Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρωτήστε και θα πωΚαλησπέρα για πες μ
Ανίσια εξυπηρετεις και Θεσσαλονίκη;ρωτήστε και θα πω
Τώρα θα έγραφα για αυτό. Πέρασμα πριν από κάνα δυο μέρες. Παρούσες δυο κοπέλες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εύσωμες. Πέρασα με μια κοκκινομάλλα. Όνομα δεν θυμάμαι. Ωραίο μασαζΈχει πάει κανείς τελευταία στο ελίτ Καραμανλή να μας πει το ρόστερ
Σου έβαλε πετσέτα ποσο τοΤώρα θα έγραφα για αυτό. Πέρασμα πριν από κάνα δυο μέρες. Παρούσες δυο κοπέλες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εύσωμες. Πέρασα με μια κοκκινομάλλα. Όνομα δεν θυμάμαι. Ωραίο μασαζ
Φίλε μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή της κοπέλας και πως ήταν από υπηρεσίες? Διότι μια άλλη Αλεξάνδρα που ήταν εκεί έχει φύγει εδώ και 4-5 μήνες κ αυτή που λες είναι σχετικά καινούργια από ότι κατάλαβα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.εχει και μια Αλεξανδρα ρωσιδα ,πηγα πριν κανα 10 ημερο..περ 35 χρονων..
Με το καλό να μας ξαναέρθεις!!!Καλημέρα
Για λίγο ακόμα κοντά σας!
Βασικά υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσουμε έτσι δεν γίνεται δουλίτσαρωτήστε και θα πω
Αλήθεια την πληρώνετε αυτή τη χοντρή να σας κάνει μασάζ;Καλημέρα
Για λίγο ακόμα κοντά σας!
Για κάτι παραπάνω παίζει η με τίποτεΔύο φορές επίσκεψη στην 30 Χρόνη απόφοιτη βιολογικου. 25 ευρώ χέρι 30 ευρώ ισπανικο, ο χώρος κανονική υγειονομική βόμβα. Σε θερμαινόμενο υπόστρωμα πάνω στο σεντόνι που κοιμάται γίνεται το μασάζ χωρίς να το αλλάξει. Υπηρεσίες κάτω του μετρίου, μόνο το ισπανικό κάτι λέει αλλά όχι πολλά. Το βυζί όμως αρκετά καλό όπως και η ρογα για πιάσιμο κ γλυψιμο.
Απορω ωρες ωρες με μερικους..Για κάτι παραπάνω παίζει η με τίποτε
Με είπε κώλο στα 50 αλλά δεν είμαι φανΓια κάτι παραπάνω παίζει η με τίποτε
Πήγα για το ισπανικό, την πρώτη φορά δε το πρόσφερε. Το βυζί είναι τοπΑπορω ωρες ωρες με μερικους..
Υγιειονομικη βομβα λεει ο αλλος,αλλα ξαναπηγε..
Και εσυ δειχνεις ενδιαφερον να πας...
Τοσο στερημενοι ειστε?
Δλδ προτιμας το καλο βυζι κι ας ειναι βρωμικος ο χωρος?Με είπε κώλο στα 50 αλλά δεν είμαι φαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγα για το ισπανικό, την πρώτη φορά δε το πρόσφερε. Το βυζί είναι τοπ
Το ξέρω ότι ρώτησα ξανά, την έχω βάλει στο μάτι αλλά τελευταία δεν την βλέπω καθόλου γι'αυτό ρώτησα για να μην ψάχνομαι αδίκως αν έχει σταματήσει και αν δεν κάνει και έξτρα πράγματα εννοείταιΕχει 2 βδομάδες π ξανάρωτησες κ απάντηση δε πήρες κανε μία βόλτα κ πες κ εμάς τι τελικά δέχεται
Πες τα ρε φιλε αμήν να αγειασει το στομα σουΑλήθεια την πληρώνετε αυτή τη χοντρή να σας κάνει μασάζ;
γράψτε μου μέσω facebookΒασικά υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσουμε έτσι δεν γίνεται δουλίτσα