vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Όχι βέβαια, θεωρητικά λέμε, το έγραψα κιόλας.Σοβαρά μιλάς τώρα?έχει τύχει σκηνικό ποτέ να μην έρθει ποτέ στο δωμάτιο?
Όχι βέβαια, θεωρητικά λέμε, το έγραψα κιόλας.Σοβαρά μιλάς τώρα?έχει τύχει σκηνικό ποτέ να μην έρθει ποτέ στο δωμάτιο?
Τι μασονικές στοές και μαλακίες,Σόρρυ για σπαμαλλά θυμήθηκα κάτι. Δεν παίζει να μην έρθει η πουτάνα δωμάτιο αλλά παίζει να βγεις μαζί με την πουτάνα από το δωμάτιο και τρέχοντας.
Προ αρκετών ετών στο Μονη΄ς Προδρόμου
ήμουν δωμάτιο και τους την πέφτουν για έλεγχο. Παγώνουν όλα και μου λένε πάμε από εδ΄ώ
και βρέθηκα στο διπλανό Φυλής 92 περπατώντας υπογείωςμαζί με την πουτάνα
που ήταν και βλήμα (η τσατσά πως έφυγε δεν κατάλαβα) το οποίο Φυλής 92 συνόρευε με τον πίσω χώρο
της πολυκατοικίας αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή πέρασα μέσα από δύομπουρδέλα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους υπογείως
για να βγω μέσω πίσω χώρου της πολυκατοικίας στην επιφάνεια της γης, κοντά στο γωνιακό βενζινάδικο.
![]()
για το 3, τα βοηθήματα απλά αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Δεν προκαλούν διέγερση αν δεν υπάρχει παιχνίδι.3 - τσιμπάνε βοηθήματα.
4 - βάζουν σάλτσες για να το παίξουν ιστορία.
πώς γαμάμε; στη ζούλα. Μέχρι να μας κάνει τσακωτούς οι σύζυγος και να μας διώξει να τελειώνουμεοι παντρεμένοι πως γαματε ;
Τι λέτε στην γυναίκα σας;
Και εγώ το έχω σκεφτείπώς γαμάμε; στη ζούλα. Μέχρι να μας κάνει τσακωτούς οι σύζυγος και να μας διώξει να τελειώνουμε![]()
Φωκ27β Αντζι,μιλαμε για την κοπελα που ειχε εμφανιστει το φθινοπωρο στο Φυλ86Κατω??συνέχεια live
Φωκαιας 7αρια κλειστά.
Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Ναταλί ξανθοκαστανη πιτσιρικά με το γλυκό πρόσωπο, κανονικό σώμα πεταχτο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 19 & 24 κλειστά.
Φωκαιας 25α Λίνα μελαχρινή μελαμψη λεπτή με μικρό βυζι και Λισα μελαχρινή με ραστα μαλλί μελαμψη με ωραίο πρόσωπο ψιλοκανονικο σώμα κωλαρα 1. 5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 27α κάτω Αιμιλη ξανθιά στρογγυλόπροσωπη με κανονικό σώμα, 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β Αΐιντζη ή Αντζι καστανή μελαμψη με λεπτό υπέροχο κορμί , 2αρι στητο βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό αυτό στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Μελίνα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στη μύτη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Δεν μπηκα........βασικα οπου εχει πουστη τσατσο δεν μπαινω.
Δεν είπα οτι είναι κακή.Με συγχωρείς...
Ελεύθερο και καλό λες ότι κάνει.
69 και γλυψιματα κάνει...
Μουναρα είναι!!!
Χυσιμο σώμα δέχεται!
Χάδια και λοιπά νομίζω δεν έχει πρόβλημα.
Μετά το γαμισι θέλεις και γάμο???
Μπορεί εγώ να μην καταλαβαίνω κάτι σωστά.
Κ τι ζητησαμε στην τελικη!!!Αχ φιλαράκι έχω φάει τους δρόμους γι'αυτό που λες .... Τόσο δύσκολο είναι μια πίπα που δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...
αδερφε να ξερεις πεζει να εχει φαει απελασει στισ 2 δεκεμβρη εκαναν σκουπα και την πειραν οι μπατσοι ηταν με παραταση δεν ειχε βιζα οποτε γαμησετα.... ελεγαν οτι θα γυρισει αυτες τισ μερες αλλα δεν ξερω κατι αν και πεζει να πηγε και γερμανια ετσι μου ελεγε οτι θα εκανε απο το νεο ετος......ειμουν ο καλυτερος πελατης εκει και εγω την ψαχνω οποιοσ ξερει κατι παραπανω ας μας πει γιατι πειρανε λογικα και το θειο που ηταν τσατσος και η πουτανα η θεια η ξανθια δεν μου λεει τιποταΤύποι μου, που βρίσκεται η Τζούλια η Ουζμπέκα κάρεντλι;
Έσκασε τηλέφωνο από την κοπέλα μου, που είμαι να έρθει.. κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ..
Το τζόκερ κατευθειανΠεργάμου 1, Μέτι!
τωρα πλεον η μονης προδρομου εχει "αναβαθμιστει".... δεν εχει μπουρδελα, εχει ομως την ξενοδοχειαρα για τρελα γαμησια το Hotel VictoryEπειδή αναφερθηκε. χτες .. Μεγάλη συγκίνηση .. Μ Προδρ. 16Α Βαπόρι / Αετοφωλιά , από όταν ήμασταν στο παλιό φορουμ..![]()
Είχα γαμήσει πριν 10 χρόνια περίπου μια θεότρελη ξωκαλιάρα με κοντό ροζ μαλλί, ήταν και φαφούτα.Eπειδή αναφερθηκε. χτες .. Μεγάλη συγκίνηση .. Μ Προδρ. 16Α Βαπόρι / Αετοφωλιά , από όταν ήμασταν στο παλιό φορουμ..![]()