anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
στειλε μου λιγο πμΝομίζω Αντζελίνα την λένε μια μελαχρινή petite και στο δέρμα μελαχρινή
στειλε μου λιγο πμΝομίζω Αντζελίνα την λένε μια μελαχρινή petite και στο δέρμα μελαχρινή
Σε ευχαριστώ πολύ φίλεVana spa
Στο τηλέφωνο μου είπαν ονόματα και δεν θυμάμαι ακριβως. Εκτός από Ίριδα, εκεί είδα Ολίβια και Ανδριάνα πάντως.Θυμάσαι φίλε ποιες άλλες δούλευαν ονόματα?
Ευχαριστώ φίλεΣε μισή ώρα το πολύ αν θυμάμαι καλά. Στειλτης και σε πμ εδώ θα απαντήσει
Νάντια νομίζω. Και δεν κάνει μασάζΠηγα προχτεσ απο κρισταλ και ειδα μια νεα παρουσια. Σκουρο μαλλι πιασμενο πισω, μαξ 25, καθημερινη φατσουλα, οχι κατι ιδιαιτερο αλλα γλυκια... ηταν γενικα μαζεμενη. Καθοταν στο γραφειο, δεν σηκωθηκε και δεν συστηθηκε. Κ γω ο μλκσ δε ρωτησα. οχι ιριδα, οχι κριστι, οχι λυδια, οχι αριανα.
Μπορει καποιοσ να βοηθησει;;.. ειτε εδω ειτε πμ! Ευχαριστω!!
Και τι κάνει?Νάντια νομίζω. Και δεν κάνει μασάζ
Επί του τηλεφώνου...Κανονίζει τα ραντεβού και τις ώρες...Και τι κάνει?
Η Κριστη αξίζει?Επί του τηλεφώνου...Κανονίζει τα ραντεβού και τις ώρες...
Έχω πάρει μόνο Αντριάννα! Μέτρια πράγματα, για μένα που επιθυμώ full πρόγραμμα και όχι μόνο μασάζ...Άκουσα καλές κριτικές για Ίριδα και Νεφέλη, που θεωρούνται τα "βαριά χαρτιά" του μαγαζιού! Χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι, όμως, υπάρχει θέμα...Η Κριστη αξίζει?
Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Αν θέλει να το κάνει να αξίζει, θα αξίζει...Η Κριστη αξίζει?
Έχω πάρει μόνο Αντριάννα! Μέτρια πράγματα, για μένα που επιθυμώ full πρόγραμμα και όχι μόνο μασάζ...Άκουσα καλές κριτικές για Ίριδα και Νεφέλη, που θεωρούνται τα "βαριά χαρτιά" του μαγαζιού! Χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι, όμως, υπάρχει θέμα...
Οι Αθηναίοι δηλαδή είναι μαλακες …Φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, παρα μόνο συζήτησης: Διαφωνώ για τα περι σεξουαλικού. Τα μασάζ είναι μασάζ και ωσ μασαζ πρεπει να αντιμετωπίζονται. Αν αρχίσουν να γαμιόνται, δε θα είναι μασάζ, θα ειναι μπουρδέλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν θελεις σεξ, υπάρχουν άλλες λύσεις. Για να χαρείς και να χύσεις μια όμορφη κοπελίτσα για 10-20 λεπτά σε ένα σχετικά διακριτικό και καθαρό περιβάλλον, το 50ρικο το θεωρώ τίμιο και έτσι πρέπει να παραμείνει. Τώρα τα εξτραδάκια, εξτραδάκια αλλά αυτά τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του και είναι βλακώδες να τα δημοσιοποιούμε.
Τι να αξίζει ρε φίλε, αφού σταμάτησε!! Τι είδε κανείς φέτος στο Κρίσταλ ;;;Η Κριστη αξίζει?
δεν το γνωριζω καθολου το θεμα. δλδ Αθηνα με εξτραδακι γαμας κιολας;Οι Αθηναίοι δηλαδή είναι μαλακες …
Άστο φίλε σίγουρα τρολαρεις.δεν το γνωριζω καθολου το θεμα. δλδ Αθηνα με εξτραδακι γαμας κιολας;
οχι, πραγματικα. δεν ξερω καθολου τι παιζει με μασαζ, πριν απο κανα 6μηνο μπηκα στο παιχνιδι και δεν εχο ασχοληθει καθολου με τα εκτος Θεσσαλονικη. Εδω καλα καλα δεν ξερω τι παιζει με τα εντος.Άστο φίλε σίγουρα τρολαρεις.
Και πολύ καλά κανεις. Αν ασχοληθείς θα πάθεις κατάθλιψηοχι, πραγματικα. δεν ξερω καθολου τι παιζει με μασαζ, πριν απο κανα 6μηνο μπηκα στο παιχνιδι και δεν εχο ασχοληθει καθολου με τα εκτος Θεσσαλονικη. Εδω καλα καλα δεν ξερω τι παιζει με τα εντος.