Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 30.096
- Πόντοι
- 28.636
Άξιος ρε φίλε!!!!Φυλής Φωκαίας κατά εκεί υπάρχει κάποια που δέχεται τελειωτικό στο στόμα; Βραδινή βαρδια’ ήθελα να πάω τώρα να χύσω ..
Το πρωί πήγα Φωκαίας εκεί που έχει της λατινες. Και μετά στο Φωκαίας 17 αριστερά .. και στη φυλής 69 νομίζω ( έγραψα κριτική)
3 γαμησια !! για όσους δεν πήγαν σήμερα τα έριξα!
Οι τσατσαδες τραγικές σε όλα..
Περίληψη:
Η τσατσα μιλούσε ξένα , με ρώτησε αν είμαι Έλληνας , λέω ναι, μου λέει δεν είσαι, Ε λέω δεν είμαι αφού το λες Εσυ. Μετά μου λέει φύγε, πετάχτηκαν κάτι συναγωνιστές και της είπαν πιο καλά ελληνικά και από τον Μπαμπινιώτη μιλάει το παιδί..
Με κοιτούσε στραβά , λέω Εσυ Έλληνας; Λέει αυτή όχι.. ε λέω κάτι κατάλαβα..
Επόμενη Τσατσα ανακοίνωσε ελεύθερο ενώ η κοπέλα δεν έκανε.
Επόμενη Τσατσα μάλωνε μαζί μου, γιατί έλεγε ότι δεν είμαι Έλληνας γιατι δεν καταλαβαινα τι λέει (την ρώτησα 2 φορές το πρόγραμμα) η τυπισσα μιλούσε σαν τον παππού μου που έπαθε εγκεφαλικό, ήταν ξένη προφανως, και νόμιζε ότι εγώ δεν ήξερα ελληνικά κι εκνευρίστηκε… άντε να εξηγήσω τώρα ότι αυτά που μιλάει δεν είναι ελληνικά… που να καταλάβω τι έλεγε… βγήκε συναγωνιστής από το δωμάτιο μου είπε οκ περνά με νόημα και τον εμπιστεύτηκα.
Οι τσατσαδες τραγικές πραγματικά..
Συνάντηση και με την Τσατσα τραβελι που ήθελε να μου πιάσει πάλι την πουτσα.. του είπα αν με ακουμπήσεις θα φας γροθιά ανάμεσα στα δόντια και φοβήθηκε ( μου απντησε με την θεϊκή ατάκα να σε μυρισω θέλω ) και μου θύμισε υο αστείο με το σκύλο « να σε μυρίσει θέλει»
Είσαι Θεός τελικά!!!!