Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (12 μέλη και 46 επισκέπτες)

Teppei

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Στο Vana spa ποσο ειναι το full προγραμμα?

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.273
Πόντοι
201
Πηγα προχτεσ απο κρισταλ και ειδα μια νεα παρουσια. Σκουρο μαλλι πιασμενο πισω, μαξ 25, καθημερινη φατσουλα, οχι κατι ιδιαιτερο αλλα γλυκια... ηταν γενικα μαζεμενη. Καθοταν στο γραφειο, δεν σηκωθηκε και δεν συστηθηκε. Κ γω ο μλκσ δε ρωτησα. οχι ιριδα, οχι κριστι, οχι λυδια, οχι αριανα.
Μπορει καποιοσ να βοηθησει;;.. ειτε εδω ειτε πμ! Ευχαριστω!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πηγα προχτεσ απο κρισταλ και ειδα μια νεα παρουσια. Σκουρο μαλλι πιασμενο πισω, μαξ 25, καθημερινη φατσουλα, οχι κατι ιδιαιτερο αλλα γλυκια... ηταν γενικα μαζεμενη. Καθοταν στο γραφειο, δεν σηκωθηκε και δεν συστηθηκε. Κ γω ο μλκσ δε ρωτησα. οχι ιριδα, οχι κριστι, οχι λυδια, οχι αριανα.
Μπορει καποιοσ να βοηθησει;;.. ειτε εδω ειτε πμ! Ευχαριστω!!
Νάντια νομίζω. Και δεν κάνει μασάζ

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.672
Πόντοι
9.195
Έχω πάρει μόνο Αντριάννα! Μέτρια πράγματα, για μένα που επιθυμώ full πρόγραμμα και όχι μόνο μασάζ...Άκουσα καλές κριτικές για Ίριδα και Νεφέλη, που θεωρούνται τα "βαριά χαρτιά" του μαγαζιού! Χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι, όμως, υπάρχει θέμα...

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.273
Πόντοι
201
Έχω πάρει μόνο Αντριάννα! Μέτρια πράγματα, για μένα που επιθυμώ full πρόγραμμα και όχι μόνο μασάζ...Άκουσα καλές κριτικές για Ίριδα και Νεφέλη, που θεωρούνται τα "βαριά χαρτιά" του μαγαζιού! Χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι, όμως, υπάρχει θέμα...

Φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, παρα μόνο συζήτησης: Διαφωνώ για τα περι σεξουαλικού. Τα μασάζ είναι μασάζ και ωσ μασαζ πρεπει να αντιμετωπίζονται. Αν αρχίσουν να γαμιόνται, δε θα είναι μασάζ, θα ειναι μπουρδέλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν θελεις σεξ, υπάρχουν άλλες λύσεις. Για να χαρείς και να χύσεις μια όμορφη κοπελίτσα για 10-20 λεπτά σε ένα σχετικά διακριτικό και καθαρό περιβάλλον, το 50ρικο το θεωρώ τίμιο και έτσι πρέπει να παραμείνει. Τώρα τα εξτραδάκια, εξτραδάκια αλλά αυτά τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του και είναι βλακώδες να τα δημοσιοποιούμε.

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
1.484
Πόντοι
481
Φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, παρα μόνο συζήτησης: Διαφωνώ για τα περι σεξουαλικού. Τα μασάζ είναι μασάζ και ωσ μασαζ πρεπει να αντιμετωπίζονται. Αν αρχίσουν να γαμιόνται, δε θα είναι μασάζ, θα ειναι μπουρδέλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν θελεις σεξ, υπάρχουν άλλες λύσεις. Για να χαρείς και να χύσεις μια όμορφη κοπελίτσα για 10-20 λεπτά σε ένα σχετικά διακριτικό και καθαρό περιβάλλον, το 50ρικο το θεωρώ τίμιο και έτσι πρέπει να παραμείνει. Τώρα τα εξτραδάκια, εξτραδάκια αλλά αυτά τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του και είναι βλακώδες να τα δημοσιοποιούμε.
Οι Αθηναίοι δηλαδή είναι μαλακες …

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.273
Πόντοι
201
Άστο φίλε σίγουρα τρολαρεις.
οχι, πραγματικα. δεν ξερω καθολου τι παιζει με μασαζ, πριν απο κανα 6μηνο μπηκα στο παιχνιδι και δεν εχο ασχοληθει καθολου με τα εκτος Θεσσαλονικη. Εδω καλα καλα δεν ξερω τι παιζει με τα εντος.

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
1.484
Πόντοι
481
οχι, πραγματικα. δεν ξερω καθολου τι παιζει με μασαζ, πριν απο κανα 6μηνο μπηκα στο παιχνιδι και δεν εχο ασχοληθει καθολου με τα εκτος Θεσσαλονικη. Εδω καλα καλα δεν ξερω τι παιζει με τα εντος.
Και πολύ καλά κανεις. Αν ασχοληθείς θα πάθεις κατάθλιψη

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.087
Πόντοι
711
Χθεσινή συνάντηση με Βίκυ - Στεφανία... ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου η συνάντηση... αυτή τη φορά, με υποδέχθηκε στον υπέροχο χώρο που προσωρινά έχει στη Θεσσαλονίκη με το αυθεντικό χαμόγελό της. Πρώτα αυτή τη φορά, η καύλα μου μας οδήγησε στο κρεβάτι της και ακολούθησε πολύ ομορφο και με ένταση σεξ... Ακολούθως απόλαυσα το καταπληκτικο της μασάζ κι αφέθηκα παντελώς. Μπορεί κάποιοι να με χαρακτηρίσουν υπερβολικό στις περιγραφές, αλλά εγώ ξέρω ότι απόλαυσα 1,5 ώρα καύλας κι απογείωσης αισθήσεων. Η Στεφανία είναι υπέροχη σ αυτό που κάνει, εάν έρθει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη θα ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο στο χώρο του μασάζ και του αισθησιακού έρωτα. Μπράβο ρε Στεφανία, σ ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom