Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.515
- Πόντοι
- 1.056
Φοβερός οζι ....η απόδειξη πως μια γυναίκα μπορεί να καταστρέψει κάποιον περισσότερο από την κοκαινη
Φοβερός οζι ....η απόδειξη πως μια γυναίκα μπορεί να καταστρέψει κάποιον περισσότερο από την κοκαινη
Ευτυχώς που θυμάσαι νά βάλεις βρακί τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....
....αχ εσυ!!!Με περιέγραψες απόλυτα...πόσο καυλωτική ,γεμάτη ώρα περασαμε...!!Ευχαριστώ πολύ για όλα ,φιλάκια πολλα!!Καλησπέρα σας
Μετά από αρκετή σκέψη, βρέθηκα σήμερα με τη Τζοάννα.
Δεν θα γράψω πολλά, αλλά όπως η Gisele Bündchen, είναι η απόλυτη βασίλισσα του βραζιλιάνικου Καρναβαλιού, έτσι και η Τζο είναι Βασίλισσα στο χώρο του σεξ.
Μπορείς να της δώσεις πολλά επίθετα, αλλά θα σταθώ στο ανικανοποίητη. Αυτή η κοπέλα ζει για τη πούτσα. Επί 1 ώρα και, δεν με άφησε να χαλαρώσω καθόλου.
Δεν θα περιγράψω το τι έγινε, αλλά πως με έβαλε κάτω μια νυμφο και έβγαλε τα γούστα της πάνω μου.
Δεν υπάρχει κάτι που να πει όχι. Από εμφάνιση τώρα, είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει. Δεν είναι μοντέλο, αλλά δεν έχει ούτε κυτταρίτιδα ούτε λίπη. Στεγνό, σφιχτό, γυμνασμένο κορμί. Όσοι θέλετε μοντελοπιπίνια, δεν σας κάνει. Οι υπόλοιποι, αν έχετε αντοχές, δεν θα χάσετε, αλλά κι αν δεν έχετε θα βρείτε…..
Συνονόματη, να είσαι καλά και θα τα ξαναπούμε.. Φιλιά
Ναι ή σχεδόν πάντα...Ενιοτε μια γυναικα ειναι και τα τρια μαζι!
Αγοράκια μου όμορφα,επειδή σήμερα πήγα πραγματικά χωρίς σταματημό τα ραντεβού, το ένα πίσω απ τ αλλο από το πρωί νωρίς,θα χαλαρώσω απο δω και πέρα,να φάω λίγο να πάρω μια ανάσα...Αύριο πάλι θα είμαι διαθέσιμη, αργά το μεσημέρι και μετά .
Ozzy ????
Σήμερα δεν ξέρω τι έγινε, αλλα όλα τ αγόρια μου έπεσαν σχεδόν μαζί,τα κατάφερα όμως και τα είδα όλα και πέρασα σούπερ μαζί τους!Πηρες ανασα;
Σήμερα δεν ξέρω τι έγινε, αλλα όλα τ αγόρια μου έπεσαν σχεδόν μαζί,τα κατάφερα όμως και τα είδα όλα και πέρασα σούπερ μαζί τους!
Τώρα θα φάω, και θα κάτσω να σας δω λίγο κι εσάς εδω
Αυτός είναι νομίζω..μορφή ρε συ ,ε;Ozzy ????
Αυτός είναι νομίζω
Αυτός είναι νομίζω..μορφή ρε συ ,ε;
Μας ακολουθεί αγορι η ζωή που κάνουμε...δυστυχώς η ευτυχώς...Αυτος ειναι.
Δυστυχως πριν μια εβδομαδα συνεβη αυτο:
![]()
Όζι Όσμπορν: Το τέλος της καριέρας του «πρίγκιπα του σκότους»
Ο θρύλος της heavy metal έχει προσφέρει στο κοινό εμβληματικά κομμάτια αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως το διαβόητο... δάγκωμα της νυχτερίδας - Η άτακτη ερωτική ζωή, η απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του και τα συναπαντήματα με τον θάνατοwww.protothema.gr
Στειλε του ενα βιντεο που τσιμπουκωνεις.θα παρει τα πανω τουΜας ακολουθεί αγορι η ζωή που κάνουμε...δυστυχώς η ευτυχώς...
Ο συγκεκριμένος τα μπιπ ολα..
Μας ακολουθεί αγορι η ζωή που κάνουμε...δυστυχώς η ευτυχώς...
Ο συγκεκριμένος τα μπιπ ολα..