Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτά είναι τα ωραιαΚ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
(Fun fact η φωτό τραβήχτηκε όσο περίμενα τον κύριο @lagonisian να βγει από το μπάνιο and join me)
Τέτοιο κορμί δεν θα ξαναδεί μπου!!!Κ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
(Fun fact η φωτό τραβήχτηκε όσο περίμενα τον κύριο @lagonisian να βγει από το μπάνιο and join me)
Πολλά γκάζιαΚ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
.... @lagonisian & @geroksouras , αϊ κανονιστε να το κατσιασετε το κοριτσ' !!!Κ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα

κοκκινες μερες ειναι πανταΑγόρια μ ήρθαν οι κόκκινες μέρες μ once again
Μαζί σας πάλι από εβδομάδα!![]()
Κ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
Αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε σαν να μην έχουμε πάρει κανένα.Η ανατροπή είναι σίγουρη.Εσείς κάτι πρέπει να κάνετε δεν μπορεί ο Παοκ να είναι 3η θέση και σεις 4η τι εμπλοκή είναι αυτή?
Πλέον έχει στρώσει η ομαδαΚάτι έχετε πάθει εσείς δεν ξερω που οφείλεται...αν και νομίζω ο προπονητής φταίει πάντα. Θυμάμαι τον Αλμπέρτο Μαλεζανι στον βαζελο..χαχαχαχαχα!
ε ρε τι έχασα ο καψερός...που να σε βγάλω εγώ μωρό μου φώτο να κουνηθούν οι γυψοσανίδες του billΚ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
Οταν παρω μετοχες στο ξενοδοχειο θα τα φτιαξω.Μεχρι τοτε θα ψηνεστε το καλοκαιρι και το χειμωνα θα παγωνετε.Να τους πείτε να φτιάξουν τα κλιματιστικά στο ξενωδοχειο! Το καλοκαίρι ήτανε σαν ψητοπωλείο στα δωμάτια....
Θα βαλω στην υπογραφη iban να καταθεσετε λεφταΆμα πάρεις μετοχές βάλε Fujitsu![]()
Ωραία φωτό!Κ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
Πόσο γκαντέμης πια ρε όμορφη??? Έχω το Γ του γκαντεμη χαραγμένο στο μέτωπο... Πάει το Σαββατόβραδο μου...Αγόρια μ ήρθαν οι κόκκινες μέρες μ once again
Μαζί σας πάλι από εβδομάδα!![]()
Έχεις προτεραιότητα μόλις είμαι οκ αγάπηΠόσο γκαντέμης πια ρε όμορφη??? Έχω το Γ του γκαντεμη χαραγμένο στο μέτωπο... Πάει το Σαββατόβραδο μου...
Εεεε δεν έχασες κιόλαςε ρε τι έχασα ο καψερός...που να σε βγάλω εγώ μωρό μου φώτο να κουνηθούν οι γυψοσανίδες του bill
Κ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
Έχεις ιδέα τι είναι ο πολιορκητικός κριός??? Όταν είσαι οκ, έτσι θα είμαι εγώ!!Έχεις προτεραιότητα μόλις είμαι οκ αγάπη