GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Σου ειπε κανενας οτι ψαχνουμε κανα ερωτα αμα δωσουμε κανα γλωσσοφιλο...?Α καλα
Σου ειπε κανενας οτι ψαχνουμε κανα ερωτα αμα δωσουμε κανα γλωσσοφιλο...?Α καλα
Πες τα παίχτη.......Θυμάμαι πριν καμιά πενταετία στη βάνα ήταν μια κοπέλα που ρίχναμε πάντα 1-2 γλωσσόφιλα στη διάρκεια της κάθε συνεδρίας ...........Δε μπορώ να πω ότι την είχα ερωτευτεί.................Σου ειπε κανενας οτι ψαχνουμε κανα ερωτα αμα δωσουμε κανα γλωσσοφιλο...?
Ναι, το ίδιο είναι απλά βγάζει το πάνω χωρίς έξτραΚαλημερα παιδια, οσες φορες πηρα τηλεφωνο για μπελλα κρυαταλ(νατασα βενους) ηταν κλεισμενη. Εχει περασει κανεις να μας πει αν ειναι ακομα η ιδια ξεπετα οπως παλια;
οχι ρε αδερφε πασο...αμα εισαι την βρισκεις να φιλας κανενα θεμα...απλα σκεψου καθε φορα ειναι σαν να περνεις και κανα τσιμπουκι κανα συναδερφο απο εδω...Σου ειπε κανενας οτι ψαχνουμε κανα ερωτα αμα δωσουμε κανα γλωσσοφιλο...?
Θα σε περιμένουμε!!Καλησπέρα σας! προγραμματίζω να σας επισκεφτώ σε έναν μήνα ακριβώς!18 Μαρτίου ως 2 Απριλίου![]()
Σωματότυπος Κάτιας!Βολτα απο μασατζιο με κατια .Καλο μασαζ με πιεση οπως ζητησα.πριν γυρισω με περασε με τα νυχακια της σε ολο το σωμα απαλα και με ανεβασε στους διακοσιους παλμους.με ρωτησε με γκαυλωτικη φωνη αν θελω να γυρισω το οποιο εκανα βεβαια.εβγαλε ρουχα εκτος απο στρινγκακι και ακολουθησε δυνατο τελειωμα στα βυζακια της.συνιστάται.. επομενη δοκιμη με αγαπη
ΟκΕιλικρινά γίνεσαι πιο κουραστικός από αυτούς που ρωτάνε..κυπριακό το έκανες
Μικρά βυζιά , μεγάλος κωλος, άσχημη οδοντοστοιχία και πολύ μπλα μπλα, περί ορέξεως Καυλας όμως σεβαστή η άποψη του καθενός.Σωματότυπος Κάτιας!
Θενκς παντως.Μικρά βυζιά , μεγάλος κωλος, άσχημη οδοντοστοιχία και πολύ μπλα μπλα, περί ορέξεως Καυλας όμως σεβαστή η άποψη του καθενός.
Καλώς να μας έρθεις και να κλείσουμε ραντεβού όσοι δεν προλαβαμεΚαλησπέρα σας! προγραμματίζω να σας επισκεφτώ σε έναν μήνα ακριβώς!18 Μαρτίου ως 2 Απριλίου![]()
Κρίμα....θα λείπω.......Θα σε δω την επόμενη φορά που θα έρθεις.....!!Καλησπέρα σας! προγραμματίζω να σας επισκεφτώ σε έναν μήνα ακριβώς!18 Μαρτίου ως 2 Απριλίου![]()
Ρε Στεφανία, όποτε έχω ταξίδι εξωτερικό εσύ έρχεσαι Θεσσαλονίκη.Καλησπέρα σας! προγραμματίζω να σας επισκεφτώ σε έναν μήνα ακριβώς!18 Μαρτίου ως 2 Απριλίου![]()
Μανάρι, εγώ λέω να φέρεις και καμιά φίλη σου παρείτσα εδώ πάνω......!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα σας! προγραμματίζω να σας επισκεφτώ σε έναν μήνα ακριβώς!18 Μαρτίου ως 2 Απριλίου![]()
Γύρισε, πήγα προχτές και την πέτυχα.Συνάδελφοι, ξέρει κάποιος αν γύρισε η Λούνα στο Luxury? Το είδα στο Facebook.
Καλησπέρα. Πέρασμα από luxury με Κορινα. Νέα στο συγκεκριμένο. Δούλευε με είπε στο relax. Από εμφάνιση όχι το ιδιαίτερο. Στα του μασαζ καλή αλλά δεν θέλει να κάνει εκτόνωση. Γύρισε και με είπε αν θέλω να διαλέξω κάποια άλλη. Που είναι οι παλιές καλές
Περασμα εντός βδομάδας με Κορινα luxury, όλα κανονικά και στο δεύτερο μέρος.
ΝΑΙ, δυστυχώς.Ξέρει κανένας φίλος αν η Μαρία στο ακουα συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο
Που βρίσκεται? Κάποιο τηλέφωνο?Επίσκεψη biky-stefania φυσιολογικό κορίτσι που απλά εμένα μου αρέσει. Φουλ στα 100€ εγώ απλά δεν ήθελα σεξ. Στα υπόλοιπα παιδιά πρωτόγνωρη εμπειρία δεν το έχω ξαναζήσει απλά εκπληκτικό πρόγραμμα.