tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.588
- Πόντοι
- 736
Τέλεια με τα εσώρουχα αλλά εγώ σε προτιμώ χωρίς αυτά...!!!Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Τέλεια με τα εσώρουχα αλλά εγώ σε προτιμώ χωρίς αυτά...!!!Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Ειδικά τα νύχια σου μου αρέσουν ποιο πολύ έτσι μεγάλα με αυτό το βάψιμο παρά με το προιγουμενο...για να με χαϊδεύεις...!!!Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Στο σπιτι εχω μια πενηνταρα plasma Full HD. Για ταινιες και για μπαλα την πηρα τοσο μεγαλη. Δεν αξιζει για κατι αλλο αυτο το κουτι.Μόνο για ντοκιμαντέρ είναι κατά τη γνώμη μου.. Και δεν εννοώ wild nature..Εχει αμέτρητες παραγωγες που μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα..Αντε να πω και για καμιά ταινία που και που αν και χρόνια έχω να δω καμιά καλή
γαμωτη και δεν εχω παει ποτε με 2 γυναικεςΔεν δυστυχώς
ιδιο περιπου χρωμα με τα σεντονια μουΣας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Τυχαίο? Δεν νομίζωωωγαμωτη και δεν εχω παει ποτε με 2 γυναικες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ιδιο περιπου χρωμα με τα σεντονια μου
Οι 7 τέχνες είναι οι ακόλουθες:Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
μαλιστα μαλισταΟι 7 τέχνες είναι οι ακόλουθες:
1. Αρχιτεκτονική
2. Γλυπτική
3. Ζωγραφική
4. Λογοτεχνία, Ποίηση
5. Μουσική
6. Θέατρο
7. Κινηματογράφος
8. Αννα24
Άννα, η όγδοη τέχνη...
Η Άννα δεν μετράει σαν απιστία ρε συ... η Άννα είναι ναός... μυσταγωγία ...μαλιστα μαλιστατο λοιποννννννννννννν
![]()
πως τα λες ατιμουλικοΗ Άννα δεν μετράει σαν απιστία ρε συ... η Άννα είναι ναός... μυσταγωγία ...
μυσταγωγία θηλυκό
- η μύηση σε μια μυστηριακή λατρεία
- η μυστηριακή τελετή
- η έκσταση που δοκιμάζει ο θεατής ή ακροατής ενός εξαιρετικού μουσικού, θεατρικού κ.λπ. έργου καθώς και το ίδιο το έργο που έχει τη δύναμη να μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία
Just for your info...το πρώτο μονόπετρο δόθηκε στην Άννα...πως τα λες ατιμουλικοτο κοριτσι ξερει το ποιον σου
Οκ τυπε.Παιδιά χαλαρώστε λίγο με τα σάλια, οκ να γουστάρει όποιος θέλει και να γράφει και κάνα wow-σχόλιο, αλλά τόσα σάλια καταντάει γλίτσα η φάση
όπα , δυνατό μπάσιμο ο μικρόςΟι 7 τέχνες είναι οι ακόλουθες:
1. Αρχιτεκτονική
2. Γλυπτική
3. Ζωγραφική
4. Λογοτεχνία, Ποίηση
5. Μουσική
6. Θέατρο
7. Κινηματογράφος
8. Αννα24
Άννα, η όγδοη τέχνη...
Κι έλεγα δεν θα βρεθεί επιτέλους κάποιος να το πειΠαιδιά χαλαρώστε λίγο με τα σάλια, οκ να γουστάρει όποιος θέλει και να γράφει και κάνα wow-σχόλιο, αλλά τόσα σάλια καταντάει γλίτσα η φάση
....εεεε τωρα κ εσυ! Μπερδεψαν λιγο τα νηματα τα παιδια, πως κανεις ετσιΠαιδιά χαλαρώστε λίγο με τα σάλια, οκ να γουστάρει όποιος θέλει και να γράφει και κάνα wow-σχόλιο, αλλά τόσα σάλια καταντάει γλίτσα η φάση
Εγω προσπάθησα να κρατήσω τις ισορροπίες και έγραψα για τη σόμπα.Παιδιά χαλαρώστε λίγο με τα σάλια, οκ να γουστάρει όποιος θέλει και να γράφει και κάνα wow-σχόλιο, αλλά τόσα σάλια καταντάει γλίτσα η φάση
Καύλα αυτό το σετάκι...Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
...πηγα κ εγω να γραψω για το μωβ χρωμα των εσωρουχων (το πεθαμενατζιδικο ντε) αλλα ειδα οτι με ειχε προλαβει ο "μισαωρος"Εγω προσπάθησα να κρατήσω τις ισορροπίες και έγραψα για τη σόμπα.
Έχεις τπτ κενό για σήμερα??Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω