Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω την Ηλέκτρα Γαλανού;
Νομιζω εχει σταματησει εδω και χρονια!
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω την Ηλέκτρα Γαλανού;
Όντως;;;ΜαλακιαΝομιζω εχει σταματησει εδω και χρονια!
Τι συζητατε? Υπαρχει δλδ καποιο αλλο forum στο οποιο πας κοριτσια? Ψηφιακο κλαρι ας πουμε απο digital pimps?το αναφερω επειδη ειναι γεγονος, ειδικα αφου εσυ την πηγες εκει![]()
Τι συζητατε? Υπαρχει δλδ καποιο αλλο forum στο οποιο πας κοριτσια? Ψηφιακο κλαρι ας πουμε απο digital pimps?
Τώρα λοιπόν να σταματήσουν όλοι που διαβάζουν να την ζητάνε σε ραντεβού για να γίνει παράδειγμα και στις υπόλοιπες κοπέλες με αυτή την συμπεριφορά.Συναγωνιστά ναι, για αυτό είναι αγενέστατος,επειδή ξεστράβωσε κόσμο και είπε την αλήθεια.Αυτό έχει ως αντίκτυπο να χάσει κάμποσα 200άρια απο πίρφορους αγαπούληδες που μπορεί και να τους είχε ψήσει ή να τους είχαν ψήσει οι αυτόκλητοι προμότορες-υπερασπιστές,μπας και γλυτώσουν κανένα 20αρικάκι.Γενικά αυτή η περίπτωση είναι ο ορισμός της ερμηνείας για ποιό λόγο δεν πρέπει να έχεις πολλά πολλά με τις εκδιδόμενες και δεν χρειάζεται να γνωρίζει καμία ότι είσαι πορνορεπόρτερ.Έγραψα και εγώ για μια άλλη τις προάλλες,μια Λουίζα, ότι δεν ξετρελάθηκα και πως ήρθε βαριεστημένη και μέχρι και μηνυματα έστειλαν οι προμότορες με απειλητικό τόνο,γιατί έτσι.Και δεν είπα κάτι κακό,αλλά είπα πως απλά ήρθε κουρασμένη-βαριεστημένη και πως θα δεν θα ξαναπάρω.Γενικά όποιος ενημερώνει καλά κάνει.Θα γράψουν όλοι την άποψή τους και θα κρίνουμε αν είναι σωστά ή λάθος, πόσο μάλλον άν έχουμε και αποδείξεις,όπως ο συναγωνιστής, ότι πέφτει και καραμούζα μετά....Μονο μποϋκοτάζ και αφάνεια για αυτές και τέλος.
5ο ΚΑΠΗ Νέας ΣμύρνηςΞέρει κανείς αν μπορώ να βρω την Ηλέκτρα Γαλανού;
ελα τυπε,ετοιμος. σου εχω φρεσκαδουρα.Μύστες μου καλη χρονια με υγεία, καλο καλο γκραννυ έχετε να προτείνετε, και άνω των 60 τόσο το καλύτερο
ενναλακτικά μπορεί να πάρει την αλλη στον κάλαμο Ωρωπού 68 ετών..ελα τυπε,ετοιμος. σου εχω φρεσκαδουρα.
https://www.safesex.gr/ads/sexual-services/sexual-services-from-women/show/orimi-64-eton-36885
αν και καποιες φημες λενε οτι πεθανε.
παρε τηλ κι αν δεν το σηκωσει ο αγιος Πετρος,προχωρα.
εχουμε τον ειδικο να σου απαντησει.Σαν λάτρης της πιπας ψάχνω να βρω την απόλυτη ικανοποίηση. μπορείτε να μου προτείνετε καμιά καλή για Deepthroat και Face-Fucking ?
Νεράιδα 1234Σαν λάτρης της πιπας ψάχνω να βρω την απόλυτη ικανοποίηση. μπορείτε να μου προτείνετε καμιά καλή για Deepthroat και Face-Fucking ?
Συμφωνώ για νεράιδα πολύ καλή πίπα αλλά έχει τσιμπήσει τιμές επικίνδυνα.Σαν λάτρης της πιπας ψάχνω να βρω την απόλυτη ικανοποίηση. μπορείτε να μου προτείνετε καμιά καλή για Deepthroat και Face-Fucking ?
Τι εστί Λάουρα?Συμφωνώ για νεράιδα πολύ καλή πίπα αλλά έχει τσιμπήσει τιμές επικίνδυνα.
Επίσης καλή η Νικόλ που έχει δικό της νήμα - έγραψα Κριτική πριν λίγο
Επίσης άπαιχτη η Λάουρα από luxury spa.
Πες και εσύ καμία να γίνει ανταλλαγή
Η Κρίστυ κάνει βίζιτες ή δουλεύει Kinky Opera μόνο ;Mέχρι 150-220 όπως ήταν Christy white θα ήταν σούπερ
τις έχει κόψει επισήμως... αλλά φαντάζομαι θα χτυπάει κάνα ραντεβουδάκι που και που...Η Κρίστυ κάνει βίζιτες ή δουλεύει Kinky Opera μόνο ;
σε κανά δωμάτιο του Kinky φαντάζομαι,στην καλύτερη.τις έχει κόψει επισήμως... αλλά φαντάζομαι θα χτυπάει κάνα ραντεβουδάκι που και που...
δεν ξέρω, πάντως ενώ είναι αλφάδι και μαγκάκι και έχει όλο το πακέτο, στο γαμήσι είναι ξενερουά... για αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω δηλαδής... οι αγαπούληδες μια χαρά περνάνε...σε κανά δωμάτιο του Kinky φαντάζομαι,στην καλύτερη.
για ποια λέτε?δεν ξέρω, πάντως ενώ είναι αλφάδι και μαγκάκι και έχει όλο το πακέτο, στο γαμήσι είναι ξενερουά... για αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω δηλαδής... οι αγαπούληδες μια χαρά περνάνε...
Christy whiteγια ποια λέτε?
Sandra/Kristy Whiteγια ποια λέτε?