Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
νιετ!!! για αυτό λέω , έλεγξε ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάντα ενημερώνω , δεν ξέρω πότε θα τις κάνω κριτικές
οκ

νιετ!!! για αυτό λέω , έλεγξε ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάντα ενημερώνω , δεν ξέρω πότε θα τις κάνω κριτικές
Αυτό φίλε θέλω να πάω και εγώ να το δοκιμάσω ..όχι Σάββατο βέβαια ..ήδη κατεβαίνουν καραβάνια ,έχει και κάτι εκδρομές στο Βαρδάρη συν τους Σκοπιανούς .
Αν είναι αύριο βράδυ κατά πάσα πιθανότητα θα πάω οπωσδηποτε ..
Πάντως κρύβετε λόγια και μην πολύ εκθιαζουμε μέχρι να πάμε να δούμε ,γιατί θα ακούσουμε πάλι κανένα 50 απλό και πάλι θα φύγω τσαντισμενος
Για ξημερώματα λέω φίλε μου.αύριο το βραδάκι θα είναι σούπερ για βόλτα στα στούντιο θα έχει ποδόσφαιρο και όλοι θα είναι κολλημένοι στην ΤV και δεν θα έχει κόσμο στα στούντιο όπως και τις περισσότερες Κυριακές μάλλον μπορεί να βγω και εγώ βόλτα.
Τόση ώρα μιλάμε για Αμαρα και τώρα μπήκα είδα !Δοκίμασα Κρισταλια.
Κωλαρα ναι. Ματαρες επίσης. Μιλάει μόνο ισπανικά.
Πήρα απλό. Αφήνει δάχτυλα, γλυψιμο ρογες, αλλά όχι φιλιά. Καθόλου. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά πχ με Αμπέρ είχα περάσει καλύτερα.
Επόμενος στόχος Αμαρα.
Κυριακή ξημερώματα νομίζω είναι το καλύτερο πολύ λίγη κίνηση σε σχέση με άλλες μέρες .
Η λεξη "καλλονες" θα ελεγα ειναι υπερβολη,αν κρινω τι κοπελες εφεραν εδω πανω σε εμας.Πολύ Κολομβία ρε παιδιά![]()
Όλες οι Κολομβιανές φόλες είναι, από το Paradise μέχρι την Φρίξου.Η λεξη "καλλονες" θα ελεγα ειναι υπερβολη,αν κρινω τι κοπελες εφεραν εδω πανω σε εμας.![]()
Μα δε μας κάνει εντύπωση ότι εδώ με το ζόρι εμφανίζονται Ρουμάνες και Βουλγάρες πλέον και μέσα σε ένα χρόνο έχουν περάσει 25 Κολομβιανες από τη Θεσσαλονίκη??Όλες οι Κολομβιανές φόλες είναι, από το Paradise μέχρι την Φρίξου.
Το ιδιο γινότανε ένα καιρό και με τις Ταϊλάνδες και εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα ..Μα δε μας κάνει εντύπωση ότι εδώ με το ζόρι εμφανίζονται Ρουμάνες και Βουλγάρες πλέον και μέσα σε ένα χρόνο έχουν περάσει 25 Κολομβιανες από τη Θεσσαλονίκη??
Δεν ξέρω εγώ κάποια στιγμή το σκέφτηκα και μου φάνηκε περίεργο
Έχεις δίκιο, για ένα διάστημα το Venus έφερνε ΤαϋλανδέςΤο ιδιο γινότανε ένα καιρό και με τις Ταϊλάνδες και εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα ..
Όχι ότι πιάσανε τόπο
Όλα είχαν ,Βένους ,βίλλες ,γκοντιβα..Έχεις δίκιο, για ένα διάστημα το Venus έφερνε Ταϋλανδές
Επεκτείνεις τα δίχτυα σου και στο άλλο σαιτ; Είδα σχόλιο στη Κρυσταλία από κάποιον al pacinoΜα δε μας κάνει εντύπωση ότι εδώ με το ζόρι εμφανίζονται Ρουμάνες και Βουλγάρες πλέον και μέσα σε ένα χρόνο έχουν περάσει 25 Κολομβιανες από τη Θεσσαλονίκη??
Δεν είχα κανένα σκοπό να ασχοληθώ με το άλλο σάιτ αλλά έτυχε να δω τον διάλογο... και δεν πίστευα κιόλας ότι θα ανέβει το σχόλιο μου να πω την αλήθειαΕπεκτείνεις τα δίχτυα σου και στο άλλο σαιτ; Είδα σχόλιο στη Κρυσταλία από κάποιον al pacino
Αλλιώς σε χρησιμοποιούν σαν ISO
Μα δε μας κάνει εντύπωση ότι εδώ με το ζόρι εμφανίζονται Ρουμάνες και Βουλγάρες πλέον και μέσα σε ένα χρόνο έχουν περάσει 25 Κολομβιανες από τη Θεσσαλονίκη??
Δεν είχα κανένα σκοπό να ασχοληθώ με το άλλο σάιτ αλλά έτυχε να δω τον διάλογο... και δεν πίστευα κιόλας ότι θα ανέβει το σχόλιο μου να πω την αλήθεια