πολύ ενδιαφέρον τό νήμα πού ανοίγεις, φίλε μου...όσο γιά απάντηση, δέν νομίζω ότι μπορεί νά είναι μία καί μοναδική αυτή, γιατί τό θέμα αυτό έχει πολλές προεκτάσεις...καί πρώτα από όλα θά πρέπη ίσως νά ειπωθή πώς, πότε καί από ποιούς ανέκυψε ο φεμινισμός...σύμφωνά μέ όσα ξέρω τουλάχιστον, ο φεμινισμός εκπορεύτηκε από τίς μεγάλες βιομηχανίες, τράστ κλπ, σέ συνδυασμό μέ τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων στίς αρχές τού 20ού αιώνα!! τό κίνητρό τους? μά οι μέν πρώτες εκτός από τούς άνδρες θά μπορούσαν τώρα νά φορολογούν καί τίς γυναίκες!!! διπλασιασμός ή καί περισσότερο (μιάς καί οι γυναίκες είναι περισσότερες από τούς άνδρες) τής πελατείας τους δηλαδή!! όσο γιά τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων? γιατί ο φεμινισμός είναι ένα ακόμα μέσον νά διαλύσουν τόν οικογενειακό, κοινωνικό, αλλά καί τόν εθνικό ιστό...(αυτό το πρσπαθούν καί μέ άλλα μέσα, π.χ. αλλοίωση τών πληθυσμών, μέ τό νά κουβαλάνε στήν Ευρώπη όλους αυτούς τούς ξυπόλυτους, εξάλειψη εθνικής συνειδήσεως τών κρατών μέ τήν εξάλειψη τής Ιστορίας τους, ηθών καί εθίμων, γλώσσας τους , γυναικοποίηση τών ανδρών καί ανδροποίηση τών γυναικών, κλπ). Μέ όλα αυτά δηλδή θέλω νά τονίσω ότι τό θέμα πού θίγεις είναι πολυποίκιλο, πολλαπλά τά οφέλη γι΄αυτούς πού τό ανέδειξαν, καί μεγάλες οι ζημιές γιά τήν οικογένεια, τίς σχέσεις, κλπ...τό μόνο καλό πού βλέπω τελευταία είναι ότι άν καί στήν αρχή σχεδόν τό σύνολο τών γυναικών παγκοσμίως τό έφαγε τό τυράκι, τώρα αρχίζουν νά βλέπουν τήν φάκα μέ τό νά διαπιστώνουν τά αποτελέσματα αυτού τού κακώς εννοουμένου φεμινισμού, δηλαδή τών δικαιωμάτων τής γυναίκας επιφανειακά...διαπιστώνουν ότι τελικά μόνον ζημιά έχουν σέ όλους τους τομείς καί όλο καί λιγώτερες τείνουν νά ασπάζονται τόν αναρχοκομμουνιστοφεμινισμό!!! όσες τόν ασπάζονται ακόμα, νομίζω ότι είναι μάλλον εύκολο νά τό διαπιστώσουμε από τήν συμπεριφορά τους, τό ντύσιμό τους, τά λεγόμενά τους κλπ... φυσικά δέν αρκούν αυτά τά ολίγα πού παρέθεσα εδώ, τό θέμα είναι τεράστιο, οπότε ας ακούσουμε καί τίς απόψεις καί άλλων συναγωνιστών...