Πέρασα την πρώτη μέρα που ήταν εκεί,μαζί της και η Καρολίνα η οποία μου φάνηκε ξινομούρα και για αυτό δεν μπήκα σε αυτήν,αν και γενικώς αποφεύγω Κουβανές-Κολομβιανές γιατί 99,3% είναι φόλες και δεν διαψεύτηκα πάλι,τα ίδια και η Τζούλια,ναι μεν κωλάρα,χαρούμενη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί,φιλιά,δάχτυλα,69,ελεύυερο στοματικό τα ξεχνάς,βέβαια αυτές έρχονται από γραφείο που έπερναν 150 ευρω,τώρα στα 20 ευρώ τι να κάνουν και δουλεύουν απότι φαίνεται κι εκεί συγχρόνος γιατί τις βλεπω στο πρόγραμμα τους,τώρα αν τις δώσεις εξτρα μπορεί να κάνει παπάδες αλλά αν ήταν έτσι πηγαίναμε και σε στούντιο,τέσπα το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη η Τζούλια εγώ δεν θα την ξαναδοκίμαζα,για μία φορά εντάξει δεν το κλαίς το 20αρι αλλά εγώ προσωπικά θέλω και να έχει και τα υπόλοιπα η κοπέλα για να θεωρώ ότι αξίζει,είναι πολλοί και σεβαστό βέβαια αυτό, που είναι ευχαριστημένοι που γαμάνε ένα ωραίο μουνί,έπιπλο ουσιαστικά,όπως την βρίσκει ο καθένας,τις άλλες Κουβανές δεν τις έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν πρόκειται,για μια από τα ίδια τις βλέπω.