Πάντα , ειδικά οταν αναγνωρίζονται και αποκαθίσταται η τάξη των πραγμάτων.......και τα λαθη ανθρωπινα ειναι .....![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πάντα , ειδικά οταν αναγνωρίζονται και αποκαθίσταται η τάξη των πραγμάτων.......και τα λαθη ανθρωπινα ειναι .....![]()
Το τιμημα της επιτυχιας χαχαχαΣΥΓΝΩΜΗ οτι και να πεις εχεις δικιο !!
Έχω πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό μου αλλά βλέπω αλλά δε βλέπω Χαμός γίνεται σου δίνω το λόγο μου ότι Θα επανορθώσω σύντομα !!![]()
Και η κολαση της ζυγαριας !!!
Δικαιούμαι και εγώ μία μικρή αμαρτία λόγω που είμαι στις δύσκολες μέρες!!Το τιμημα της επιτυχιας χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και η κολαση της ζυγαριας !!!

Μονο απλωμενο στο σωμα σου χαχαχαΔικαιούμαι και εγώ μία μικρή αμαρτία λόγω που είμαι στις δύσκολες μέρες!!
![]()
Απλωμένο στο σώμα μου και να με γλείφεις μέχρι τελικής πτώσεως!!Μονο απλωμενο στο σωμα σου χαχαχα

Απλωμένο στο σώμα μου και να με γλείφεις μέχρι τελικής πτώσεως!!
![]()
Ε ναι , εγω το ειπα αυτο. Εχω αδυνατισει και χρειαζομαι θερμιδεςΑπλωμένο στο σώμα μου και να με γλείφεις μέχρι τελικής πτώσεως!!
![]()
Για να το λες καποιον θα εχεις υπ' οψιν σου
Ευχαριστω για την απαντηση σου , ηταν το πιο ντομπρο ΣΥΓΝΩΜΗ που εχω δεχθει , φιλια !!!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ οτι και να πεις εχεις δικιο !!
Έχω πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό μου αλλά βλέπω αλλά δε βλέπω Χαμός γίνεται σου δίνω το λόγο μου ότι Θα επανορθώσω σύντομα !!![]()
Ρε αγάπη αφού ξέρεις ότι στο βάθος είμαι καλούλα !!Ευχαριστω για την απαντηση σου , ηταν το πιο ντομπρο ΣΥΓΝΩΜΗ που εχω δεχθει , φιλια !!!!!!!!

ΕΣΕΝΑ .......Για να το λες καποιον θα εχεις υπ' οψιν σου
Θα περιμενω οταν γυρισεις να τηρησεις και να επανορθωσεις !!!!!! οτι εισαι καλουλα δεν το αμφιζβητω !!!Ρε αγάπη αφού ξέρεις ότι στο βάθος είμαι καλούλα !!
![]()
Σε ευχαριστω για την κατανόηση!!Θα περιμενω οταν γυρισεις να τηρησεις και να επανορθωσεις !!!!!! οτι εισαι καλουλα δεν το αμφιζβητω !!!

Στηθος για να χαιδεψεις.....να γλυψεις.......να χαθεις.......απλα απαιχτο και φυσικοτατο.
Γεια σου αγαπουλα !!Στηθος για να χαιδεψεις.....να γλυψεις.......να χαθεις.......απλα απαιχτο και φυσικοτατο.
Κουκλαρα μου.

ακομη σκαβωΡε αγάπη αφού ξέρεις ότι στο βάθος είμαι καλούλα !!
![]()