argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.347
- Πόντοι
- 16.235
Mετα τον μέγα τραγουδοποιό Dr.John έχουμε την μεγάλη ιέρεια της θεάς Αφροδίτης Dr.Jo...καλα θα πάει αυτό!Ελα κι εσύ στην Dr Jo!Αχ πολύ μ αρέσει!!
Mετα τον μέγα τραγουδοποιό Dr.John έχουμε την μεγάλη ιέρεια της θεάς Αφροδίτης Dr.Jo...καλα θα πάει αυτό!Ελα κι εσύ στην Dr Jo!Αχ πολύ μ αρέσει!!
Mετα τον μέγα τραγουδοποιό Dr.John έχουμε την μεγάλη ιέρεια της θεάς Αφροδίτης Dr.Jo...καλα θα πάει αυτό!
Καλοοοο.....Τωρα και ιερεια του θεου Ασκληπιου η μαλλον Ασκλη-πεους!
Μυλαιδη μου εσύ!!!!Είχα έναν κύριο νωρίτερα,μου λέει "να τολμήσω να ζητήσω πρωκτικό η δεν το διαθέτεις" και του απαντώ ολο νευρα...αν δεν το ζητήσεις θα έχουμε θέμα....!!Ακου ερώτηση ...πωπω τρόμαξα,λεω πάει δεν θα τον φάω από κωλαρακι..αλλα όλα καλά στήθηκα, κυρία στα 4 και τ απόλαυσε!!!χαχχαχαχαχ!!
Πονακια λεγε , Πονιτκα μη λες γιατι εγινε παλι σημερα το μνημοσυνο
Όλα μέσα!!!!!Ρε παιδιά...κανονίστε όμως τι θέλετε να ειμαι..πριγκίπισσα, βασίλισσα Πλανητάρχης η γιατρός;Να ξερω να παραγγείλω στέμα η ποδια ;!![]()
Ρε παιδιά...κανονίστε όμως τι θέλετε να ειμαι..πριγκίπισσα, βασίλισσα Πλανητάρχης η γιατρός;Να ξερω να παραγγείλω στέμα η ποδια ;!![]()
Ωραία τουρλου τουρλου χαχαχαχαχα!!Όλα μέσα!!!!!
Πριγκίπισσα κι Αρχόντισσα!!!!Ρε παιδιά...κανονίστε όμως τι θέλετε να ειμαι..πριγκίπισσα, βασίλισσα Πλανητάρχης η γιατρός;Να ξερω να παραγγείλω στέμμα η ποδια ;!![]()
Στο 25 λεπτο την εκλεισαΣτο δευτερο ημιχρονο εγινε σφαγη!
Είχα έναν κύριο νωρίτερα,μου λέει "να τολμήσω να ζητήσω πρωκτικό η δεν το διαθέτεις" και του απαντώ ολο νευρα...αν δεν το ζητήσεις θα έχουμε θέμα....!!Ακου ερώτηση ...πωπω τρόμαξα,λεω πάει δεν θα τον φάω από κωλαρακι..αλλα όλα καλά στήθηκα, κυρία στα 4 και τ απόλαυσε!!!χαχχαχαχαχ!!
...αχ αυτά λέτε και λιώνω,βιταμ η Τζο...Πριγκίπισσα κι Αρχόντισσα!!!!
Δεν ήταν από το μπου,αρα τον συγχωρούμεΜα δεν ηξερε, δεν ρωταγε;
Δεν ήταν από το μπου,αρα τον συγχωρούμε
Ω ναι..με σύστησε ενανς κύριος που είχε έρθει μου είπε ,τώρα ποιος ήταν δεν ρώτησα να πω την αλήθεια, εννοώ αν ήταν από εδωΩστε ειναι αληθεια τελικα;
Υπαρχει ζωη και εξω απο το μπου;
Παιρνεις και παραπεμπτικα ΕΟΠΥΥ;Με την δική μου ναι,μόλις σε πιάσει γόνατο ελα σε μένα να το κανω μακια να περάσει χαχαχαχαχαχα!!!
...μόνο φακελάκι παίρνωΠαιρνεις και παραπεμπτικα ΕΟΠΥΥ;
...μόνο φακελάκι παίρνω![]()
Ελα ντε, ποιός ειπε τέτοια πράγματα;!!!Κατι εχει ακουστει και για πιπες.
Αλλα μαλλον θα ειναι φημη. Χαχαχα!