You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Ε δε ντρεπομαι καθολου ρεΓιατί να πλυθεί; Εχεις πρόβλημα να γλύφεις τα υγρά του προηγούμενου πελάτη; Έχεις θέμα να μυρίζεις τον ιδρώτα του προηγούμενου; Μερικοί ζητάτε παράλογα πράγματα!!!
(για μερικούς όμορφους , που θέλουν φιλάκια και γούτσου γούτσου)
vanessakikaulaki12
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Like
- 2.133
πολύ σωστά. είναι το πιο σωστό μαγαζί και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη.Πανω απο ολα καθαριοτητα - υγιεινή- ευγένεια- εχεμύθεια αυτα που τα θεωρω υποχρεωτικα μαζι με μια καλη υπηρεσια για να δεσει το γλυκο. Το να καλεις σε λαδομαγαζο και να σου λενε δεν εχει νερο σημερα κανε μπανιο κ ελα δε ξερω ποσο τιμα το μαγαζι αλλα και ποσο σεβετε το μαγαζι εμενα. Αντε οκ να δεχτω οτι κανω μπανιο και παω. Ε ρε φιλε η κοπελα μετα πως πλένεται για να μπει με τον επομενο; αυτο γιατι αναφέρεστε στη βανα. Κι εγω τη θεωρω απο την πιο τιμια επιλογη αλλα μην ακουμε κουφα.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Όχι δε κατάλαβες, για τη Βάνα λέει ότι συμβαίνουν αυτά περί έλλειψης νερού.πολύ σωστά. είναι το πιο σωστό μαγαζί και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη.
vanessakikaulaki12
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Like
- 2.133
υπήρξε σοβαρό θέμα, για αυτό. δεν πάει να πει πως οι κοπέλες είναι απλυτες. επιπλέον, ξέρω ακριβώς τι υπηρεσίες προσφέρει το μαγαζι, οπότε δεν νομίζω να ήρθε κάποιος σε δύσκολη θέση. τέλος πάντων, δε νομίζω πως είναι φρόνιμο να ανακατευτώ άλλο.Όχι δε κατάλαβες, για τη Βάνα λέει ότι συμβαίνουν αυτά περί έλλειψης νερού.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Αυτό το πραγμα έγινε ποτε; Γιατί αν έγινε σήμερα εννοείται μην επιχειρήσω να πάωΠανω απο ολα καθαριοτητα - υγιεινή- ευγένεια- εχεμύθεια αυτα που τα θεωρω υποχρεωτικα μαζι με μια καλη υπηρεσια για να δεσει το γλυκο. Το να καλεις σε λαδομαγαζο και να σου λενε δεν εχει νερο σημερα κανε μπανιο κ ελα δε ξερω ποσο τιμα το μαγαζι αλλα και ποσο σεβετε το μαγαζι εμενα. Αντε οκ να δεχτω οτι κανω μπανιο και παω. Ε ρε φιλε η κοπελα μετα πως πλένεται για να μπει με τον επομενο; αυτο γιατι αναφέρεστε στη βανα. Κι εγω τη θεωρω απο την πιο τιμια επιλογη αλλα μην ακουμε κουφα.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.678
- Πόντοι
- 736
Μπράβο vanessaki ! Πληροφόρηση εκ των έσω και από πρώτο χέρι να υποθέσωπαιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά η βάνα είναι το καλύτερο σπα στην πόλη πια. τα κορίτσια κούκλες, ευγενικοτατες, καθαροτατες και τέλειο περιβάλλον. από εκεί και πέρα δεν με πειράζει να φάω καντήλι, εγώ λέω την άποψή μου γιατί τα έζησα. από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα ακούσω από όλους σας. λέω τη γνώμη μου και τέλος. επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν τη δουλειά τους και περιορίζονται σε αυτο.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.678
- Πόντοι
- 736
Αυτό μπορεί να προκύψει και μόνο του κάποια στιγμή από κορίτσια ! Και αυτές " διεγείρονται " κάποια στιγμήΤο θέμα είναι να προχωρήσουν σε παραπάνω υπηρεσίες με ένα μικρό εξτρα
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
ξερει κανεις αν εχει εμφανιστει πουθενα η λιζα που ηταν παλια στο luxury?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Μακάρι. Αλλά όχιξερει κανεις αν εχει εμφανιστει πουθενα η λιζα που ηταν παλια στο luxury?
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Γνωμη για αυτην κανεις ;
kanesex.com

καυτο αισθησιακο μασαζ κλειω 6955390772
Ερωτικό αισθησιακό καυτό μασάζ με ερωτική διάθεση. Το όνομα μου Κλειώ. Η ηλικία μου 26. Ελεύθερη πλήρως. Είμαι ελληνίδα καστανά μαλλιά με θηλυκότητα που θα σε εντυπωσιάσει. Με στήθος στητό που καυλώνει και τον πιο απαιτητικό στην εμφάνιση υπόσχομαι πολλές καυτές στιγμές πάθους και ηδονής. Εχω...

cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Ενδιαφερον....Γνωμη για αυτην κανεις ;
![]()
Ερωτικό αισθησιακό καυτό μασάζ με ερωτική διάθεση. Το όνομα μου Κλειώ. Η ηλικία μου 26. Ελεύθερη πλήρως. Είμαι ελληνίδα καστανά μαλλιά με θηλυκότητα που θα σε εντυπωσιάσει. Με στήθος στητό που καυλώνει και τον πιο απαιτητικό στην εμφάνιση υπόσχομαι πολλές καυτές στιγμές πάθους και ηδονής. Εχω...kanesex.com
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.483
- Πόντοι
- 2.846
Δύο είναι κάπου στην Πολυτεχνείου.Γνωμη για αυτην κανεις ;
![]()
Ερωτικό αισθησιακό καυτό μασάζ με ερωτική διάθεση. Το όνομα μου Κλειώ. Η ηλικία μου 26. Ελεύθερη πλήρως. Είμαι ελληνίδα καστανά μαλλιά με θηλυκότητα που θα σε εντυπωσιάσει. Με στήθος στητό που καυλώνει και τον πιο απαιτητικό στην εμφάνιση υπόσχομαι πολλές καυτές στιγμές πάθους και ηδονής. Εχω...kanesex.com
Εγώ πήγα είδα και έφυγα.
Η μία είναι έτσι και έτσι .
Η άλλη είναι άστα να πάνε
Mounakiass
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παρεα. Περασμα πριν λιγες μερες με Ιριδα απο Κρυσταλ. 1ο μερος πολυ καλο με δυνατο χερι παρα πολυ καλη η κοπελα βαζει δυναμη εαν το ζητησεις και δν κλαταρει απο εμενα 10/10. 2ο μερος αρκετα καλο θα ελεγα πολυ gf απο τα καλα του χωρου την κατατασω στο νουμερο 2 του μαγαζιου για εμενα. Μια αγγελια στο car που ειδα για μασαζ τι λεει ρε παιδια απο εμφανιση? Δινει οντως και κωλο??
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 456
Να κάνω μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος από συμπρωτεύουσα. Το Κρυσταλ είναι σαν της Αθήνας τα μασατζίδικα ή προσφέρει μόνο φραπέ;Καλησπερα παρεα. Περασμα πριν λιγες μερες με Ιριδα απο Κρυσταλ. 1ο μερος πολυ καλο με δυνατο χερι παρα πολυ καλη η κοπελα βαζει δυναμη εαν το ζητησεις και δν κλαταρει απο εμενα 10/10. 2ο μερος αρκετα καλο θα ελεγα πολυ gf απο τα καλα του χωρου την κατατασω στο νουμερο 2 του μαγαζιου για εμενα. Μια αγγελια στο car που ειδα για μασαζ τι λεει ρε παιδια απο εμφανιση? Δινει οντως και κωλο??
Mounakiass
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Μονο φραπεδακι φιλαρακι. Αθηνα θυμαμσι παλια πηγαινα σε ενα στην αρχη της Κιφησιας και αλλο ενα στο κολονακι πολυ καλα και τα δυο φουλ προγραμμα παντα.Να κάνω μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος από συμπρωτεύουσα. Το Κρυσταλ είναι σαν της Αθήνας τα μασατζίδικα ή προσφέρει μόνο φραπέ;
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 456
Στην Αθήνα έχει πολλά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Μονο φραπεδακι φιλαρακι. Αθηνα θυμαμσι παλια πηγαινα σε ενα στην αρχη της Κιφησιας και αλλο ενα στο κολονακι πολυ καλα και τα δυο φουλ προγραμμα παντα.