Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Μήπως η Μπέλα του κρύσταλ είναι η Νατάσα του Βένους που είπε ο φίλος ότι πάει για κλείσιμο
απο οτι θυμαμαι η νατασα ειχε αρκετα μεγαλυτερο βυζο απο την μπελλα

Stef40

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
3
Πόντοι
0
κάποια Νικολέτα από εύοσμο ξέρουμε τη παίζει

• Like
Αντιδράσεις: Velop3

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Αντε βρε κατακαημενε, που στα ονειρα σου εισαι απο τη μια πουρομοντελο, απο την αλλη μαφιοζος της νυχτας.
Πραγματικα στα @@ μας το πως εισαι και τι κανεις.
Θες να γραψεις για μια κοπελα, γραψε και με χαρα να δουμε τη γνωμη σου, αλλα απο εκει και περα το πως εισαι, η πως νομιζεις οτι εισαι εμφανισιακα, οπως και η ηλικια σου, πιστευεις οτι ενδιαφερουν κανεναν?
Επισης, επειδη τοσο καιρο διαβαζουμε μαλακιες εδω μεσα, αν ειστε τοσο μοντελα οσο νομιζετε, θα επρεπε να γαματε αβερτα τζαμπα και οχι να χανετε, οπως και ολοι μας, στις πουτανες μια μικρη περιουσια διαχρονικα.

Οσο για το υβριστικος κτλ, 16 χρονια στο σαη δεν εχω μαλωσει με κανεναν, δεν εχω αναφερθει προσωπικα περαν του χαβαλε σε κανεναν, οπως το ιδιο και οι αλλοι σε μενα. Κι ερχεσαι εσυ, με τα κλωνοπροφιλ που αλλαζεις καθε τρεις και λιγο και αναφερεσαι σε μενα. Κανε μας τη χαρη 47χρονε γυμνασμενε της νυχτας και μην ασχολεισαι αλλο μαζι μου, καθως μονο για γελια ειναι το να με αποκαλεις υβριστικο και προσβλητικο.

Καταλαβες τωρα τραχανα η θελεις να το συνεχισουμε?
Δεν θα ασχολειθω αλλο μαζι σου gagarin ουτε θα βρισω ουτε θα αντιπαραθεσω ετσι και αλλιωs τα επιβαιβεωσεs ολα τα προαναφερομενα μου και με το παραπανω ....... ομωs να ξερειs ειναι ''βολικο'' για καποια ανθρωπαρια σαν και σενα πισω απο την kαλυψη μιαs οθονηs και ενοs πληκτρολογιου κινητου η P.C να βριζουν και να κατανομαζουν οποιον θελουν οπωs θελουν .........Ενα να ξερειs oμωs αμα με ειχεs απεναντι σου face to face δεν θα τολμουσεs να αρθρωσειs ουτε λεξη .......να ξεs γιατι ο κοσμοs ειναι πολυ μικροs.... και ''Οποιος την Νυχτα περπατει, λασπες και σκατα πατει'' .....σαν και του λογου σου.. Tελοs

Τελευταία τροποποίηση:

kostasper

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Ε ρε καημενη συμπρωτευουσα που πληρωνεις τον φραπέ χρυσαφι και ειστε ευχαριστημενοι κιολας. Επίσης το νήμα εχει φτασει 2829 σελιδες. Δε βγαζεις ακρη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.516
Πόντοι
7.095
Τσουτσουριασαμε με τον άγριο νυχτόβιο...

Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
414
Πόντοι
20
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Σταματηστε τα πμ...εχουμε και δουλειες...

ΦΙΛΑΚΙΑ.

Ρε Φακίρη και εσύ με όλο το σεβασμό τι ανάβεις φωτίες αφού δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες..
Μου θυμίζεις μια γκόμενα που είχα, που κάθε φορά με έπαιρνε και μου έλεγε '' ΕΧΩ κατι πολύ σοβαρό να σου πω ΑΛΛΑ δεν θα στο πω τώρα θα έρθω σε δυο μέρες να το συζητήσουμε από κοντα'' και μου έβγαζε την παναγία και τσίριζα στην μέση του δρόμου '' ΤΟΤΕ γιατί το αναφέρεις τώρα αφού έχεις σκοπό να μου το πεις σε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ''.. Απο τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να μου κάνει κάποιος, στο τέλος την έδωσα πόδι και ηρέμησα.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Ενημέρωση , στο Venus Spa , μεταφέρθηκε/ θα μεταφερθεί το Body Free και η Νατασα του Venus τωρα ειναι στο Krystal ως Μπέλα
Κονομισαμε μάγκες … κανένα καινούργιο κομμάτι έχει πουθενά;; Που να αξίζει όμως..

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, το body free τέλος του μήνα κλείνει, βγαίνει σε σύνταξη ο ιδιοκτήτης, και ενοποιειται με το venus spa απέναντι, το οποίο είναι κλειστό για λίγες μέρες γιατί άλλαξε ιδιοκτησία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom