιπ!)
Μύστη, τον σκουπιδιασες τον Ψωλινιο!Τυπε στην κριτικη μου για τη Μπελα εχω βαλει εμφανιση 6/10. Επισης γραφω οτι εχει λιγη κοιλιτσα και αδυνατα ποδια.
Δεν εγραψα πουθενα για καμμια μουναρα.
Την μνημονευσα για την πολυ καλη της πιπα και τη διαθεση της μεσα στο δωματιο κατι που επιβεβαιωθηκε και απο το χυστη
@8/2/1981 . Εσυ βεβαια δεν την δοκιμασες για να εχεις αποψη.
Οποτε μενει ανεξηγητο το false alarm σου και σε τι εγκειται.
Αυτή που δουλεύει εκεί 13 χρόνιαΣτο Εξηκιου 18 ποια Ελλη ειναι; Αυτη με το κάψιμο;
Ε, καλά , οι περισσότερες που σκάνε είναι πολύ φτωχές καθημερινές κοπέλες που προσπαθούν να βγάλουν κανά φράγκο, σκέψου ότι οι Βενεζολάνες να βγάζουν 3-10 usd μισθό στην χώρα τους, η Κολομβία φαντάζει 20 φορές καλύτερη με βασικό στα 200κάτι θεωρητικά, έ βάλε και τι θα έχουν τραβήξει από τον κάθε μπίχλη στην κάθε χώρα που περνάνε ...επίσης σαν πρώην ναυτικος μπορώ να πω ότι όλες οι λατινες που έχω πάει στα εκάστοτε λιμάνια των χωρών της κεντρικής νοτίου αμερικής και καραϊβικής ήταν μακράν οι καλύτερες πορνες ανά την υφήλιο …. Τώρα δεν ξέρω γιατί όλα αυτά τα καπλάνια που ερχονται εδώ είναι τόσο αδιαφόρετες
Η κοπέλα όντως 5 μήνες που βολτάρω εκεί είναι και σε ένα από τα ζυγά της Κωλονού καμιά φορά.Η γνωστή Μπέλα με τα τατουάζ(πιο χαρακτηριστικά τα χελιδονακια πάνω από τα βυζια) που δουλεύει κοντά 2 χρόνια τώρα, στο Ιάσωνος 44 και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο?
Εχει πάρει κανά 2χίλιαρο πάκια που πάνε 3-3 κάθε φορά και περιμένουνε στην σειρά που περνάω, αλλά την χαλάνε οι ημεδαποί γηραιότεροι :SKαταθεση πριν λιγο στην Ευα bluetooth Κολωνου 45.
Απαλο και τρυφερο chubby κορμι, αδιαμαρτυρητο δυνατο γαμησι και bluetooth στο αυτί να παιζει ...
Η υπηρεσια εδιωξε μεσηλικα πελατη 55 ετων περιπου με το προσχημα οτι η κοπελα θα κατσει μια ωρα στο δωματιο,
οτι την ρωτησα μου ειπε οτι η Ευα δεχεται μονο νεαρους πελατες και οχι μεγαλους.
Εμένα με φόλιασε αυτή, βαριόταν πολύΤσάμπα ο ντόρος.
Πηδηξα την ξανθια φίλη της που δουλεύει στην ίδια βάρδια.
Καλό αλλά ήδη έχω ξεχάσει το όνομα της. ..
χτεσ που περασα δν ηταν εκει. στην θεση τησ ηταν η Νανσυ αν θυμαμαι καλα το ονομαΠαίδες η Μπάρμπαρα απο βεργας εχει άδεια( ολο κριτικες. Για την νταρντανα επαρχουν μονο τελευταια για τον οικο)?
@FAT BASTARDχτεσ που περασα δν ηταν εκει. στην θεση τησ ηταν η Νανσυ αν θυμαμαι καλα το ονομα
Νομίζω πως κάνει ένα "διάλειμα" .............χτεσ που περασα δν ηταν εκει. στην θεση τησ ηταν η Νανσυ αν θυμαμαι καλα το ονομα
Νομίζω πως κάνει ένα "διάλειμα" .............
Ε..λογικό...θα εχει γινει το κολαντερο της Φ25...να ναι καλα το κοριτσι βεβαια
Φυσικά να είναι καλά !!Άλωστε πρέπει να την προσέχουμε για να την έχουμεΕ..λογικό...θα εχει γινει το κολαντερο της Φ25...να ναι καλα το κοριτσι βεβαια
Εχει σταματησει απο εκεί πάντωςΞερει κανεις που βρισκεται η ελη(ελισαβετ εχει παιξει σιρινα) απο αγκυρας 1 ;;;;
προσωπικάΜύστη, τον σκουπιδιασες τον Ψωλινιο!![]()
Γειά σου Ψωλινιο, μύστη!προσωπικά
πιστεύω
οτι
μου αξίζει μα εξαφανιστώ
από το bourdela για κάνα χρόνο
μετά από αυτή την τάπα![]()
![]()
Κοίτα, αν δεν ήσουμε πολύ κουρασμένος και δεν είχες χύσει την τελευταία ώρα, σκέψου μήπως δε σε κάβλωνε τόσο σαν γυναίκα οπότε γι' αυτό δεν έχυνες.Εκουτουπωθει η Μαρινα στο Αγκυρας 9.Διπλοθεσητησα και στο Αγκυρας 12.Ωραιο γαμησι και επιμονη να τελειωσω γιατι ειχα στερεψει απο σπερμα.Ακαποτο μπουκιτσι,ρουφηχτο,τραβηχτο και σεξακι σε δυο στασεις.Γλωσσοφιλα,δαγκωματα,αγριαδες κτλ στο προγραμμα.Οχι ιδιαιτερα αγριογυναικα αλλα μου θυμισε εντονα "....παλικαρι εχεις ενα ευρωωωω..." .
Ισως ξανατιμηθει επειδη δεν εφυγε αν δεν εχυνα.
Πως είναι αυτή η Λάνα;Κλείνοντας για απόψε
Δοκιμάστηκε μια καινούργια
Φυλής 65 όροφος ονόματι
Ροζεφιν...
Από την Τσεχία της Καλαμάτας...
Δεν θα την πρότεινα σε κανένα.
Μετά χυμό Ρόδι με Γιάννη στον κορυφαίο Γ Σεπτέμβριου 85!
Και η βραδιά έκλεισε στο
Βέργας 7
Λανα που ρουφηξε όλο το δηλητήριο.
Απλο πρόγραμμα.
Μοντελίσια, νεαρή, αλλά έχει ανύπαρκτο βυζί.Πως είναι αυτή η Λάνα;