Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (13 μέλη και 165 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.090
Πόντοι
28.636
Φυλής Φωκαίας κατά εκεί υπάρχει κάποια που δέχεται τελειωτικό στο στόμα; Βραδινή βαρδια’ ήθελα να πάω τώρα να χύσω ..

Το πρωί πήγα Φωκαίας εκεί που έχει της λατινες. Και μετά στο Φωκαίας 17 αριστερά .. και στη φυλής 69 νομίζω ( έγραψα κριτική)

3 γαμησια !! για όσους δεν πήγαν σήμερα τα έριξα!

Οι τσατσαδες τραγικές σε όλα..
Περίληψη:
Η τσατσα μιλούσε ξένα , με ρώτησε αν είμαι Έλληνας , λέω ναι, μου λέει δεν είσαι, Ε λέω δεν είμαι αφού το λες Εσυ. Μετά μου λέει φύγε, πετάχτηκαν κάτι συναγωνιστές και της είπαν πιο καλά ελληνικά και από τον Μπαμπινιώτη μιλάει το παιδί..

Με κοιτούσε στραβά , λέω Εσυ Έλληνας; Λέει αυτή όχι.. ε λέω κάτι κατάλαβα..

Επόμενη Τσατσα ανακοίνωσε ελεύθερο ενώ η κοπέλα δεν έκανε.

Επόμενη Τσατσα μάλωνε μαζί μου, γιατί έλεγε ότι δεν είμαι Έλληνας γιατι δεν καταλαβαινα τι λέει (την ρώτησα 2 φορές το πρόγραμμα) η τυπισσα μιλούσε σαν τον παππού μου που έπαθε εγκεφαλικό, ήταν ξένη προφανως, και νόμιζε ότι εγώ δεν ήξερα ελληνικά κι εκνευρίστηκε… άντε να εξηγήσω τώρα ότι αυτά που μιλάει δεν είναι ελληνικά… που να καταλάβω τι έλεγε… βγήκε συναγωνιστής από το δωμάτιο μου είπε οκ περνά με νόημα και τον εμπιστεύτηκα.

Οι τσατσαδες τραγικές πραγματικά..

Συνάντηση και με την Τσατσα τραβελι που ήθελε να μου πιάσει πάλι την πουτσα.. του είπα αν με ακουμπήσεις θα φας γροθιά ανάμεσα στα δόντια και φοβήθηκε ( μου απντησε με την θεϊκή ατάκα να σε μυρισω θέλω ) και μου θύμισε υο αστείο με το σκύλο « να σε μυρίσει θέλει»
Άξιος ρε φίλε!!!!
Είσαι Θεός τελικά!!!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Είσαι Θεός τελικά!!!!
Έλληνας είναι ρε μλκ το παλικάρι.
Πόσες φορές θα το πει επιτέλους;

game show george GIF by Deal Or No Deal

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
295.042
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live

Φιλιππιδου 11α Ρομινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Μπέλα ξανθιά νταρντανοπαχουλη μέ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανοπαχουλη με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αγκυρας 12α Μαρίνα μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι συν βυζι, άγριο πρόσωπο, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη,και δύο ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ρωξανη καστανή μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μαγνησίας 11 Λάουρα μελαχρινή πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Χριστίνα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β Ίνα κοπέλα με πολύ μακρύ ίσιο καστανομελι μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, Ροντικα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα μικρό βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Μπέλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
ήρθα φυλής ! Ρίξτε νούμερο κι όνομα να γαμησω και για εσας ! Σαν την ρουλέτα θα λέτε νούμερα και εγώ θα μπαίνω … πρώτη επίσκεψη στην λατίνα την Χριστίνα Φωκαίας 25 αν δεν κάνω λαθος ( σκέφτομαι να την πάρω η όχι, όμορφη είναι αλλά μου φαίνεται κομοδίνο)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
ήρθα φυλής ! Ρίξτε νούμερο κι όνομα να γαμησω και για εσας ! Σαν την ρουλέτα θα λέτε νούμερα και εγώ θα μπαίνω … πρώτη επίσκεψη στην λατίνα την Χριστίνα Φωκαίας 25 αν δεν κάνω λαθος ( σκέφτομαι να την πάρω η όχι, όμορφη είναι αλλά μου φαίνεται κομοδίνο)
Πήγαινε στην Μάγια φίλε, Φυλής 74 αριστερά!
Θα σε περιποιηθεί η καβλιάρα :wanker::wanker::wanker::wanker::boff::boff:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.090
Πόντοι
28.636
Τζαννινα Φωκαιας 25 ισόγειο φίλε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

live update
σε λίγο θα ανοίξει το Φυλής 84β, δε ξέρουν ακόμα με ποια κοπέλα ενώ
Φωκαιας 9 έκλεισε.
Πυκνωνει το μυστήριο Τιτάνα Σμύρνη!!!!

Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
51
Like
3.259
Πόντοι
4.420
Σήμερα τσάρκα.. απόγευμα..πέρασα με την Εύα Φώκαιας 13 υπόγειο...ωραία πίπα..αλλά θέλει soft καταστάσεις..τα φυλής66 κλειστά...η καινούργια τι βάρδια είναι; επίσης φυλής υπόγεια η Άντζελα..την πρώτη φορά τις είχα γλύψει την τρομερή μουναρα τις δεύτερη φορά δεν άφηνε..

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Έσκασε τηλέφωνο από την κοπέλα μου, που είμαι να έρθει.. κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό .. οι παντρεμένοι πως γαματε ;

Τι λέτε στην γυναίκα σας;

Ευτυχώς βγαίνω μισό μήνα μαζί της και την είπα κοιμάμαι ας βρεθούμε αύριο…

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
live update
σε λίγο θα ανοίξει το Φυλής 84β, δε ξέρουν ακόμα με ποια κοπέλα ενώ
Φωκαιας 9 έκλεισε.
Νέα 25-8 την έκανα.. την είδα να μπαίνει με την Τσατσα γιαγιά.. γαλανά μάτια νομίζω έχει.. λίγα κιλάκια δεν την λες λεπτή.. αδιαφορώ πρόσωπο .. αν είδα καλά φυσικά

WildLatin

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2021
Like
158
Πόντοι
0
Η Τζώρτζια με τα τατουάζ δουλεύει ακόμα;

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.090
Πόντοι
28.636
Έσκασε τηλέφωνο από την κοπέλα μου, που είμαι να έρθει.. κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό .. οι παντρεμένοι πως γαματε ;

Τι λέτε στην γυναίκα σας;

Ευτυχώς βγαίνω μισό μήνα μαζί της και την είπα κοιμάμαι ας βρεθούμε αύριο…
Εγώ της λέω την αλήθεια Άρχοντα!!!

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.276
Πόντοι
48.067
Αποσπασματική τωρινή αναφορά από τα βοθρατζίδικα του Μεταξουργείου...:2funny:
Στο δεξί Κολωνού 48 δούλευε κλασσικά η τυπικούρα Βαλέρια. Στο αριστερό Κολωνού 45 και τα δύο εντός της δεξιάς πλευράς του ήταν ανοικτά. Στο πρώτο η ξανθιά μιλφ Αλίνα που έχει σπάσει αρκετά και δεν αξίζει
τον κόπο ενώ στο δεύτερο το καλοστεκούμενο ξανθό πιπίνι Εύα, είναι κατά πολύ ανώτερη και δεκτική
παρόλο που φαίνεται συνεσταλμένη. :rolleyes:
Δεν είναι τυχαίο που έχει συνέχεια κόσμο και την έχουν καταγαμήσει. Στο Κολωνού 30 στον όροφο
όπως πάντα η τυπικούρα ψηλομύτα Χριστίνα με τα τατουάζ και το μικρό πεσμένο βυζί που νομίζει
ότι είναι μοντέλο. :badair: Σύντομη στάση στο ισόγειο Κολωνού 27 όπου δούλευαν η κοντοπόδαρη
φόλα Μόνικα :confused: η σαφώς προτιμότερη αλλά και ξεπέτα κωλαρού Αλεξάνδρα (με 15 ευρώ)
και η υπνηλία Μπιμπιάνα :2funny: ενώ στο Κολωνού 11 εργαζόταν η τυπική αλλά τίμια λεπτή καστανομελαχρινή μικρόβυζη Λάουρα. Δίπλα στο 15 της οδού όπου θυμίζει ερημιά για κατούρημα :2funny: βρισκόταν η καστανή νευρωτική μινιόν Άντζελα. Πηγαίνοντας Ιάσωνος, στο γωνιακό 1 έτρωγε η χοντρή Αλεξάνδρα :badair:
ενώ στο δεξί Ιάσωνος 1 με τα σκαλάκια ήταν στο δωμάτιο η χοντρή μελαχρινή Τατιάνα
με τα τεράστια μπούτια. Λίγο πιο κάτω στον όροφο του Ιάσωνος 20 εργαζόταν η χοντρή και ψαρωμένη μελαχρινή Αμίρα με την κοντή μινιατούρα Βανέσα (15 ευρώ) που σήμερα βγήκε σαλόνι
σαν μαστουρωμένη. :confused: Στο 31 της οδού δούλευε το μελαχρινό βαρύ πεπόνι και ξεπέτα Μπέλα
που το μόνο που της λείπει είναι ένα κομπολόι.
Λίγο πιο κάτω στα επίσης αρχοντικά μαγαζιά :2funny: και συγκεκριμένα στο ισόγειο Μεγ.Αλεξάνδρου 22 βρισκόταν η κοκκινομάλλα τυπικούρα Μαρία μαζί με την θηριώδη χοντρή Ηλιάνα
η οποία φορώντας ψηλές πλατφόρμες, ξεπερνούσε χαλαρά τα 2 μέτρα σε ύψος. :2funny:
Τέλος, στον όροφο του Ιάσωνος 46 δούλευαν δύο μιλφ.
Η άκωλη κι οριακά αποδοτική αδύνατη Μαίρη μαζί με την καστανόξανθη βαρετή Κατερίνα.
Όλα δείχνουν ότι η μπουρδελο-κατάσταση (παντού) είναι σάπια και μη αναστρέψιμη.

:badair:
Μυστη το βανεσακι στο Ιάσωνος 20 δεν ηταν ετσι απο τη μαστουρα.
Το κοριτσι μας κανει και κανονική δουλειά το πρωϊ πριν παει στο μπουρδέλο.Εχει δυσκολο προγραμμα η μικρη. Το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό που δουλεύει. Βέβαια εμενα μου εχει πει γιατι είμαι τάφος και άνθρωπος εμπιστοσύνης...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Μυστη το βανεσακι στο Ιάσωνος 20 δεν ηταν ετσι απο τη μαστουρα.
Το κοριτσι μας κανει και κανονική δουλειά το πρωϊ πριν παει στο μπουρδέλο.Εχει δυσκολο προγραμμα η μικρη. Το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό που δουλεύει. Βέβαια εμενα μου εχει πει γιατι είμαι τάφος.
Κολλάει ένσημα για να βγει στη σύνταξη Μήτσο; :wanker::wanker:

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Ναι, γιατί άμα η άλλη βάλει πλαστικά βυζιά και πιάνεις και είναι στην αίσθηση σαν μπετόν, ωραίο είναι. Τουλάχιστον οι χειλάρες κάνουν καλύτερα τσιμπούκια, μόνο που δεν αφήνει να τις φιλήσεις.
Εδώ ορισμένες που τα κάνανε τουμπανα,μόλις μπεις σου λένε να μην τους τα πιάνεις δυνατά για ευνόητους λογους

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που πληρώνεις σε ένα παράνομο μπουρδέλο που επικρατεί ο νόμος της νύχτας υπάρχει ρίσκο. Μπορεί θεωρητικά να πληρώσεις πχ και η κοπέλα να μην έρθει καν στο δωμάτιο ή να έρθει και να μην κάνει τίποτα. Τους εμποδίζεις κανένας να το κάνουν αυτό ή θα έχει καμιά επίπτωση; Απολύτως καμία! Πού θα το βρεις το δίκιο σου; Και κερατάς και δαρμένος μπορείς να βγεις από πάνω, άμα φωνάξουν τους νταβατζήδες και σου την πέσουν. Οκ μπορείς εσύ μετά να το γράψεις εδώ για να μαθευτεί, αλλά υπάρχει και άλλος τόσος κόσμος που δε γνωρίζει καν την ύπαρξη του σάιτ ή θα το διαβάσει αλλά και πάλι θα πάει για δικούς του λόγους (πχ είναι ματαιόδοξος και πιστεύει ότι η κοπέλα μαζί του θα είναι διαφορετική, θέλει να γαμήσει ένα μοντέλο χωρίς υπηρεσίες κλπ). Επομένως σε ένα μπουρδέλο μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση και το μόνο περίεργο θα είναι να μας εκπλήσσει.
Σοβαρά μιλάς τώρα?έχει τύχει σκηνικό ποτέ να μην έρθει ποτέ στο δωμάτιο?

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.090
Πόντοι
28.636
Και για να κάνουμε και λίγο ενημέρωση..Για όσους μπορεί να τους ενδιαφέρει.
Μου ήρθε φλας.

Τρίτη βάρδια είδα προχθές.

Φυλής 66 Κόκκινη Πόρτα
Λειλα
Είναι η γνώριμη από Μαραθωνος που

ειρήσθω εν παρόδω​

έχει υπάρξει Μουναρα!!!
Αλμπινα νομιζω το πραγματικό της όνομα. Σε απλό πρόγραμμα βέβαια.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom