εγώ όταν είχα βρει το τηλέφωνο... το άλλαξε!εισαι πολυ πισω φιλε. ακομα τηλεφωνο ζητας? αυτα στο παλιο νημα.
τωρα ολοι ζητανε το ινστα.
μπες κι εσυ στην ουρα.
με το ίνστα ...τώρα δεν μου ξεφεύγει
εγώ όταν είχα βρει το τηλέφωνο... το άλλαξε!εισαι πολυ πισω φιλε. ακομα τηλεφωνο ζητας? αυτα στο παλιο νημα.
τωρα ολοι ζητανε το ινστα.
μπες κι εσυ στην ουρα.
εγώ όταν είχα βρει το τηλέφωνο... το άλλαξε!
θα περιμένω μήπως το αλλάξει και αυτό...Γρηγορα τυπε πριν αλλαξει και instagram!
εγώ όταν είχα βρει το τηλέφωνο... το άλλαξε!
Γρηγορα τυπε πριν αλλαξει και instagram!
τυποι επειδη εγω δεν εχω ινστα,προλαβαινω να φτιαξω?θα περιμένω μήπως το αλλάξει και αυτό...
εσύ περίμενε .... θα ενεργοποιήσει το παλιό της νούμεροτυποι επειδη εγω δεν εχω ινστα,προλαβαινω να φτιαξω?
ή να περιμενω να αλλαξει ινστα η Ιωαννα34 και μετα να φτιαξω δικο μου εγω?![]()
Ποδολαγνεία
Ότι λέει ο τίτλος 50 ευρώ δωράκι μόνο σοβαρές προτάσεις σε μήνυμα εδώ και με βαιμπερ για συνάντηση όχι άσκοπα μηνύματα. Η αγγελία ανεβαίνει για λογαριασμό γυναίκας.kanesex.com
υπάρχει και με 500 χωρίς κώλο! και αμφιβόλου εμφάνισης/προέλευσης κ.λ.π
αντε να δούμε ...που το πάνε (κάποιοι/ες)
τυποι επειδη εγω δεν εχω ινστα,προλαβαινω να φτιαξω?
Δέν αλλάζει Ινστα σύντομα, τώρα μάλιστα που μοστράρει καί τήν αναβάθμιση μπροστινού συστήματοςτυποι επειδη εγω δεν εχω ινστα,προλαβαινω να φτιαξω?
αδερφέ καταλαβαίνω αλλά ..κάποιος πρέπει να της μιλήσει για το ..rexonaλοιπον η λεγαμενη, ψαχνεται απο το καλοκαιρι στο blindchat. ειναι βουλγαρα και χρωσταει ενα σπιτι στη βουλγαρια λεει, για αυτο και δαγκωνει οτι, οποιον και οπου βρει. εχω μιλησει μαζι της τηλεφωνικα 3 φορες. εκτιμω αληθεια λεει αλλα απο εκει και επειτα δεν εχει ιδεα για τις τιμες του πληρωμενου σεξ. φανταζεται οτι λογω της αναγκης της θα βρεθουν αγαμητα κοροιδα. απο οτι θυμαμαι ειναι 35χρ, Καιτη, Αμαλια και αλλα ονοματα, 165, 70κ.
ερασιτεχνισσα ακομα και στο πληρωμενο σεξ ειναι. ερασιτεχνισσα και στη ζωη την ιδια.
Έστειλα και εγώ να δω τι παίζει. Την ρωτάω για ραντεβού 2 h πόσα θέλεις; Και μου απαντάει ότι γράφει η αγγελία 500 €. Δεν άντεξα της απάντησα με 500 € για 2 h έχω δύο πολύ καλά Κορίτσια που θα έρθουν και παρέα. Απάντηση : Εγώ τόσα θέλω και αν σου αρέσει. Της είπα καλή συνέχεια και ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις αν και δεν το βλέπωαδερφέ καταλαβαίνω αλλά ..κάποιος πρέπει να της μιλήσει για το ..rexona
500 ευρώ !!!
Οταν μιλησες μαζι της σου ειπε 500€ για 1 ωρα?λοιπον η λεγαμενη, ψαχνεται απο το καλοκαιρι στο blindchat. ειναι βουλγαρα και χρωσταει ενα σπιτι στη βουλγαρια λεει, για αυτο και δαγκωνει οτι, οποιον και οπου βρει. εχω μιλησει μαζι της τηλεφωνικα 3 φορες. εκτιμω αληθεια λεει αλλα απο εκει και επειτα δεν εχει ιδεα για τις τιμες του πληρωμενου σεξ. φανταζεται οτι λογω της αναγκης της θα βρεθουν αγαμητα κοροιδα. απο οτι θυμαμαι ειναι 35χρ, Καιτη, Αμαλια και αλλα ονοματα, 165, 70κ.
ερασιτεχνισσα ακομα και στο πληρωμενο σεξ ειναι. ερασιτεχνισσα και στη ζωη την ιδια.
Δεν λέει και κάτι..μου έστειλε φωτόλοιπον η λεγαμενη, ψαχνεται απο το καλοκαιρι στο blindchat. ειναι βουλγαρα και χρωσταει ενα σπιτι στη βουλγαρια λεει, για αυτο και δαγκωνει οτι, οποιον και οπου βρει. εχω μιλησει μαζι της τηλεφωνικα 3 φορες. εκτιμω αληθεια λεει αλλα απο εκει και επειτα δεν εχει ιδεα για τις τιμες του πληρωμενου σεξ. φανταζεται οτι λογω της αναγκης της θα βρεθουν αγαμητα κοροιδα. απο οτι θυμαμαι ειναι 35χρ, Καιτη, Αμαλια και αλλα ονοματα, 165, 70κ.
Προλαβαίνεις άνετα !τυποι επειδη εγω δεν εχω ινστα,προλαβαινω να φτιαξω?
Οποιον πιάσει όπου ότι πιάσει με την δήθεν αματουρια της και καλά κοίτα μάλλον σε υψηλά πορτοφόλια αλλά δεν συνάδει με την συμπεριφορά της και εκεί το χάνει νομίζωΈστειλα και εγώ να δω τι παίζει. Την ρωτάω για ραντεβού 2 h πόσα θέλεις; Και μου απαντάει ότι γράφει η αγγελία 500 €. Δεν άντεξα της απάντησα με 500 € για 2 h έχω δύο πολύ καλά Κορίτσια που θα έρθουν και παρέα. Απάντηση : Εγώ τόσα θέλω και αν σου αρέσει. Της είπα καλή συνέχεια και ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις αν και δεν το βλέπω
Προλαβαίνεις άνετα !
Έχει μπει στα pit's για αλλαγή μπροστινών ελαστικών .
Θέλει λίγες ημέρες ακόμη για να δούμε φώς .
τα εγραψα ολα φιλε μου. ερασιτεχνισσα ειναι, που χρωσταει ενα κωλοσπιτο στη βουλγαρια (ετσι μου ειπε σε απελπισμενο υφος στο τηλεφωνο). τι δεν καταλαβαινεις?Οταν μιλησες μαζι της σου ειπε 500€ για 1 ωρα?
Ρε θα πέσει σφαγή λέμε όταν ξεκινήσει πάλιΚαι μετα οποιος προλαβει για την pole position!
Ρε θα πέσει σφαγή λέμε όταν ξεκινήσει πάλι
![]()