vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.282
- Πόντοι
- 5.827
Είχε μικροσκόπιο μαζί της ή σου έκανε βιοψία και καλλιέργεια στο εργαστήριο;τσέκαρε εργαλείο για οσμή και το στόμα μου για μύκητες!το οποίο το εκτίμησα !
Είχε μικροσκόπιο μαζί της ή σου έκανε βιοψία και καλλιέργεια στο εργαστήριο;τσέκαρε εργαλείο για οσμή και το στόμα μου για μύκητες!το οποίο το εκτίμησα !
Έχω διαβάσει ότι παλιά εκεί ήταν καλύτερα.Άρτεμις fkk μεγάλη μούφα
Θα γράψω στο ανάλογο θερντ
Φιλε μακάρι να ήταν όλες προσεκτικές!!τα φιλάκια μου τα πήρα και το αμυγδαλακι της το γυάλισα!Είχε μικροσκόπιο μαζί της ή σου έκανε βιοψία και καλλιέργεια στο εργαστήριο;![]()
Που βρίσκεις την Τζούλια?Λοιπόν πριν λίγες μέρες είχα γράψει για τις λατινες.
Λοιπόν εννοούσα τις 3 που πάνε πακέτο την Καρολίνα την Τζούλια και άλλη μια με γυαλιά !
Έχω περάσει 3 φορές με τη Τζούλια μέσα σε 2 μέρες!
Υποψιασμένος για λατινοφολα η κοπελα ήταν απίστευτη .ούτε βιασύνη ούτε τίποτα .τσέκαρε εργαλείο για οσμή και το στόμα μου για μύκητες!το οποίο το εκτίμησα !
Η κοπελα θα είναι για καμία εβδομάδα ακόμα κι μετά φιλάκια ..είπε ότι θα ξαναγυρίσει τον μαιο-Ιούνιο..
Μιλάμε για σώμα το οποίο δεν το βρίσκεις ούτε σε βίζιτες 300€!
Είχα πάει από το πρωί να την πετύχω και βλέπω από το μαγαζί βγήκε ένας μπάτσος..
Λέω πάει το χάσαμε το κορμί..
Ευτυχώς όλα καλά!
Πολύ καλο μωρό που του αρέσει να κοιτάζετε στον καθρέφτη!
Τιπς:στην πίπα της αρέσει να της πιάνουν τα μαλλιά!!
Αυτά…
Ναι απλά δεν το κατάλαβα αυτό που λες ότι το τσέκαρε για μύκητες. Όσο για το προσεκτικές, είναι σχετικό. Από τότε που η πιάτσα γέμισε μικροβιοφοβικές φόλες, έχω κλάψει άπειρα 20ρικα και έχω στερηθεί άπειρες όμορφες συνεδρίες.Φιλε μακάρι να ήταν όλες προσεκτικές!!τα φιλάκια μου τα πήρα και το αμυγδαλακι της το γυάλισα!
Μουφα για τον πουτσο εμτελως.... Ασε προ δεκαετιας για προσφατα μιλαμε....Έχω διαβάσει ότι παλιά εκεί ήταν καλύτερα.
Ίσος αυτό που είδα εγώ για τα λεφτά που ζητάνε δεν το πρότεινωΈχω διαβάσει ότι παλιά εκεί ήταν καλύτερα.
Την Ντζουλια την είχα αναφέρει κ εγώ πριν κάποιες ημερες,ειναι πολύ ιδιαίτερη.Λοιπόν πριν λίγες μέρες είχα γράψει για τις λατινες.
Λοιπόν εννοούσα τις 3 που πάνε πακέτο την Καρολίνα την Τζούλια και άλλη μια με γυαλιά !
Έχω περάσει 3 φορές με τη Τζούλια μέσα σε 2 μέρες!
Υποψιασμένος για λατινοφολα η κοπελα ήταν απίστευτη .ούτε βιασύνη ούτε τίποτα .τσέκαρε εργαλείο για οσμή και το στόμα μου για μύκητες!το οποίο το εκτίμησα !
Η κοπελα θα είναι για καμία εβδομάδα ακόμα κι μετά φιλάκια ..είπε ότι θα ξαναγυρίσει τον μαιο-Ιούνιο..
Μιλάμε για σώμα το οποίο δεν το βρίσκεις ούτε σε βίζιτες 300€!
Είχα πάει από το πρωί να την πετύχω και βλέπω από το μαγαζί βγήκε ένας μπάτσος..
Λέω πάει το χάσαμε το κορμί..
Ευτυχώς όλα καλά!
Πολύ καλο μωρό που του αρέσει να κοιτάζετε στον καθρέφτη!
Τιπς:στην πίπα της αρέσει να της πιάνουν τα μαλλιά!!
Αυτά…
Ε δώστου μια πίπα και εσυ ….Κι αμ εχει καυλες ο λειντυμπους? Κ σου πει ελα μεσα κ με 20??
Τοψεις σκεφτεί?
Προτείνω να φτιαχτεί μνημείο των πεσόντων στο καθήκον στα κεντρικά φυλής να τιμούνται από τους νέους μύστες...Φυλής 84 τώρα, ΕΚΑΒ. Κάτι έγινε με πελάτη. Δυο μηχανές και ασθενοφόρο. Μακάρι ο φουκαράς να παει καλα. Μάλλον, από ότι άκουσα είχε καρδιά και πηρε και βιάγκρα. Αλλά μπορεί και να άκουσα λάθος.
Πιθανό έμφραγμα.
Αυτό ακουω τώρα.
Με ποιά πουτάνα είχε πάει ξέρεις;οταν περναγα τον επερνε το φωρειο
Ειχα πετυχει μια μουναρα οροφο Φωκαιας κι απορησα τέτοιο μουνι στα δελα. Τελικα έκανε προθέρμανση οπως φάντι
τι ενοεις ακριβως συναγωνιστή?Ειχα πετυχει μια μουναρα οροφο Φωκαιας κι απορησα τέτοιο μουνι στα δελα. Τελικα έκανε προθέρμανση οπως φάνηκε
Περαστικά αν ζειοταν περναγα τον επερνε το φωρειο
Πριν μία ώρα γάμησα την καινούργια Μαρία από Ουκρανία.Λογικά θα εννοεί μια καινούργια που δουλεύει 2-3 βδομάδες τώρα
Όσες φορές περνάω από το κουρτινάτο κατάστημα (κυρίως απόγευμα) έχει αναμονή 3+ άτομα ασχέτως ποια δουλεύει και δεν έχω κάτσει ποτέ, τόσο καλές είναι εκεί ;;Πριν μία ώρα γάμησα την καινούργια Μαρία από Ουκρανία.Το μωράκι είναι 25 χρονών περίπου και θυμίζει αμυδρά την Νατάσα από Κολωνού 30. Μιλήσαμε στα Ρώσικα και έπειτα έπεσαν στοματοφιλα και λίγα γλωσσοφιλα. Ελεύθερο στοματικό δεν δοκίμασα παρόλο που ανακοινώθηκε. Δυστυχώς δεν φαίνεται να καυλώνει από το πινέλο, όμως γουστάρει άγριο γαμησι...
Χύσιμο σε ιεραποστολική στάση με στοματοφιλα, χαλαρωτικοι εναγκαλισμοι κι αντίο. Ενδεχομένως να τιμηθεί εκ νέου. Αυτά...
![]()
Εμένα με έχει "καραμουζιάσει" 2-3 φορές ο πουστότσατσος με την κοτσίδα στο Ι30 κάτι, χωρίς λόγο με το που μπαίνω (το έχω ξαναγράψει) και 2 φορές που ήθελα να περάσω να δοκιμάσω την "Νάντια" δεν το έκανα εξαιτίας του, όπως και και η χοντρή ασπρομάλλα τσατσά που καπνίζει συνεχώς στο Ι44 ή Ι46 (αυτό που έχει 2-3 κοπέλες συνήθως και είχε 1 απο τις 3 την Παρασκευή που με έψησε), μιλάει και φέρεται τόσο άσχημα που δεν περνάω ποτέ γιατί δεν θέλω να πάρει ούτε 1Ε από εμένα, ούτε γειά δεν λέει η τύπισσα όταν την χαιρετάς."καραμούζα" συνήθως τρώνε όσοι κάνουν μόνο βόλτα ή περνούν μια στις τόσες ή καθόλου ,αυτό έχω δει και διαπιστώσει τόσα χρόνια,βέβαια να πω ότι υπάρχει και μια τσατσά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Περδικκα οροφο που σε όποιον δει ανεξάρτητα αν τον εχει δει ή οχι ξανά, λέει πάλι βόλτα εσύ