midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Ενοεοται προμοτοραςΡε τσακαλοι, η Sabinakitty15 που κανει επιθετικο campaign μεσο μνματων ειναι η ιδια ή κανας κλωνοπρομοτορας πυρφορος?
Ενοεοται προμοτοραςΡε τσακαλοι, η Sabinakitty15 που κανει επιθετικο campaign μεσο μνματων ειναι η ιδια ή κανας κλωνοπρομοτορας πυρφορος?
Τώρα μας φανέρωσες το μυστικό σου όπλο, τη μαρμίτα, και δεν σου πέφτει με τίποτα!Γ Σεπτέμβριου 85
Χυμός ρόδι από τον καλύτερο!!!
Συνέχεια σε λίγο από μαγευτικό Μετάξι...
Η μαρμιτα τι είναι; Και πόσο χρόνο παίρνει να δράσει;Τώρα μας φανέρωσες το μυστικό σου όπλο, τη μαρμίτα, και δεν σου πέφτει με τίποτα!![]()
Αυτά που λείπουν στα Κεντρικά ήταν κλειστά?Έκανα μια σχεδόν πλήρη βόλτα στα κεντρικά πριν από λίγο, και κατόπιν τηλεφωνικής προτροπής από τον μοναχικό καβαλάρη με το κοντάρι κατέληξα στη Ναταλί στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο, μιλφ με κανονικό σώμα μαυρισμένο από solarium, βυζί μέτριο και μαλλιά με κότσο και ξανθιές ανταύγειες, καλή συνεύρεση χωρίς κάτι το απογειωτικό, φάνηκε να της άρεσε και είχε θετική συμμετοχή στην όλη παράσταση.
Επιγραμματικά έχουμε λοιπόν :
Φωκαίας 7 υπόγειο η Σάσα, η πιο όμορφη που είδα σε όλη τη βόλτα.
Φωκαίας 7 ισόγειο η Στέλλα.
Φωκαίας 9 η Κατερίνα.
Φωκαίας 17 κάτω η Κλεοπάτρα, πάνω η Ναταλία.
Φωκαίας 27 υπόγειο η Καρολίνα, ισόγειο κλειστό, πάνω η Κορίνα.
Διδύμου 22 κάτω η Άντζελα, πάνω Έλενα και Όλγα.
Διδυμου 27 η Μιλένα.
Φυλής 66 κόκκινη πόρτα ή Σοφία, αριστερά ή ψηλή μαύρη Κλαούντια.
Φυλής 59 κάτω η Εβελίνα.
Φυλής 65 κάτω Χριστίνα η "Τσέχα" και Κορίνα, πάνω η Γιάννα.
Φυλής 69 Βίκυ και Όλγα.
Φυλής 74 η Μάγια.
Φυλής 84 κάτω η Ράνια, πάνω η λατίνα κοντοπούτανο μαυριδερή Σάρα.
Φυλής 86 κάτω η Βανέσα, πάνω η Άννα Τάι.
Φυλής 105 η Νικόλ .
Φυλής 109 κάτω Φωτεινή και Όλγα, πάνω η Χριστίνα.
Δεν μπήκα Φωκαίας 25, Διδύμου 8, 18 και 20. Τα υπόλοιπα κλειστά.Αυτά που λείπουν στα Κεντρικά ήταν κλειστά?
Φυλής 84 όροφο, Φυλής 65 όροφος...Δεν μπήκα Φωκαίας 25, Διδύμου 8, 18 και 20. Τα υπόλοιπα κλειστά.
Ανέβηκα, δες καλύτερα.Φυλής 84 όροφο, Φυλής 65 όροφος...
Άστο δεν το σώνεις...
Όπου είχε σκαλιά Λουίς...
Παναγία μου έχω θολωσει από το Ρόδι...Ανέβηκα, δες καλύτερα.
Κι'ομως οι αθλητες εχουν τοσο μεγαλη αναγκη το σεξ οσο και το φαγητο...Ποιός αθλητής σώας τας φρένας θα πάει να γαμήσει Μεταξουργείο ρεεέεεεε τύπε;;;;;
Εδώ καλά καλά παίζει να ΜΗΝ μπορέσουν να βρουν την περιοχή ΟΥΤΕ με την βοήθεια GPS!!!!!
* Κάνε εικόνα να περπατάς Ιάσωνος και να βλέπεις Πρίντεζη να ψάχνει μπουρδέλο να γαμήσει....
Από οσες είπες πια φόραγε γυαλιά μυωπίας ;Έκανα μια σχεδόν πλήρη βόλτα στα κεντρικά πριν από λίγο, και κατόπιν τηλεφωνικής προτροπής από τον μοναχικό καβαλάρη με το κοντάρι κατέληξα στη Ναταλί στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο, μιλφ με κανονικό σώμα μαυρισμένο από solarium, βυζί μέτριο και μαλλιά με κότσο και ξανθιές ανταύγειες, καλή συνεύρεση χωρίς κάτι το απογειωτικό, φάνηκε να της άρεσε και είχε θετική συμμετοχή στην όλη παράσταση.
Επιγραμματικά έχουμε λοιπόν :
Φωκαίας 7 υπόγειο η Σάσα, η πιο όμορφη που είδα σε όλη τη βόλτα.
Φωκαίας 7 ισόγειο η Στέλλα.
Φωκαίας 9 η Κατερίνα.
Φωκαίας 17 κάτω η Κλεοπάτρα, πάνω η Ναταλία.
Φωκαίας 27 υπόγειο η Καρολίνα, ισόγειο κλειστό, πάνω η Κορίνα.
Διδύμου 22 κάτω η Άντζελα, πάνω Έλενα και Όλγα.
Διδυμου 27 η Μιλένα.
Φυλής 66 κόκκινη πόρτα ή Σοφία, αριστερά ή ψηλή μαύρη Κλαούντια.
Φυλής 59 κάτω η Εβελίνα.
Φυλής 65 κάτω Χριστίνα η "Τσέχα" και Κορίνα, πάνω η Γιάννα.
Φυλής 69 Βίκυ και Όλγα.
Φυλής 74 η Μάγια.
Φυλής 84 κάτω η Ράνια, πάνω η λατίνα κοντοπούτανο μαυριδερή Σάρα.
Φυλής 86 κάτω η Βανέσα, πάνω η Άννα Τάι.
Φυλής 105 η Νικόλ .
Φυλής 109 κάτω Φωτεινή και Όλγα, πάνω η Χριστίνα.
Κατερίνα από Φωκαίας 9.Από οσες είπες πια φόραγε γυαλιά μυωπίας ;
Αφού η Σαμπίνα δε γουστάρει να γαμηθεί, τι ξαναπηγαίνεις κι εσύ; Υποτίθεται ότι μια γυναίκα δίνει περισσότερα στο σεξ όσο αποκτάτε οικειότητα, αλλά με τις πουτάνες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.Μαύρο στην σαμπινα από εμένα! Παραγνωριστήκαμε! Αδιαφορη σε στυλ με ξερεισ Σε ξέρω Ε σιγά κλπ
Αχυστος έφυγα! Δεν είμαστε φίλοι δεν γίνεται να μην τον τρως η να μιλάς συνέχεια!
Ε ρε φιλε δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση , με έχει πιάσει κατάθλιψη! Προφανως η σαμπινα δεν την θεωρώ καλή μέσα.Αφού η Σαμπίνα δε γουστάρει να γαμηθεί, τι ξαναπηγαίνεις κι εσύ;
Άμα ψάχνεις όμορφες εμφανισιακά με υπεραπλά προγράμματα στο 20ρικο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, πχ τα παλιά μοντελάδικα ή οι Λατίνες στα 86ρια.Ε ρε φιλε δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση , με έχει πιάσει κατάθλιψη! Προφανως η σαμπινα δεν την θεωρώ καλή μέσα.
Οι μισές δεν βλέπονται στα μπουρδελα τώρα πχια.
Είμαι περίεργα ψυχολογικά και έχω ανάγκη από πήδημα … που να πάω άλλου, καταντήσαμε με πατσαβούρες ( η εγώ δεν ξέρω τις καλές μιας και είμαι νεος στο άθλημα)
Παλιά μοντελάκια που είναι ; Δεν τα ξέρω με συγχωρείςΆμα ψάχνεις όμορφες εμφανισιακά με υπεραπλά προγράμματα στο 20ρικο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, πχ τα παλιά μοντελάδικα ή οι Λατίνες στα 86ρια.