και να ξέρω κάτι, προσωπικές αναφορές ΠΟΤΕ.....Ααα νομιζα οτι αναφέρεσαι σε εμένα και συγκεκριμένο κορίτσι....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και να ξέρω κάτι, προσωπικές αναφορές ΠΟΤΕ.....Ααα νομιζα οτι αναφέρεσαι σε εμένα και συγκεκριμένο κορίτσι....
Α δεν έχω θέμα... το καλό χιούμορ το αποδέχομαι απόλυτα.. όχι ότι υπάρχει όντως κατι με κάποιαν συγκεκριμένη... η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ τρομερά δύσκολο να προκύψει αυτό ούτως ή άλλως...και να ξέρω κάτι, προσωπικές αναφορές ΠΟΤΕ.....
Τόσα βιβλία διαβάζω καθημερινά τουλάχιστον οι γνώσεις μου να μην πάνε χαμένες..........Για τα διαφορετικά είδη οργασμών το ξέρω ότι ισχύει. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.

Γιατί δεν έχεις γνωρίσει ακόμα εμέναΑ δεν έχω θέμα... το καλό χιούμορ το αποδέχομαι απόλυτα.. όχι ότι υπάρχει όντως κατι με κάποιαν συγκεκριμένη... η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ τρομερά δύσκολο να προκύψει αυτό ούτως ή άλλως...

Δεν με έχεις δει εμένα όμως εσύ...Γιατί δεν έχεις γνωρίσει ακόμα εμένα![]()
Τόσα αγοράκια μασουλας.... Κάτι ξέρειςΤόσα βιβλία διαβάζω καθημερινά τουλάχιστον οι γνώσεις μου να μην πάνε χαμένες..........
![]()

Μια χαρα εισαι κουκλακι !!Δεν με έχεις δει εμένα όμως εσύ...
![]()
Πάλι απειλειςΓιατί δεν έχεις γνωρίσει ακόμα εμένα![]()

Αν δεν ειμασταν σε αυτό το site θα έλεγα... αγάμητη είσαι??? (Σορρυ κιολας)!!!Μια χαρα εισαι κουκλακι !!
Χαχαχαχαχαχαχα!!

Αυτή την εβδομάδα είμαι σε περίοδο νηστείας!Τόσα αγοράκια μασουλας.... Κάτι ξέρεις![]()

Το μόνο που δεν μου λείπει από τη ζωή μου ειναι το σεξ !!Αν δεν ειμασταν σε αυτό το site θα έλεγα... αγάμητη είσαι??? (Σορρυ κιολας)!!!
![]()

Ισχύει απόλυτα... by the way..πως θα σε πάρω που δεν είσαι παρθένα? Εγώ τέτοια νύφη ονειρευόμουν μια ζωή...Το μόνο που δεν μου λείπει από τη ζωή μου ειναι το σεξ !!
Καταρχάς να ξέρεις Οι κυρίες που δεν κάνουν σεξ έχουνε νεύρα εγώ για αυτό δεν έχω ποτέ..... .......![]()
Τι βιβλία διαβάζεις κοριτσάρα;Τόσα βιβλία διαβάζω καθημερινά τουλάχιστον οι γνώσεις μου να μην πάνε χαμένες..........
![]()
Έχω παρθένα ψυχή σου κάνει ????Ισχύει απόλυτα... by the way..πως θα σε πάρω που δεν είσαι παρθένα? Εγώ τέτοια νύφη ονειρευόμουν μια ζωή...
Και περισσεύει!Έχω παρθένα ψυχή σου κάνει ????
Πολλά βιβλία διαβάζω τα περισσότερα αφορούν την ψυχολογία του ανθρώπου !!Τι βιβλία διαβάζεις κοριτσάρα;![]()
Έτσι κάνω εγώ απειλώ τον κόσμο να μου κλείνουν ραντεβού.......Πάλι απειλεις![]()

Θα σε καλούσα ρε, μην σκας... το κορίτσι εδώ δεν ξέρω που το πάει... με σαγηνεύει...Τι έγινε παντρεύεσαι??![]()
Δεν είναι σωστόΈτσι κάνω εγώ απειλώ τον κόσμο να μου κλείνουν ραντεβού.......![]()